• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ja bych dala do cela Piratu Georgiu Hejdukovou jako totalni "Fuck You" vsem cechackum a venkovu, udelala kampan cilenou jen a pouze na Gen Z a milenialy, Bartos se po Japonsku hlubokym uklonem omluvi za to ze vstoupil do koalice ve ktere nemel zadny ale fakt zadny vliv a moznost prosadit program, a urvala 20%+ ve volbach.

smarja, pustte mne na ne!!
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ONDRAT: tvl ti Pirati dostavaji tak nabanceno..."clenove vladnich stran jsou toho nazoru, ze Pirati maji prasivinu, a meli by radsi odejit, krome Lipavskeho, u ktereho uz zdarne probehla metamorfoza v ODSaka, a radne se sprchuje"

az se mi chce verit, ze je to karmicky ocistec pred zcela necekanym obratem a vitezstvim v dalsich volbach 🙏
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To je podobná hraběcí rada jako byla spojovat se do koalice se STAN, ne? :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    bylo by to krasny a mozna osvezujici. ale kdo je Volt?
    OTZ
    OTZ --- ---
    hehe

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Členové vládních stran by uvítali, aby Piráti z vlády odešli | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/volby/volby-krajske-zastupitelstvo-senat-ods-pirati-ano-dolejsi_2409232116_lbk

Dolejsi investiguje, tzv. na Pura.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEB: Máš pravdu, u nás v HK opět jen pár plakátků a šlus. Před 4 rokama bylo Piráty vidět všude, a to nejen na reklamních poutačích, ale i v ulicích při kontaktních kampaních. Jenže na to by byli potřeba dobrovolníci, a proč by dneska pro stranu někdo něco ještě dělal zadarmo, když se tady dobře placený pan náměstek neobtěžuje hnout prstem?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BUGAS: To je podobně validní, jako když se Václav Klaus vyjadřuije k ODS. Tedy vůbec.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Piráty už zachránit nejde. Zradili hodnoty a není důvod je volit, říká zakladatel - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pirati-kaderavek/r~9560a93e79a311efae9c0cc47ab5f122/
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    XCHAOS: No a výsledek?? Nevidím nic. Gde český tracker, abych mohl pro dceru stáhnout filmy s českým dabingem? Gde cokoliv relevantního? Mně se taky torrent designem líbí víc, ale on the end of the day, chci mít stažený film a technická cesta, jak se na můj disk dostane je pro 99.9% uživatelů druhotná. A i na zahraničních trackerech už ty seedy často nejsou, co bývali. Pointa je, že pohodlnost stahování se pro uživatele za vlády Pirátů výrazně zhoršila a to bylo jedno z jejich specifických témat. Dělá to špatný image.
    KEB
    KEB --- ---
    Ještě k těm krajským, jediný malý plakatek bez korupce pro lidí se třemi random xichty o kterých jsem nikdy neslyšel. Toť vše...

Všichni ostatní mraky všeho a všude.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, co vůbec Záhora? Nějak o něm není slyšet. Většinou hned přispěchal a komentoval to či ono, a teď nic.

Je OK?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAMAHL: uloz.to bylo komerční centralizované pirátství. My bojovali za torrenty, což bylo principiálně něco jiného.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    RUDOLF: nemyslím, že by autorský zákon bylo mrtvé téma. Pod dohledem Pirátů bylo zavražděno ulož.to a to pocítil opravdu ledaskdo. A strana se k tomu ani neobtěžovala vyjádřit. Ostuda
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDOLF: nevím, co vám všem provedla Markéta Gregorová. Ale předsedovat straně by z Bruselu stíhala těžko.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    STAROJDA: richterová by mohla být pokus vzít za téma sociální problémy jako bydlení, chudobu a vzdělání a přihodit tam téma podporu malého a středního podnikání a néjaký moderní aspekty podnikání v ČR, např. konečně normální způsob jak v ČR umožnit lidem managovat akcie vznikající firem - většina firem bez prdele zakládá firmy v USA, páč ČR fakt zaspal akciový trh a možnost dát lidem podíl na vznikajíích firmách. Ale tenhle aspekt jsem u pirátů neviděl. Tak aspoň pokračovat v DIA & zefektivňování státu. Ale tohle je úplně mimo pod Richterova i Hřibem.

Jestli to vyhraje Gregorová, tak pro mě piráti skončili. Já chci hospodářský program a modernizaci, narovnání lidských práv je samozřejmost, nezajíma mě to jako program. Stačí když to piráti protlačí když je možnost.

Jsem rád, že už neřeší autorský zákon, je to mrtvé téma. Ndekrimitalizace uživatelů je fajn, ale nedělal bych z toho hlavní message.

Lidi tu zchudli, máme hospodářský problémy nikoliv lidsko-právní. A tam bych začal u eutonázie, nikoliv u věcí který jsou blbý, ale týkají jen malé části a jdou narovnat časem.
    KEB
    KEB --- ---
    NECROMAN: ok, ale máš pocit, že to piráti dokáží sdělit svým voličům a hlavně potencionálním voličům?

Protože v tomhle, čili v komunikaci selhávají piráti na plné čáře. Místo toho jsou noviny plný handrlování se o blbostech na fóru
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB: aktuálně se digitalizuje nejrychleji v historii. Nemá smysl to sem vypisovat, zde je to dobře shrnuto:
    Digitalizuje se nejrychleji v historii
    https://www.pirati.cz/jak-pirati-pracuji/digitalizuje-se-nejrychleji-v-historii/
    KEB
    KEB --- ---
    NECROMAN: hmmm a co takhle ta slibovaná digitalizace? Zatím nic a cluster fuck kolem stavebního řízení. A to se na to vytvořilo ministerstvo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: Ve skutečnosti nám poslední roky ukazují, že na programu nezáleží ani trochu. Ale chápu co myslíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam