STAROJDA: richterová by mohla být pokus vzít za téma sociální problémy jako bydlení, chudobu a vzdělání a přihodit tam téma podporu malého a středního podnikání a néjaký moderní aspekty podnikání v ČR, např. konečně normální způsob jak v ČR umožnit lidem managovat akcie vznikající firem - většina firem bez prdele zakládá firmy v USA, páč ČR fakt zaspal akciový trh a možnost dát lidem podíl na vznikajíích firmách. Ale tenhle aspekt jsem u pirátů neviděl. Tak aspoň pokračovat v DIA & zefektivňování státu. Ale tohle je úplně mimo pod Richterova i Hřibem.
Jestli to vyhraje Gregorová, tak pro mě piráti skončili. Já chci hospodářský program a modernizaci, narovnání lidských práv je samozřejmost, nezajíma mě to jako program. Stačí když to piráti protlačí když je možnost.
Jsem rád, že už neřeší autorský zákon, je to mrtvé téma. Ndekrimitalizace uživatelů je fajn, ale nedělal bych z toho hlavní message.
Lidi tu zchudli, máme hospodářský problémy nikoliv lidsko-právní. A tam bych začal u eutonázie, nikoliv u věcí který jsou blbý, ale týkají jen malé části a jdou narovnat časem.