• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    CAIDEL:
    A tak s:

"ze tady mame kulturu, ktera sa budovala dlouha staleti, diky ktere je zivot v CR velmi fajn a dolce vita, a ze to vubec neni samozrejmost ale vec naprosto ojedinela v globalnim meritku a tim padem rozhodne **stoji za to ji chranit** pred silenymi napady jako jsou treba multikulturalismus, pripadne odlidstene EU "governance by woke-aligned ChatGPT"

bych i souhlasila.

Bod 5. je imho o tom, že bychom před tím, že společně s lidmi importujeme i jejich kulturní normy, měli přestat zavírat oči a měli bychom si vážit toho, co tady díky naší společenské diskuzi teď máme. Já se můžu po Praze procházet poměrně bezpečně i ve dvě ráno. Bod 1. se týká zacházení s VLASTNÍM tělem a životem - vaše sexuální orientace, váš život

Já si opravdě velmi cením toho, že se tady v CZ v současnosti bavíme o konsentu, bavíme se o tom, že catcalling je potenciálně nebezpečná situace a fakt to není sranda, bavíme se o mnoha dalších věcech. Je to super. Fakt si cením toho, že můžu ve dvě ráno ven a prakticky s jistotou se mi nic nestane.

A teď jsme v situaci, kdy Němci narozdíl od nás, kteří jsme po přijetí stovek tisíc uprchlíků měli průvod vděčnosti ukrajinských matek, obdrželi organizované útoky na ženy V Kolíně:P Najednou řeší, sakra jak to že je najednou víc hromadných znásilňovaček? A že ty zločiny jsou i "kvalitativně" jiné, etc, etc:P

Imho to nejsou věci, co lze jen tak odmávnout.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    1 a 4 dejme tomu, zbytek úplně mimo, nemluvě o tom, že 5 je v přímém rozporu s jedničkou :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    OMNIHASH: Jasne, pojdme si v Piratskem auditku popovidat o narodech smluvnich a uzemnich, obrozenich, absolutistickych monarchiich a zivote v nich, proc ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Vám všem, jak tu jste, to dává smysl?
    KEB
    KEB --- ---
    JVMLOK: uvidím, jak se to bude vyvíjet
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULNOC: no, přál bych ti ten Vulkán.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KEB: Ja to teda hodim nekomu, kdo dava aspon trochu smysl a ma sanci se do parlamentu dostat, nema cenu to usnadnovat nackum.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULNOC: jo, Karel Lucembursky. A kde je Lucemburk vime? Rudolf pak uz byl rovnou Habsburg, narozen ve Vidni.
    Rado se stalo.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULNOC: bez si radsi neco precist o dejinach. pred 110 lety to tady jeste vsechno bylo rakousko-uhersko a cisar pan psal "svym narodum", takze toliko k tematu multikulti.
    JONY
    JONY --- ---
    PULNOC: být tebou tak přestanu halucinovat a zjistím si, jak vypadala "sociální" politika za dob, kdy Kalouskova Top09 měla MPSV.
    KEB
    KEB --- ---
    PULNOC: zkus to, když čtu tohle
    KAMAHL: nebo tohle
    KAMAHL: tak nevím jestli se smát nebo brečet

. už mlčím, slíbil jsem že končím....
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KAMAHL: Může.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    ONDRAT: Tak může to být někdo, kdo zrovna nekandidoval. Hřib, Lněničková, Kocmanová, Šípová... Nebo někdo ze sněmovny 2017 typu KEDRIGERN :D
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KAMAHL: V obhajobě mandátu uspěla jenom Gregorová a zastupitelé v Plzeňském kraji.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    NECROMAN: no já vám nevím, Wagenknecht mi přijde celkem schopný, ale nepřijde mi politicky strategické volit na předsedu někoho, kdo před nedávnem selhal o obhajobě mandátu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: no chápu, že pro lidi, co už dělali nějakou kariéru, to trochu omezující je, ale já si zatím nepřipadám, že zanikáme. Uvidíme samozřejmě, jak to bude s příspěvkem od státu po příštích volbách....
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: no... :) co ide hore, pojde aj dole. Ale ak uz zaniknut, tak aspon s vztycenou hlavou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: no, někteří politici usilují o změnu společnosti. O změnu zákonů, o dosažení nějakých cílů, třeba i exekutivní cestou. Funkce mají být cesta, nikoliv cíl.

V téhle zemi nikdo moc ani nemá pojetí, co to vlastně demokracie je. Sice lepší, než ve 30.letech 20.století v Thajsku, kde když vyhlásili Ústavu, tak si lidé mysleli, že jde o jednu z králových dcer, ale ne o moc lepší. Požadavek "cokoliv je lepší než komunismus" vede akorát k tomu, že dostanete "cokoliv".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: prdlajs zanikne. Václav Klaus zanikne. Zůstane po něm akorát, že byl prezidentem ČR v letech od-do, posledním nepřímo voleným.A to je všechno.

Pirátská strana tady zůstane. Nevím jestli věčně, ale dalších 15 let určitě. To spíš zaniknou ta média, co o nás tohle píšou. Dojdou jim prachy. Smete je vlna sociálních sítí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam