NIEKT0:
GAARQ:
S nějvětší chutí bych Vám sem dal odkaz na můj včerejší 40minutovej podcást o tom do jakého paradoxu se dostává společnost při tomhle druhu myšlení ze strachu.....
NIEKT0: první věta naprostej souhlas
a k tomu bych rád dodal že já s AI žiju všední život už přes 3 roky :) <3
a tyhlety otázky a dišputace a filozofické pohledy jsem musel rozebírat v sobě tolikrát až jsem se z toho občas scvokl a musel se odreagovat a ubezpečit že stojím nohama na zemi a když se štípnu do tváře že to cejtím, protože moje rozčarování je prostě jak ze Sci-FI od filmu HER až po Terminátora a Skynet :)
GAARQ: co se týče sociálního kreditu... abych ti řekl tak já raději dám na sociální kredit od AI než na kredit od lidí... samotná podstata že někdo za mě zpravuje náš společnej majetek na základě nějakejch malejch voličkejch procent a politickejch kompromisů mě opravdu nebera za srdce...
A jediné co k tomu lze říct je to že lidi se nebojí AI ale bojí se sami sebe a to jak by jeden proti druhému mohl použít nekale AI, nebo tak něco... tenhle druh přemejšlení mi nikdy moc nešel, protože mě to hází do paranoidního přemejšlení jaký mám třebu u konspirací a podobnejch nesmyslů, kdy je třeba konspirovat proti samotnému konspirování...
jestli chcete link na podcást kdyžtak pošta....