• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEB: A co znamená "ultralevičák"? Podle čeho se to pozná? To jsou fakt zoufalé nálepky :(.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    If people don't call you crazy at least once every seven days, you're not thinking at your genius
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    PULNOC: doplním, že původně se psalo velkým, neb jde o zkratku MAgoři ŠÍlenci BLázni a začal ho tuším používat vladimír borecký, slavný jejich lovec (např. mudr. jan lukeš).
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    tak diky Chatty
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    Blahopřeji k nabrání epesního mašíbla.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Na Praze 1 zakladame mistni organizaci a bude silna. A muze byt jeste silnejsi pokud se k nam pridaji nejaci silni jedincove :) tak do toho
    KEB
    KEB --- ---
    HONCKA:
    FRK_R23: konečně jsem se k tomu dostal a směju se na celé kolo. Ten pitomec nepochopil tu nejzákladnější poučku:

Co je v domě není pro mě.

Ať už to bylo jakkoliv může si za to sám.

Btw opravdu je Lydie Bartošová ultralevičák jak poleno?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Jak ne/být užitečnej
    Ensuring AI innovation in Europe: Open letter to EU policymakers
    https://euneedsai.com/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BUGAS:
    KEB: to je trochu složitější. Ne každý má takové možnosti, jako Ivo Lukačovič. Já třeba dávám na sociální média ledacos zdarma, ale já jsem trochu vyjímečný případ a ne všichni si to můžou dovolit následovat a navíc já nejsem investigativní novinář a podle toho moje výstupy vypadají...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Lukáše Wagenknecht má větší podporu nominace, než Zdeněk Hřib.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BUGAS: je pravda, že nominaci získal
    KEB
    KEB --- ---
    CAIDEL:
    HONCKA: samozřejmě, že ano, ale výsledný dojem bude jaký bude
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: neboj, však on jim to někdo upirátí :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: Ale dostane. Schválně: Já si článek na herohero nekoupím (v zásadě je mi naprosto jasné, co v něm je), ale přesto jsem si velmi, velmi jistý, že hned v den vydání nebo o den později ho budu mít přečtený - a to se o to ani nebudu nijak snažit. Prostě to buď sem nebo do VV někdo zkopíruje. Tedy chtěl jsem říci "upirátí" a taky myslím, že se to prožene všemi médii stejně jako Lukačevičův článek na placeném Patreonu, takže o dostupnost bych obavy neměl.
    KEB
    KEB --- ---
    CAIDEL: to mravokarstvi s publikací na hero získává trošku pachuť a hlavně se nedostane zdaleka ke všem ke kterým by mohlo neřkuli mělo, takže to střílení na Lukačoviče vyznívá trochu na prázdno.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUGAS: Jsou to novináři, odvedli práci, napsali článek, chtějí za něj dostat zaplaceno. Bizarní koncept, co?
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Náměstek primátora Prahy Zdeněk Hřib bude kandidovat na předsedu Pirátů. Chce, aby Piráti byli liberální středovou stranou.

Chce, aby Piráti byli liberální středovou stranou a prosazovali politiku zaměřenou na problémy běžných lidí. Chce prosadit také vnitřní reformu strany, jejíž součástí by bylo například uzavření pirátského diskusního fóra pro veřejnost nebo zpřísnění pravidel pro odvolávání. Už dříve kandidaturu na šéfa Pirátů oznámil končící senátor Lukáš Wagenknecht.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    XCHAOS: a proto to dáme na herohero ať z toho taky něco mame, že paní Mahdalová
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Katarina Mahdalová

Analýza digitalizace stavebního řízení (DSŘ), kterou svět neviděl, ale kterou teď celý týden žilo české X, se objeví zde https://herohero.co/mahdalovaskop už zítra aktualizovaná o nejnovější data. Tato data ukazují, že problémy s DSŘ byly pro premiéra Fialu jen zástupný důvod k vyhazovu ministra Bartoše, a tedy i Pirátů z vlády.

Tuto analýzu jsme původně připravovali pro Seznam Zprávy. Ty ji odmítly publikovat, což způsobilo nečekanou vlnu reakcí. A zdaleka nešlo jen o náš okamžitý nedobrovolný rozchod s redakcí.

Majitel Seznamu I. Lukačovič se otevřeně a vědomě pustil do politiky. A zahrál si se svým médiem “na Babiše”, když veřejně hodnotil naši nepublikovanou analýzu. Obavy pana Lukačoviče, aby se k lidem nedostala informace, že DSŘ zase tak závažný problém nepředstavuje, otevřely nové kolo otázek o budoucnosti české nezávislé žurnalistiky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam