• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    STAROJDA: Dneska má bejt to jádro tak 3-5%, dřív to bylo mnohem víc... Nevím kolik přesně, bude to mít Stem v historii. Už se to ale rozbilo. Po vstupu do vlády, hromadě chyb a přepsání identity z původní protestní a alternativní celostátní pravo levé strany na další pravicovou městskou stranu pro mladé voliče ODS a Top09.

Piráti pohledem dat: postupné upadání už trvá měsíce | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pirati-prichazi-o-jadro-sve-podpory-oslabovat-budou-dal-shoduji-se-odbornici_2410010625_jgr
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EL_TOPO: Kolik kdy měli Piráti jádro voličů? Našel jsem 6,5 % v roce 2019. Jo, 4,4 % je míň, ale zas ne o tolik.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    FIFI: To je to co pořád říkám. Hřib a vlna udělali z Pirátů stranu pro městské voliče Top09. Další topka s občasnejma zábleskama původní strany. Akorát bych upozornil, že voliči topku chtějí dneska tak moc, že je už mrtvá a bez ODS se nikam nedostane. Piráty čeká to samé, vesnice a kraje jsou pryč. Skalní jádro voličů těchhle novejch Pirátů už kleslo podle Stemu někam na 4,4%.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Ovsem tyhle vsechny veci se na ne nabalily az pote, co v Praze dostali v roce 2022 pul milionu hlasu. A jak pise Wikipedie: "Vymezovala se proti tehdejší pražské radě, kterou označovala za „cyklofanatiky“, proti aktivistům blokujícím dopravní komunikace, a namísto budování cyklostezek nabízela levnější MHD a metro zdarma." Kdyby tady nedostali ty hlasy, Macinka by se vratil hezky do naruce Klause a tyhle parlamentni volby by dopadly uplne jinak. Ale jasne, kdyby - chyby.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Nj, je sice pátek, ale že já se na to chytám. Takže prostě jenom úplně blbej.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: To je tak dementní hypotéza… motoristy do vlády přivedl Turek, green deal, spalováky, IVK, xtv, Tykač, Chlad. Jestli Hřib, tak jen minimálně. A to spíš Piráti obecně jakožto “woke levicový smažky” - tedy mimózní narativ.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Ale no tak. Samozrejme, ze ma. Ale to, ze jsou Motoristi ve vlade je z velke casti zpusobeno Hribem.
    FIFI
    FIFI --- ---
    U nas ted jede toto video

Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/1C5xJbvADV/?mibextid=wwXIfr

Hrib Jakob Kalenda 🙈 a nikdo moc nerozumi tomu, co tedy Jakob s Kalendou budou prosazovat. 🤦🏻‍♀️
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    CAIDEL: Tyhlety ústavní a klimatický krize každýho jenom otravujou, já bych je všechny...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Motoristy volí motoristi. Piráty volí piráti. To dá rozum. :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Pane, vy jste ale hlava!

Takže na ústavní krizi samozřejmě vůbec nemá hlavní podíl třeba Babiš... nebo Macinka.... nebo kdokoli z jejich voličů... ale.... drumssssss.... náhodně vybraná postava opozice!

Zbývá tedy už vyřešit jedinou otázku kterou vždycky kladla moje teta: Jste, pane kolego tak blbej, nebo placenej?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Což je tak z 70 % věc těch medií... nechtějí nové tváře, nechtějí názory, chtějí jen clickbaity od známých mluvících hlav.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    CHORCHE: Poslaneckej klub Pirátů má 18 poslanců a já bych chtěl v médiích slyšet i ty nový holky. Ale ne, furt jen ty stejný xichty, navždy a navždy.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1EBnDADWUC/

IB v Page not found, teaser z FB. jako je to vtipný... ale za todle ti hlas fakt nepošlu
    za to naše Šumavská houbička ;)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HONZA09: zelení jdou v Praze na podzim s Prahou sobě a Lidovci.
    Praha sobě, KDU-ČSL a Zelení · Praha hl.m. · komunální volby 2026
    https://programydovoleb.cz/volby/komunalni-volby/176/strana/163899
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONZA09: Nazvu stranu "Vice penez samozivitelkam". A to by teda byly ty holciny uplny debilove, kdyby takovou stranu volily. To je mi logika.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jsem trochu salty. Chtěl jsem volit Zelený. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pražští brmbrmáci nedali dohromady ani třetinu hlasů, co se podařilo podloudně Pirátům vylákat tím, že se spojili se Zelenejma.

JONY
    JONY --- ---
    HONZA09: prosím na mašíbla nereagovat
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAKROUSEK: A co má Micinka společnýho se silnicema v Praze? Jestli někdo volil Motoristy, protože trčí s autrem v Pražský zácpě, tak je debil. Ale to je vlastně předpoklad k tomu volit Motoristy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam