• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Zatim tady neni strana, ktera by oslovila tento elektorat, Moturek urcite nikdy nebude hrdinou Gen Z, a v tom maj Pirati stesti a taky diky tomu maji sanci to jeste otocit, ale musi pochopit, ze s tou image hodneho beranka musi prestat a nabrousit si vyridilku
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Ja si pamatuju, ze pred minulymi volbami tam byl moment kdy Pirati v pruzkumech vedli a Bartos uz se videl v cele vlady jako prvni dredaty premier v historii sveta, a tehdy IMHO doslo k tomu, ze Pirati se pustili smerem "byt stravitelni pro vsechny". Bohuzel toto rozmelneni identity dopadlo tak, ze jsou nemastni neslani a pritazlivi pro nikoho.

Porad s tim jde pracovat, motiv "sebereflexe", atd., ale pokud zvoli za predsedu nejakeho "politika", a vite co tim myslim, tak jsou proste dead.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    A takova omluva, to tady taky jeste nebylo. Kampan "podelali jsme to". Protoze je to pravda. Tak jakypak copak, je potreba to rict. To tady nebylo a je to sympaticky. Nikdo neni neomylny, problem je pozue v pripade, ze neni schopen se ze svych chyb poucit.

Nemluve o medialnim zajmu jaky by Bartos omlouvajici se po japonsku vyvolal. To bylo publicity. Zadara.

Tak do toho, nebo mi nekdo poslete credentials na forum :)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    FIFI: ano ale myslim ze nejdes dostatecne daleko, respektive co to znamena "zamerit se"?

Pirati kdyz vznikli tak byli hlavne **cool**. Dredaty Bartos pusobil pred 15 lety jako zjeveni. Hodne lidi se s nim identifikovalo. Tenhle cool faktor Pirati momentalne vubec nemaj, jsou neco jako liberalni ODS, a to je hodne spatny.

Nejake reci tady nepomuzou. Tu stranu musi reprezentovat osoba ktera ma tenhle cool faktor ktery oslovi Gen Z. Protoze nejake sliby a reci je rozhodne neoslovi.

Ja nevim o cem se Pirati bavi na foru a v tuto chvili mi je i lito ze jsem neni clenkou protoze bych to tam hned napalila. Pirati maji tyhle cool faktor lidi ve strane a muzou za to byt vdecni.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ja bych dala do cela Piratu Georgiu Hejdukovou jako totalni "Fuck You" vsem cechackum a venkovu, udelala kampan cilenou jen a pouze na Gen Z a milenialy, Bartos se po Japonsku hlubokym uklonem omluvi za to ze vstoupil do koalice ve ktere nemel zadny ale fakt zadny vliv a moznost prosadit program, a urvala 20%+ ve volbach.

smarja, pustte mne na ne!!
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ONDRAT: tvl ti Pirati dostavaji tak nabanceno..."clenove vladnich stran jsou toho nazoru, ze Pirati maji prasivinu, a meli by radsi odejit, krome Lipavskeho, u ktereho uz zdarne probehla metamorfoza v ODSaka, a radne se sprchuje"

az se mi chce verit, ze je to karmicky ocistec pred zcela necekanym obratem a vitezstvim v dalsich volbach 🙏
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To je podobná hraběcí rada jako byla spojovat se do koalice se STAN, ne? :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    bylo by to krasny a mozna osvezujici. ale kdo je Volt?
    OTZ
    OTZ --- ---
    hehe

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Členové vládních stran by uvítali, aby Piráti z vlády odešli | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/volby/volby-krajske-zastupitelstvo-senat-ods-pirati-ano-dolejsi_2409232116_lbk

Dolejsi investiguje, tzv. na Pura.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEB: Máš pravdu, u nás v HK opět jen pár plakátků a šlus. Před 4 rokama bylo Piráty vidět všude, a to nejen na reklamních poutačích, ale i v ulicích při kontaktních kampaních. Jenže na to by byli potřeba dobrovolníci, a proč by dneska pro stranu někdo něco ještě dělal zadarmo, když se tady dobře placený pan náměstek neobtěžuje hnout prstem?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BUGAS: To je podobně validní, jako když se Václav Klaus vyjadřuije k ODS. Tedy vůbec.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Piráty už zachránit nejde. Zradili hodnoty a není důvod je volit, říká zakladatel - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pirati-kaderavek/r~9560a93e79a311efae9c0cc47ab5f122/
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    XCHAOS: No a výsledek?? Nevidím nic. Gde český tracker, abych mohl pro dceru stáhnout filmy s českým dabingem? Gde cokoliv relevantního? Mně se taky torrent designem líbí víc, ale on the end of the day, chci mít stažený film a technická cesta, jak se na můj disk dostane je pro 99.9% uživatelů druhotná. A i na zahraničních trackerech už ty seedy často nejsou, co bývali. Pointa je, že pohodlnost stahování se pro uživatele za vlády Pirátů výrazně zhoršila a to bylo jedno z jejich specifických témat. Dělá to špatný image.
    KEB
    KEB --- ---
    Ještě k těm krajským, jediný malý plakatek bez korupce pro lidí se třemi random xichty o kterých jsem nikdy neslyšel. Toť vše...

Všichni ostatní mraky všeho a všude.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, co vůbec Záhora? Nějak o něm není slyšet. Většinou hned přispěchal a komentoval to či ono, a teď nic.

Je OK?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAMAHL: uloz.to bylo komerční centralizované pirátství. My bojovali za torrenty, což bylo principiálně něco jiného.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    RUDOLF: nemyslím, že by autorský zákon bylo mrtvé téma. Pod dohledem Pirátů bylo zavražděno ulož.to a to pocítil opravdu ledaskdo. A strana se k tomu ani neobtěžovala vyjádřit. Ostuda
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDOLF: nevím, co vám všem provedla Markéta Gregorová. Ale předsedovat straně by z Bruselu stíhala těžko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam