• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Well, that escalated quickly...
    Piráti chtějí na obranu proti Chat control změnit ústavu ČR - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/pirati-chteji-na-obranu-proti-chat-control-zmenit-ustavu-cr
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: nerozumím. Kdo? Strana?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    GEE: to by mě zajímalo, co bych tedy měl novinářům, co mi volali říct? Lhát ve prospěch Rakušana?

Titulky v médiích si fakt nepíšeme. Upřímně člověk je rad, když jeho přímé citace nejsou zkreslené moc.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KU13AR: Vávra se zastává Hřiba, dneska jsem už viděl všechno :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN:
    KEDRIGERN:

Heled jako fakt, bez nadsázky, nepřemejšleli jste nad tím třeba měsíc-dva před volbama odjet na nějakej od civilizace odříznutej ostrov a vrátit se až po volbách? Jakože všichni?

Myslim to naprosto upřímě, podle mě by vám to přineslo ve volbách třeba 1% - 2% hlasů navíc.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    GEE: Pracujete aspon na tom konci?:)

Nie, zbytocne to fakt nie je. Viete ako sa to, pravda a laska... ;]
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    GEE: olol, myslíš tu stranu, co je při první příležitosti podrazila a nikdy nepodržela? najs, s takovými bych se dal do party znovu hned 😂
    GEE
    GEE --- ---
    NIEKT0: jakože zbytečně střílí do jedné z mála stran, která je ochotná s Piráty spolupracovat. Jasně,že v opozicí budou nejspíš všechny tyhle volitelný strany,ale byla to absolutně zbytečná střelba do vlastních řad.

Což je priznejme si pro starou gardu pirátů typický. Snad ji bude konečně konec.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GEE: Jakože propálil, že Rakušan je akorát bezpáteřní svině?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    GEE: spolupracovat na chatcontrol?
    GEE
    GEE --- ---
    Daleko větší problem pro mě byl tady pan Kedrigern a jeho hate na Starosty na homepagi seznam zpráv.

Starostové naopak ukazují skvělou chuť spolupracovat a v tu chvíli jsem si říkal, že jim to přecejen hodím znovu.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    CHORCHE: Boj o přesvědčené je dosti iluzorní. Politický boj svádíš o lidi, kteří ti řeknou: "Musel bych si zažádat o voličský průkaz" či "Nechce se mi"

A ty nepodchytíš sofistikovanými texty či podobně. Ale jen emocí někde, kde to sledují....

Mě se to krajně nelíbí a je to i jeden z důvodů proč nekandiduji. Ale je to tak.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: a Slavík je kdo? vidím slovo Crush a jdu dál...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    KEDRIGERN: IB už to někdo párkrát na sockách vysvětloval - dosah k dacanům nerovná se profit. IB by dělal líp, kdyby na troly nereagoval, protože ti to zvedá dosah... k dalším trolům/spd ppl atp. a je tam akorát víc nablito
    akorát je víc triguješ a nic z toho, potenciál přsvědčit lidi z SPD (a obecně dezoše) je furt plus minus nula
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    Ten můj post je jen ilustrace předvolebního bizáru, kterej se dostává furt do větších a větších otáček :)) Keep calm and vote pirates. Pěkný den.
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Kéž by byl problém ČR, že kolem kamapně Pirátů se mihla Sugar Denny... Nekandiduje, pochybuji, že by měla nějaké realistické zájmy, prostě jen zvyšuje dosah...
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    XCHAOS: Souhlasím. Nicméně jsem se setkal ze svého okolí se silným odporem k zapojení influencerky Sugar Denny. A to až tak, že ti voliči, co vás volí bezmála od doby vzniku, vás už volit díky této "spolupráci" nebudou.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DOCKINEZ: není zač :)
    Katerina Demetrashvili - pirátský medailonek | Lidé a týmy
    https://lide.pirati.cz/profil/3763/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam