• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Stejně je to všechno o kultu Babiše. Velkého to miliardáře, kterej všechny spasí.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    YBUKO: mělo by to sedět, i podle ČSU

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky | volby.cz
    https://www.volby.cz/app/ps2025/cs/home
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    LEON_KOWALSKI: takže velká města zatím sečteno 0% ? Byl bych zatím klidný, pokud to sedí.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Pirátské volby 2025 - Sledování volebních výsledků PS ČR
    https://volby.institutpi.cz/?theme=dark
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Plus je teda důležité které kraje jsou spočítané jako první. Jestli jdou první prdelákovy, nebo Praha. Zatím jsou spočítána 2%.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    aspon chudak Bartos nebude muset shazovat dready
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PSILESIA: proč RIP, mají tradičně o pár procent míň než ukazovaly průzkumy. To je tak ale vždycky.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    asi karma za Michailidu :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    tak RIP piratcici
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Sugar Denny je jediny duvod proc bych volila piraty, ale nesleduji YT takze se to ke mne nejak nedostalo
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONCKA: No nakonec jsem ji i volil, protože byla první z žen a předpokládal jsem, že Piráti asi vědí proč. (ale spisovatelka, kterou niko nezná znamená - napsala jsem jedinou knížku o mém traumatickém životě :D)
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Tak voliči Pirátu hlavně sledujou Youtube, hlavně uživatelku Sugar Denny. Touto spoluprací bylo řečeno mnohé.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jedine asi Raskolnikovovi bych dala pass. to bylo hezky.

ale to se deje jednou za stoleti.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HONCKA: ja nectu uz tri roky. predtim hodne. pak mi doslo ze jsou to samy picoviny
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HOWKING: proč by měl být spisovatelka zbytečná existence, ty nečteš? Já čtu rád a bez spisovatelů by to nešlo
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Ja jsem na úrovni, VP of Market Data at Barclays;
    , ale nekandidovala jsem protože proč bych měla. Dyt my vám budeme diktovat policy decisions stejně. Real power is where real money resides.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HOWKING:
    😹
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jako pánové, co to bylo za kandidátku v Moravskoslezském kraji? Já měl fakt potíž najít čtyři ženské, které by podle zaměstnání byly aspoň trochu mentálně na nějaké úrovni. Jednak jen 10 žen a pak ty profese? Spisovatelka, mediální konzultantka, finanční poradce... Samé zbytečné existence...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: eh, nevím, ale vnímat to, jako že vlastně odešel do "vyhnanství" je vtipné. Nevím, ale Zelení bez Stropnického nejspíš pro leckoho teď budu volitelní. Uvidíme, jak to dopadne.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: zase mejme pochopeni. odstehovat se z Prahy na usedlost je docela culture shock, zvlast kdyz jsi dobre etablovana party zverina. jsi zvykly sypat bilej snih a najednou sypes cervenou drt ale high z toho nejsi. ale co mas jako udelat? zase to odprodat? a kdo to koupi? no a v tu chvili te zacne srat volny trh, kteremu jsi volny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam