• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEDRIGERN: btw na tohle by bylo nejelegantnější, kdyby přes eu šlo, že pokud licenci na hru/film/hudbu člověk koupil, tak má právo licenci prodat a pokud mu firma odebere možnost jí používat, tak má právo odstoupit od kupní smlouvy
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: Ohó, takže by strana měla zahodit svůj program, díky kterému získala 18 %, aby náhodou nějaký pravicový populista nedostal hlasy. Navíc popisuješ jejich program, ale ne proč ty hlasy dostali. U mého předchozího komentu jsem zapomněl na zásadní zdroj hlasů - druh českého voliče, který chce pořád volit "něco nového". Říct, že za Motororisty může jen jediná věc (resp co je ta hlavní věc), to je jen směšný klacek na acridémona tohoto klubu - Hřiba.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EL_TOPO: Kolik kdy měli Piráti jádro voličů? Našel jsem 6,5 % v roce 2019. Jo, 4,4 % je míň, ale zas ne o tolik.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    FIFI: To je to co pořád říkám. Hřib a vlna udělali z Pirátů stranu pro městské voliče Top09. Další topka s občasnejma zábleskama původní strany. Akorát bych upozornil, že voliči topku chtějí dneska tak moc, že je už mrtvá a bez ODS se nikam nedostane. Piráty čeká to samé, vesnice a kraje jsou pryč. Skalní jádro voličů těchhle novejch Pirátů už kleslo podle Stemu někam na 4,4%.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Ovsem tyhle vsechny veci se na ne nabalily az pote, co v Praze dostali v roce 2022 pul milionu hlasu. A jak pise Wikipedie: "Vymezovala se proti tehdejší pražské radě, kterou označovala za „cyklofanatiky“, proti aktivistům blokujícím dopravní komunikace, a namísto budování cyklostezek nabízela levnější MHD a metro zdarma." Kdyby tady nedostali ty hlasy, Macinka by se vratil hezky do naruce Klause a tyhle parlamentni volby by dopadly uplne jinak. Ale jasne, kdyby - chyby.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Nj, je sice pátek, ale že já se na to chytám. Takže prostě jenom úplně blbej.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: To je tak dementní hypotéza… motoristy do vlády přivedl Turek, green deal, spalováky, IVK, xtv, Tykač, Chlad. Jestli Hřib, tak jen minimálně. A to spíš Piráti obecně jakožto “woke levicový smažky” - tedy mimózní narativ.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Ale no tak. Samozrejme, ze ma. Ale to, ze jsou Motoristi ve vlade je z velke casti zpusobeno Hribem.
    FIFI
    FIFI --- ---
    U nas ted jede toto video

Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/1C5xJbvADV/?mibextid=wwXIfr

Hrib Jakob Kalenda 🙈 a nikdo moc nerozumi tomu, co tedy Jakob s Kalendou budou prosazovat. 🤦🏻‍♀️
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    CAIDEL: Tyhlety ústavní a klimatický krize každýho jenom otravujou, já bych je všechny...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Motoristy volí motoristi. Piráty volí piráti. To dá rozum. :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Pane, vy jste ale hlava!

Takže na ústavní krizi samozřejmě vůbec nemá hlavní podíl třeba Babiš... nebo Macinka.... nebo kdokoli z jejich voličů... ale.... drumssssss.... náhodně vybraná postava opozice!

Zbývá tedy už vyřešit jedinou otázku kterou vždycky kladla moje teta: Jste, pane kolego tak blbej, nebo placenej?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Což je tak z 70 % věc těch medií... nechtějí nové tváře, nechtějí názory, chtějí jen clickbaity od známých mluvících hlav.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    CHORCHE: Poslaneckej klub Pirátů má 18 poslanců a já bych chtěl v médiích slyšet i ty nový holky. Ale ne, furt jen ty stejný xichty, navždy a navždy.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1EBnDADWUC/

IB v Page not found, teaser z FB. jako je to vtipný... ale za todle ti hlas fakt nepošlu
    za to naše Šumavská houbička ;)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HONZA09: zelení jdou v Praze na podzim s Prahou sobě a Lidovci.
    Praha sobě, KDU-ČSL a Zelení · Praha hl.m. · komunální volby 2026
    https://programydovoleb.cz/volby/komunalni-volby/176/strana/163899
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONZA09: Nazvu stranu "Vice penez samozivitelkam". A to by teda byly ty holciny uplny debilove, kdyby takovou stranu volily. To je mi logika.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsem trochu salty. Chtěl jsem volit Zelený. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pražští brmbrmáci nedali dohromady ani třetinu hlasů, co se podařilo podloudně Pirátům vylákat tím, že se spojili se Zelenejma.

JONY
    JONY --- ---
    HONZA09: prosím na mašíbla nereagovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam