• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Já myslím, že oni jsou upřímně přesvědčení, že neudělali nic špatně.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Toto je uplne fascinujuce, ako sa dokazu opakovane a neochvejne obklopit tymi najvacsimi hovadami a narobit najvacsie prusery, blahej pameti napr. Ondrej Dostal, a aj ked to opakovane praskne, tak v tom pokracovat znova a znova, a stale im to prechadza.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Mám teorii že Moravec mohl i za ten PR průser s Richterovou v podcastu u úhlavní nepřítelkyně Pirátů a kamarádky twitterových nácků Leny Cohen
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Todle teda není moje téma a nechci do toho zabrušovat ale rozhodli jsme se asi přijít o všechny voliče, kteří nemusej současnej Izrael pod vedením Netanjahua. Protože zrovna Dvořák je jednoznačně a slepě na straně Izraele i přes všechny kontroverze. Ale co čekat jinýho, když je pravou PR rukou Richterove a Bartoše známej proizraelskej fanatik Dan Moravec kterej je v Izraeli pečenej vařenej.

Teď novinka z června. Ať každý vidí koho vlnka podporuje.
    Soud označil srovnání výroků bývalého ministra Dvořáka a Goebbelse za přiléhavé Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/06/soud-oznacil-srovnani-vyroku-byvaleho-ministra-dvoraka-a-goebbelse-za-prilehave/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: teda Volf
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONCKA: nad rámec senátních voleb – Bulíčkovi bych už konečně úspěch přál. Přijde mi, že maká a maká a úspěch furt nikde.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DOCKINEZ: za mě je lepší když se tam dostane tahle kurva a třeba Šípová než aby se tam dostala jiná kurva a megakurva Wolf
    V Hradci imho nikoho výraznýho s nějakou reálnou šanci nemáme. Jediný výraznější je tam Bulíček a tomu není 40
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONCKA: Jasný, no. Ale zrovna Dvořák je typickej SKUNK.

skunk - Čeština 2.0
    https://cestina20.cz/slovnik/skunk/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DOCKINEZ: vexl, my jim podpoříme v nějakých obvodech jejich kandidáty a oni na oplátku nepostaví jejich kandidáta a podpoří našeho, holt většinový systém
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    IMHO v senátu dává smysl spolupracovat. Většinový systém nepřeje kandidátům, které podporuje třeba 15% lidí. Sehnat kvalitního kandidáta je extrémně těžké (několikrát jsem to dělal). Kampan je vždy vyčerpávající a pokud váš kandidát nemá šanci, tak je to na nic.

Blbé je, že současné vedení kašle na naše spolupráce v senátu. Dřív jsme měli svoje lidi u senátorů a byla vstřícnost. Teď jen trapné hádky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: zjevně jo, je to tam napsaný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: to ještě existuje? :-O
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: A dokonce i LES!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: tak i Zelení a Volt, hmm...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: ty jsi tam odsaď, ne? tak asi tušíš protikandidáty (já ne) - tož nejspíš tím jdou proti odsáno (?)
    jinak je to dotaz na tamní buňku spíš
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CHORCHE: Vždyť jo - tak proč jdou s takovými Piráti zase do holportu? Aby byli zase za hejly?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: koukam na tu podporu. ale podle mě STAN, topka... nejsou ani liberálni, ani pro mladý... i když se tak na oko tváří a pár takových tváří tam maj. ale většinou jsou tam ti starší všude kolem

EL_TOPO: jo předminulé ps období jim dělal socky. s tim nemám problém. na čem tam spolupráce skončila, netuším... ale s Vrobelem se dnes shodnuju maximálně. asi i tím, že to není politik
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Dvořák byl náměstek Lipavskeho když byl Lipo ještě ministr za Piráty... Samozřejmě je otázka jestli je Pojárův náměstek dostatečná kvalifikace pro podporu, ale to si musí vyřešit nahoře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam