• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULNOC: neargumentujes. pises hovna.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HOW TO KNOW NO
    There was a giant No.
    That No rained.
    That No created a tremendous blizzard.
    That No made a dent on the coffee table.
    That No was the greatest No of No’s in the universe.
    That No showered and hailed.
    That No created sunshine, and simultaneous eclipse of the sun and moon.
    That No was a lady’s legs with nicely heeled shoes.
    That No is the best No of all.
    When a gentleman smiles, a good man.
    That No is the best of the hips.
    When you watch the gait of youths as they walk with alternating cheek rhythm,
    When you watch their behinds,
    That No is fantastic thighs, not fat or thin but taut in their strength,
    Loveable or leaveable.
    That No is shoulders that turn in or expand the chest, sad or happy,
    Without giving in to a deep sigh.
    That No is No of all No’s.
    Relaxation or restraint is in question.
    Nobody knows that Big No,
    But we alone know that No.
    This No is in the big sky, painted with sumi ink eternally.
    This Big No is tattooed on our genitals.
    This Big No is not purely freckles or birthmark,
    But this Big No is real Big No.
    Sky is blue,
    Roses are red,
    Violets are blue,
    And therefore this Big No is No.
    Let us celebrate having that monumental No.
    The monolithic No stands up and pierces heaven;
    Therefore, monolithic No also spreads vast as the ocean.
    Let us have great sunshine with this No No.
    Let us have full moon with this No No.
    Let us have cosmic No.
    The cockroaches carry little No No’s,
    As well as giant elephants in African jungles—
    Copulating No No and waltzing No No,
    Guinea pig No No,
    We find all the information and instructions when a mosquito buzzes.
    We find some kind of No No.
    Let our No No be the greatest motto:
    No No for the king;
    No No for the prime minister;
    No No for the worms of our subjects.
    Let us celebrate No No so that Presbyterian preachers can have speech impediments in proclaiming No No.
    Let our horses neigh No No.
    Let the vajra sangha fart No No—
    Giant No No that made a great imprint on the coffee table.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ja nevim, uz mi zacina pripadat ze to je nejaky Nyxi fenomen, snad ne celonarodni, ze lidi neargumentuji. jen reknou "Ne". jeste v HTML tagu. jakoby bold tomu dodal silu. ale ze v Piratech tohle?? jsem zvedava jak to bude IRL
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    nehrajte si ze to nechapete. Nechápu. ja vim ze mne chcete nemit radi Cože? , a zaroven tady pisu hrozne prakticky veci Ne. a ted jste v stychu :) Cože? tahle drza krava ktera ale ma dobry napady. o ou Ne.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: "tahle drza krava ktera ale ma dobry napady" to je přesně ta rovina kam bych nerad, ale jestli se ráda urážíš tak prosím, prostor máš volný
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: ne nechapes to spravne. prosim te dyt jak to fungovalo doted? kampan. to je nejaka *reklamni kampan*. to jsem nevymyslela ja, je to tak leta. nejaka grafika, nejaky namet mozna, nejaka temata. marketing. uz to pirati delali u kazdych voleb. vetsinou blbe.

no a taky mas nejaky department odbornika pro zdravotnictvi. nazveme stinove ministerstvo. souvisi to s kampani? ne. je tam souvis mezi tematy? ano. ale treba v kampani reknes, snizime cenu celaskonu. a pak (stinovy) ministr vyresi jak.

nehrajte si ze to nechapete. ja vim ze mne chcete nemit radi, a zaroven tady pisu hrozne prakticky veci. a ted jste v stychu :) tahle drza krava ktera ale ma dobry napady. o ou
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: postarat se o funkční společný prostor ve kterém se můžeš realizovat individuálně po svém má imho zastánce v různých generacích

PULNOC: hezký pokus o generalizaci ale párkrát voda, veřejně se prsit co člověk pirátí není bezpečná praktika, taky prosím nepiš co jsi pirátila dneska... takže chápu správně, že prosazuješ, že se má volič nalákat na nějaký přepálený obraz a na pozadí dělat něco jiného? to je teda smutný osud pro pirátskou transparentnost
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    GAARQ: ty ses uplna slovnik cizich slov. se skoro stydim pri setkanich s takovymi typy ze jsem precetla docela dost toho a normalne vim co rikas. kdybych byla Che Guevara tak bych ti jen rekla, tu es un hijo de puta. ma to neco do sebe. zivot verzus prach. kubansky rum vs encyklopedie. zapaluji cigarillo, hazu sirku, ohen hlta archaismy. ty zvolas, "Neeeee!! To neeee!!" kdepak je ted tva latina? na prach se obratila.

ovsem, vis o tom ze tvuj maly synek prave kouka na iPadu Skibidi toileti, zatimco ty si hrajes na Vaclava Klause? hmmm. to ta encyklopedia en el fuego najednou nevypada tak dulezite, ze. kdepak je ted tva odpovednost?
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ZSIS: také by mě zajímalo, čím se ty půlnoční logorhey liší od běžné produkce našich pseudo-konzervativních populistů 🤨
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    já už ty výkaly tady číst nechci. to není diskurz, to je urážka kognitivního vnímání. přidaná hodnota se rovná nule, fancy buzzwords a popkulturní reference pro puberťáky ale hovno za tím.
    zkus SPD, tam se hodíš víc. idenťáci takhle lákaj mládež.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    je to piratska chobotnice, Pirate Squid, ktera feli nekde na prove lodi nebo jak se to jmenuje ta predni cast, a dela chapadlama dobre veci pro lidi.

v antikampani pak bojuje proti ODSquid, ktera je oskliva a zla.

hezky refresh loga a kampan a metafora. PS do Poslanecke Snemovny.

reknete ze to neni dobry.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    taky se mozna muzete zeptat sebe, co vlastne dneska piratite, kdyz bydlite v Cernosicich v hezkem domku, delate pro banku, platite si Netflix a vubec 20 subskripci, Linux seedbox co mate na pude zdechl na prasnost ale vy o tom ani nevite, protoze jste uz 5 let na nej nemeli pomsleni, a jedini pirati ve vasem zivote jsou kdyz koukate na Jacka Sparrowa s ratolestma.

nic proti tomu. jako dite bych treba stabilni a rozumne rodice s nejakou mirou alternativy chtela mit. ale pirati jsou nejaka idea, a ta idea je fresh, fuck the system, be gay and do crimes, slay and be cute while doing it.

to je pro volice a pak je realna prace, to je dalsi chapadlo chobotnice. dobre chobotnice.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    schopny administrator v dobe TikToku. to je fakt bonmot jak od pana profesora.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: jak chce tenhle pan zaujmout volice kterym neni nad 60? gen Z, gen Beta Gama Delta? jste politicka strana nebo nejaky skanzen? v demokracii se muzete rozhodnout. kdyz se rozhodnote pro skanzen, to je ok. ne pro mne, ale pro vas mozna jo
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: vsechno se meni, jen by to nemuselo byt k horsimu :) kolega [GAARQ @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] vyjádřil očekávání imho přesně
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    MEMNON666: to je v poradku. politicke strany jsou dynamicke entity, a jina doba vola po jiinem typu politiky. ty jsi se taky za ten cas urcite zmenil. skoro bych rekla, ze by bylo zvlastni, kdyby tomu nebylo presne tak, jak rikas.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    are you tired of me yet? good. there is no trait more important in a politician than relentless, dogged persistence. if you do not possess a natural calling to get out there and connect with people, all day, every day, you might very well be a wonderful person who is not a politician. politics is not an endgame, it's a service job.

we should be very suspicious of a politician with a private life and private appointments. can we trust the person we elected to represent our interests to truly do so if they feel the need to hide behind concepts reserved for private individuals?

if we were to use strong language, we might well say that a politician who gives rise to such anxiety-generating questions in the minds of the public is not a public servant, but a public sociopath. we've had a few too many of those and deserve better. we deserve a person willing to have a camera pinned on them 24/7.

call me an attention seeker. can an attention seeker not be a good politician? on the contrary. is there a better way to attract and maintain attention than making people happy? if you don't know the answer, you're not ready for the role. take some time to get involved in life full throttle. talk to the people you hate the most and shake the hands of those who smell the worst. when you do know the answer, please do re-join the party.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: nechtěl jsem být zbytečně osobní, ale jako původní volič si nemohu odpustit poznámku, že pokud by se pirátská strana prezentovala (převážně) tak jako ty, tak můj hlas nedostane
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    KRAMERIUS: proto jsem psal ODS a ne Spolu. tuhle podmínku ale uznávám a jde o to, jak si to oni spočtou/nechají zdechnout KDU/TOPku
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    a BTW, kecy o smazkach v toxicke psychoze si nechte pro /r/iamsoedgy. FJK byl na perniku denne, a to v davkach, ktere by vas vyslaly do Bohnic driv nez by jste rekli Operace Mkultra. ale celkem mu to slo, nez zacal byt trosku moc cocky a nekdo si rekl, dost.

pro mne to je ponauceni, a to treba ani nejsem ani na perniku. takze, get real, or get a ticket back home to Maly Penikov.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam