• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KEB
    KEB --- ---
    V následujících volbách vám to milí piráti hodím. Nicméně předpovídám, že to bude vaše labutí píseň, protože nemám pocit, že by u vás proběhla sebereflexe, bohužel...
    KEB
    KEB --- ---
    MORKANT: já to přestal číst a můj svět není horší.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    PULNOC: Těžko argumentovat, když nechápu co sem píšeš.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PULNOC: neargumentujes. pises hovna.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    nehrajte si ze to nechapete. Nechápu. ja vim ze mne chcete nemit radi Cože? , a zaroven tady pisu hrozne prakticky veci Ne. a ted jste v stychu :) Cože? tahle drza krava ktera ale ma dobry napady. o ou Ne.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: "tahle drza krava ktera ale ma dobry napady" to je přesně ta rovina kam bych nerad, ale jestli se ráda urážíš tak prosím, prostor máš volný
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: postarat se o funkční společný prostor ve kterém se můžeš realizovat individuálně po svém má imho zastánce v různých generacích

PULNOC: hezký pokus o generalizaci ale párkrát voda, veřejně se prsit co člověk pirátí není bezpečná praktika, taky prosím nepiš co jsi pirátila dneska... takže chápu správně, že prosazuješ, že se má volič nalákat na nějaký přepálený obraz a na pozadí dělat něco jiného? to je teda smutný osud pro pirátskou transparentnost
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ZSIS: také by mě zajímalo, čím se ty půlnoční logorhey liší od běžné produkce našich pseudo-konzervativních populistů 🤨
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    já už ty výkaly tady číst nechci. to není diskurz, to je urážka kognitivního vnímání. přidaná hodnota se rovná nule, fancy buzzwords a popkulturní reference pro puberťáky ale hovno za tím.
    zkus SPD, tam se hodíš víc. idenťáci takhle lákaj mládež.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: vsechno se meni, jen by to nemuselo byt k horsimu :) kolega [GAARQ @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] vyjádřil očekávání imho přesně
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: nechtěl jsem být zbytečně osobní, ale jako původní volič si nemohu odpustit poznámku, že pokud by se pirátská strana prezentovala (převážně) tak jako ty, tak můj hlas nedostane
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    KRAMERIUS: proto jsem psal ODS a ne Spolu. tuhle podmínku ale uznávám a jde o to, jak si to oni spočtou/nechají zdechnout KDU/TOPku
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    CHORCHE: Pokud ODS půjde do voleb v rámci Spolu a s Fialou v čele, tak bude muset po volbách udělat hodně velký veletoč, aby skončila ve vládě s ANO.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: za voliče bych řek - srát na průzkumy, protože kdo se tím má rok stresovat, kalkulovat a pak vše bude jinak?
    pro ODSÁNO to ale vychází docela cajk a půlka koalic stejně ještě vznikne, či se změní - s čímž imho kalkulují všichni od KSČ, Přísahy až po KDU, krom ANO, STAN a ... Piráta (nebo tam je reálná koala se Zelenými? nikdo další mě nenapadá a ani tohle mi nepřijde jako přínosná koala)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tady je to včetně koalic. Kdyby byly volby teď, vládu by bez nás nesestavili... ovšem ani s náma, Babiš by musel vládnout s Okamurou...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Prakticky jsme přestali existovat, ano. Ale pořád máme větší preference, než KDU-ČSL nebo TOP09....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS: furt nada. Mel si dal svoje, tohle je fakt marny :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: myslím, že to hrotíš. Ano, algoritmy jsou vystaveny tlaku přirozeného výběru, jako organismy v přírodě. Ano, dá se říct, že ty algoritmy, které nejvíc obstály, byly do jisté míry predátorské. Předstíraly roztomilost, asi jako kočky (ostatně, ne náhodou: oblíbeným memem sociálních sítí jsou právě kočky :-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    PULNOC: inu ne nadarmo se říká, že pražské buňky politických stran jsou prokleté :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam