• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    ADAMIRA: Proste to rusko zakazeme, a bude. To vzdy fungovalo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já teda doufám že nás rusko nikdy nebude mít možnost napadnout, předpokládám že tady Xchaos by obranu před agresorem podmiňoval vyřešením izraelsko - palestinského konfliktu a nelzením způsobu jak vyrábět zlato foukáním kouře do vody.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    XCHAOS: Rozumím, bránit se v hybridní válce můžeme až vyřešíme krizi bydlení, vyřešíme problémy v soudnictví, vyřešíme nezaměstnanost, splatíme státní dluh, vyrovnáme rozpočet, budeme jakkoliv nezávislý na rusku stran všech surovin (i proxy), dostavíme okruh, uděláme halu pro sáblíkovou, dokončíme všechny dálnice, dokončíme trasu metra D, vyřešíme v Praze problémy parkování, eliminujeme chudobu a spojíme rozdělenou společnost.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Me pirati vychazi take, ale volit je nebudu, protoze zeleni. Ale nejen ti, i kdyz to souvisi.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NIEKT0: asi mají starý popisky u stran :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LEON_KOWALSKI: Sa bojim ze s tou transparentostou sa to uz nejak prezilo (len sa to nedocitas nikde, lebo sme vsetko zavreli:))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    vyšlo mi to v "rozšířené verzi"

Volby 2025: Kalkulačka, koho volit do Sněmovny
    https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-kalkulacka-koho-volit-2025-40529387
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    hmmm, asi vás fakt budu volit ... i přes ty zelené 🤔

NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Dusek je "nova vlna" taka vzorova.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hmm. Piráti v MSK taky nic moc.
    Exkluzivní průzkum: Pro Spolu to v Moravskoslezském kraji vypadá na totální volební masakr - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-exkluzivni-pruzkum-pro-spolu-to-v-moravskoslezskem-kraji-vypada-na-totalni-volebni-masakr-40537591
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: no tak když jsme u toho, tak skutečně brzo bude woke úplně cokoliv, včetně toho, že nechceme vojenský operace na svým území. Ach jo...

Hele, i když si budu hrát na tvoje "účel světí prostředky", tak prostě represe má nějakou režii, nějaké náklady. Prostě na to nemáš. Potřebuješ lidi přesvědčit, aby nepálili ruský plyn. Ne platit nějakým státní cenzorům za to, že budou cenzurovat, a koupěj si za svojí vejplatu víc ruskýho plynu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ:
    LOL, Voxpotu fakt čtenost zvyšovat nehodlám.
    Alarm jsou takový parlamentky pro komouše, podobně jako echo jsou parlamentky pro zastydlíky z devadesátek.
    ...jsou jaksi prohlášení, u kterých je kontext irelevantní. Nebo si spíš nedovedu představit kontext, který by tohle prohlášení jakýmkoli směrem jakkoli posunul, změnil nebo whatever.

Jen v klubu „data based strany“ je to takové úsměvné. Jejda, faul. A hodně prozrazující.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Jinými slovy ignoruješ kontext, ale to ti nebrání se zapojit <3

Gut, aj tak sa sá. Jen v klubu „data based strany“ je to takové úsměvné.

Ale spíš by mě zajímal ten Dušek. Na svou vážně míněnou otázku jsem odpověď nedostal. To je nějakej Hřibův objev?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Popravdě, vaše vzájemné dohadování a argumentační kolečka v tomto případě ignoruji, v rámci nějakého podovolenkového skimmingu je to přesně ta část rozjeté diskuze, co lze zcela pominout, takže můj příspěvek není reakcí na nic, co máte rozjetého mezi sebou.

Jen ten seznam webů, kterému se selfcenzurně vysmíváte (tuhle sračku, nečtu, tuhle taky ne...) v několika různých příspěvcích mi přišel... značně pozoruhodný. Jako, sám sobě některé kouty internetu zakázat je naprosto v pořádku, osobně to pochopitelně dělám naprosto běžně taky... jen jde zkrátka o úplně, ale úplně jiné kouty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DOCKINEZ: za me teda nema. stejne jako kdyz z overenych predpokladu dojdu k neplatnym zaverum, ktere pak prezentuji jako fakta, tak taky nemam kus pravdy.

za me je to budto vedome zavadejici prohlaseni, nebo odflaknuty, coz jsou veci, ktery u takto kategorickych verejnych prohlaseni politiku ocenuju asi ze vsech nejmin:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Pouze přistupuju na kolegovu hru. Kolega mnou nastíněné možnosti odmítá a zakazoval by. Gut, tak pojďme zakazovat.

Snažím se ukázat, že těch dezolátů a škodlivých rozesíracích narativů k zakázání by se v pluralitní společnosti našlo…

Nevěřím, žes to nepochopil, jseš chytrej kluk.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Taky zahraniční sázkovky se stát celkem snaží šikanovat/postihovat... takže ono to zas tak úplně neobvyklé nakonec není :)

NIEKT0: Nj, také jsem si povšiml, že někdo umí být proti cenzuře a zároveň sebecenzurovat vskutku enormní množství úplně normálních, leckdy i velmi uznávaných webů (ač ne nezbytně dle jeho názoru, ale tak od toho tu máme běžnou pluralitu a prolamování bublinek).
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: A nechcete to ist riesit niekde kde to ocenia? napriklad veci verejne alebo ww3? Alebo aspon [Piráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem] ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MEMNON666: To je jako tvrdit, že “vítězství zdar” může mít taky různý významy.

Tohle já nežeru.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRAMERIUS: “Ono se to považovalo”… “ono” ma nejake jméno? Je ted s tebou “ono” v místnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam