• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NIEKT0: Peknej pokus ale fail.
    Ja v tech postech komentoval krysy opoustejici lod, ty lidi se rozhodli sami jestl jsou a nebo ne
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: akurat ze nie, mas ambicie urcovat kto v strane ma a nema byt ( [JVMLOK @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] [JVMLOK @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] ), tlacis Hriba, atd. Za mna kludne bud ODSak alebo cokolvek ine, nevdim v tom problem, ale s dovolenim tieto veci si partaj asi vyriesi aj bez teba.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NIEKT0: to teda fakt neradim. Byly časy,kdy jsem upozorňoval na blížící se fail. Všichni tady vykládali jak je to FUD a jak je všecko super, jak všichni dělají věci super a jak Piráti ví co dělají. Takže ne, fakt neplýtvám energií na nějaké konstruktivní návrhy, bylo by to k hovnu stejně jako volání po efektivnější komunikaci a formulaci konkrétních témat před volbama. Jenom sleduju jak se točí voda ve výlevce. Ale pořád jsem velkej fanoušek právního státu se vším, co k tomu patří, takže mi ten způsob YBUKOmunikace výrazně vadil. Víc v tom nehledej.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JVMLOK: A do toho radis inej politickej strane, ktoru nevolis, co/ako ma robit.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: ok. Já mám za to, že leakuji info z pražského šedého podnikatelského prostředí, ve kterém se budu pohybovat i dlouho po té, co Piráti za dva roky na magistrátu skončí. Za mně v tom nejsou žádné emoce, spíš se bavím. Tohle je totiž přesně i přístup Hřiba, co jsem slyšel. Šance že na něj dojede je za mně třeba 65% ;) pokud si tohle člověk nehlídá, tak se jednou podepíše pod něco co nemá, a the end. Vzpomínám blahé paměti na podobný přístup lidí z top09 před 11 lety. Kde je dnes podobně arogantní Tomáš Hudeček, Vávra a další vládci Prahy? Pryč, RIP.
    Po Pirátech přijdou taky zase jiní:)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: Jop. Je to kriminální případ, protože někdo jako YBUKO místo keců na nyxu podal trestní oznámení.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JVMLOK: Dlouhou dobu to „snůška keců“ byla. Bohužel.

Až pak se začlo konat.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DOCKINEZ: Dozimetr je vyšetřený a rozhoduje o něm soud. Není to snůška keců.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Škoda, že takového vášnivého zastánce neměli lidi kolem Dozimetru.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    YBUKO: Ja nemam s Piraty už nic společného ani jako volič. S Prahou taky ne. Obecně hodnotím způsob, kterým tady předkládáš nepodložená obvinění.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Tuhle firma a ty zakázky neznám.

Nicméně já jsem podával jedno trestní oznámení před několika měsíci na něco, co souviselo s mou působností. Je podané. A já čekám, čekám a čekám. Protože samozřejmě nejlepší je, když to vyšetří policie. Tady v tom případě jsem neměl žádný přímý vliv na danou instituci.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: nechceš mi napsat do pošty kdo jsi? Pirát na magistrátu pracující pro Hřiba? Ať vím, na koho si dát pozor, tohle je pro mně strašně tragický přístup.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JVMLOK: já moc nevím jak mluvit s hloupými lidmi, takže k tomu nemám co dodat. Jen bych doporučil se k věcem nevyjadřovat, když o Praze a věcech co se tu dějí nic nevíš. V Praze samozřejmě existuje mafiánsko-politicko-úřednický polosvět, já ho znám, ty ne. Hodně velká ostuda pro Piráty, co tu píšeš.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: Podle jakého klíče se bude “Přesoutěžovat”? Pokaždé když se změní politická reprezentace? Pokaždé když strýček z desátého kolena někoho z magistrátu koupí nějaké akcie? Nebo pokaždé když squadra azura na nyxu usoudí, že nastal čas? Na základě čeho přesně bys došel k tomu řešení ve správný čas na správném místě, tak, abys podle toho pravidla mohl rozhodovat i ve všech ostatních případech i v budoucnu? Jako…už mají vyděláno dost, tak to skrečnem, vypíšem novou zakázku a budeme předstírat, že ty 3 miliardy byly čistý zisk a neplatí z toho žádné zaměstnance, technologie a materiál?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    YBUKO: A takhle končíš každou druhou větu. “Možná to tak je, netuším.” Zkurvené pomluvy a JPP furt dokola, dezinformace, “nestalo se ale mohlo by”. Co předvádíš je to nejhorší co se v rámci veřejné diskuze objevuje, tak mi tady nekecej o hrachu na stěnu. Máš tyhle výblitky nějak podložené fakty, sem s nimi. Fanatici místního klubu zahýkají nadšením, protože projednou někdo očerňuje někoho jiného než Piráty, ale v konečném důsledku transparentní přístup, který by měl být základem boje proti korupci, v tomhlé házení špíny není ani ve stádiu úvah. Závist, urážky, pomluvy, hnus.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    HONCKA: nesnaz sa bojovat s uspesnymi ludimi!
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Vzhledem k tomu, že jde o kruhy ČSSD, tak by mně ani třeba nepřekvapilo, kdyby tam v subdodavatelském řetězci byli schovaní třeba Kočkovi s Prostorem ;) ale to jen tak nadhazuji, netuším.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HONCKA: možná bych ty zakázky i rozdělil na menší kusy a speciálně na ty úklidy a sekání zeleně zkusit najít cesty jak to líp kontrolovat, ať to není černá díra. Ale nevím jak, to není můj obor...
    Čísla z Hlídače státu je potřeba brát v uvozovkách, ale orientačně - třeba Premio invest toho od roku 2016 má za 3 miliardy. Miliardy!!!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Možná pokles popularity Pirátů v posledních dvou volbách, v určitých kruzích, má i celkem jednoduché vysvětlení...
    [GLOBETROTTER @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    Pokud jsme se jako Piráti stylizovali pro-evropsky, tak nutně dříve či později muselo vyplavat téma, kde se naše zahraniční politika od evropského hlavního proudu výrazně odklání...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    HONCKA: Takové ty soutěže, co mají v zadávacích podmínkách, že firma musí mít zkušenost s úklidem pro DPP a její jméno musí začínat na L nebo P? :-)
    S přípravou takové soutěže jim současné firmy rády pomůžou, i to zadání napíšou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: jaký kladivo na čarodějnice? Normálně ty služby přesoutěžit a pokud ta stávající to dělá tak výhodné, tak zajisté tu soutěž vyhraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam