• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    ve výsledku good riddance pro Piráty.

OLGA73
    OLGA73 --- ---
    Rušení ministerstva školství jako pirátská priorita? | 21. 11. 2024 | Matěj Metelec | Britské listy
    https://blisty.cz/art/122440-ruseni-ministerstva-skolstvi-jako-piratska-priorita.html
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    DOCKINEZ: super, též mám origoš kazetu i remaster na CD. tehdy to pro mě bylo zjevení, kombinace hiphopu (byť hodně českého) s kytarami a samply. jako milovník beastie boys a young gods jsem byl nadšen. a zrovna ten songáč "noví piráti" mi hodně připomněl důvody, proč jsem šel za piráty - uvolněnost, novost, netradičnost, humor, vše co jakékoliv jiné seriózní partaji chybělo.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAARQ: Jako rodilý Hradečák nejen znám, ale disponuju i originální kazetou :)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    piráti, znáte tu někdo hradecké piráty, kapelu à la beastie boys z raných devadesátek? :)

Piráti - Noví piráti I
    https://www.youtube.com/watch?v=ZwEWkXt4ucs
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: Naprikald preto, ze sa ukaze ze je to nasobne drahsie nez aktualne moznosti na trhu?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: pokud tě to zajímá tak si podej 106
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: Jakože s někým uzavřeš smlouvu na dlouhodobou spolupráci, a on ti ji za dva měsíce vypoví a bude to tak dělat každému spolupracujícímu subjektu v budoucnu? Já neříkám, že ho nemůže vyměnit. Ale proč by to měl dělt, když spolupráce funguje? A jestli nefunguje...máte na to fakta? A mohla bych je vidět? Nebo tady Piráti chtějí rozehrát nějaké superkorupční prostředí...když mi zaplatíč, tak tě nevyměním?
    Bo se mi chce...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: Pokud to smlouva dovoluje, tak klidně 2x ročně. Je to smlouva, která se může dle smluvních podmínek vypovědět stejně jako kterákoli smlouva, co je spouštěč netuším, může to být cokoli, firma je předražená, podezření z korupce, firma si tu věc chce dělat interně, atd..
    Do Prahy absolutně nevidím, ale nechápu, proč by dopravní podnik si nemohl vyměnit jakéhokoli dodavatele, pokud mu to smluvní podmínky dovolí.
    Pokud nový dodavatel to bude dělat lépe / levněji, tak nechápu proč se stavět proti tomu.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: to je jasne. Takze klidne treba dvakrat cocne? Neodpovidas na muj dotaz...Co je spoustecem pro takovyho neco? Dezinformacni kampan na Novinkach? Nazor lidi na nyxu? Potreba Piratu se zviditelnit? Stridani nomenklatury na radnici? Vysetrovani trestniho oznameni, ktery odhalilo poruseni zakona?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: Představenstvo jí může vypovědět dle smlouvy kdykoli to uzná za vhodné
    MILKMAN
    MILKMAN --- ---
    YBUKO: myslíš Osvětlení Vávra :-)? Také jeden hezký příběh…
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NIEKT0: Peknej pokus ale fail.
    Ja v tech postech komentoval krysy opoustejici lod, ty lidi se rozhodli sami jestl jsou a nebo ne
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: akurat ze nie, mas ambicie urcovat kto v strane ma a nema byt ( [JVMLOK @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] [JVMLOK @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] ), tlacis Hriba, atd. Za mna kludne bud ODSak alebo cokolvek ine, nevdim v tom problem, ale s dovolenim tieto veci si partaj asi vyriesi aj bez teba.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NIEKT0: to teda fakt neradim. Byly časy,kdy jsem upozorňoval na blížící se fail. Všichni tady vykládali jak je to FUD a jak je všecko super, jak všichni dělají věci super a jak Piráti ví co dělají. Takže ne, fakt neplýtvám energií na nějaké konstruktivní návrhy, bylo by to k hovnu stejně jako volání po efektivnější komunikaci a formulaci konkrétních témat před volbama. Jenom sleduju jak se točí voda ve výlevce. Ale pořád jsem velkej fanoušek právního státu se vším, co k tomu patří, takže mi ten způsob YBUKOmunikace výrazně vadil. Víc v tom nehledej.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: A do toho radis inej politickej strane, ktoru nevolis, co/ako ma robit.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: ok. Já mám za to, že leakuji info z pražského šedého podnikatelského prostředí, ve kterém se budu pohybovat i dlouho po té, co Piráti za dva roky na magistrátu skončí. Za mně v tom nejsou žádné emoce, spíš se bavím. Tohle je totiž přesně i přístup Hřiba, co jsem slyšel. Šance že na něj dojede je za mně třeba 65% ;) pokud si tohle člověk nehlídá, tak se jednou podepíše pod něco co nemá, a the end. Vzpomínám blahé paměti na podobný přístup lidí z top09 před 11 lety. Kde je dnes podobně arogantní Tomáš Hudeček, Vávra a další vládci Prahy? Pryč, RIP.
    Po Pirátech přijdou taky zase jiní:)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: Jop. Je to kriminální případ, protože někdo jako YBUKO místo keců na nyxu podal trestní oznámení.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JVMLOK: Dlouhou dobu to „snůška keců“ byla. Bohužel.

Až pak se začlo konat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam