• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán a účastníkům hrozí ban. Ban hrozí i za hrubé porušení netikety (výhrůžky, apod.).
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Já myslím, že oni jsou upřímně přesvědčení, že neudělali nic špatně.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Toto je uplne fascinujuce, ako sa dokazu opakovane a neochvejne obklopit tymi najvacsimi hovadami a narobit najvacsie prusery, blahej pameti napr. Ondrej Dostal, a aj ked to opakovane praskne, tak v tom pokracovat znova a znova, a stale im to prechadza.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Mám teorii že Moravec mohl i za ten PR průser s Richterovou v podcastu u úhlavní nepřítelkyně Pirátů a kamarádky twitterových nácků Leny Cohen
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Todle teda není moje téma a nechci do toho zabrušovat ale rozhodli jsme se asi přijít o všechny voliče, kteří nemusej současnej Izrael pod vedením Netanjahua. Protože zrovna Dvořák je jednoznačně a slepě na straně Izraele i přes všechny kontroverze. Ale co čekat jinýho, když je pravou PR rukou Richterove a Bartoše známej proizraelskej fanatik Dan Moravec kterej je v Izraeli pečenej vařenej.

Teď novinka z června. Ať každý vidí koho vlnka podporuje.
    Soud označil srovnání výroků bývalého ministra Dvořáka a Goebbelse za přiléhavé Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/06/soud-oznacil-srovnani-vyroku-byvaleho-ministra-dvoraka-a-goebbelse-za-prilehave/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: teda Volf
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONCKA: nad rámec senátních voleb – Bulíčkovi bych už konečně úspěch přál. Přijde mi, že maká a maká a úspěch furt nikde.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DOCKINEZ: za mě je lepší když se tam dostane tahle kurva a třeba Šípová než aby se tam dostala jiná kurva a megakurva Wolf
    V Hradci imho nikoho výraznýho s nějakou reálnou šanci nemáme. Jediný výraznější je tam Bulíček a tomu není 40
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONCKA: Jasný, no. Ale zrovna Dvořák je typickej SKUNK.

skunk - Čeština 2.0
    https://cestina20.cz/slovnik/skunk/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DOCKINEZ: vexl, my jim podpoříme v nějakých obvodech jejich kandidáty a oni na oplátku nepostaví jejich kandidáta a podpoří našeho, holt většinový systém
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    IMHO v senátu dává smysl spolupracovat. Většinový systém nepřeje kandidátům, které podporuje třeba 15% lidí. Sehnat kvalitního kandidáta je extrémně těžké (několikrát jsem to dělal). Kampan je vždy vyčerpávající a pokud váš kandidát nemá šanci, tak je to na nic.

Blbé je, že současné vedení kašle na naše spolupráce v senátu. Dřív jsme měli svoje lidi u senátorů a byla vstřícnost. Teď jen trapné hádky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: zjevně jo, je to tam napsaný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: to ještě existuje? :-O
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    XCHAOS: A dokonce i LES!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: tak i Zelení a Volt, hmm...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: ty jsi tam odsaď, ne? tak asi tušíš protikandidáty (já ne) - tož nejspíš tím jdou proti odsáno (?)
    jinak je to dotaz na tamní buňku spíš
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CHORCHE: Vždyť jo - tak proč jdou s takovými Piráti zase do holportu? Aby byli zase za hejly?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: koukam na tu podporu. ale podle mě STAN, topka... nejsou ani liberálni, ani pro mladý... i když se tak na oko tváří a pár takových tváří tam maj. ale většinou jsou tam ti starší všude kolem

EL_TOPO: jo předminulé ps období jim dělal socky. s tim nemám problém. na čem tam spolupráce skončila, netuším... ale s Vrobelem se dnes shodnuju maximálně. asi i tím, že to není politik
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Dvořák byl náměstek Lipavskeho když byl Lipo ještě ministr za Piráty... Samozřejmě je otázka jestli je Pojárův náměstek dostatečná kvalifikace pro podporu, ale to si musí vyřešit nahoře.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    CHORCHE: On se s nima Vrobel nějak kamarádí, myslím.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (A to ani nemluvím o tom, že dotyčný není Pirát. Ta rezignace na vlastní výrazný kádry fakt bolí.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam