• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: Přesně jak jsem napsal. V chatech se to probíralo. Bylo to řečeno, že je to špatně odcitované. Ne nepouštím si každou debatu a nesleduji každý výstup. Informoval jsem přesně o tom, co vím.

Pokud by někdo chtěl namítat, že to jen zahlazují - nemyslím si, že by měli až takový problém říkat věci, co jsou v rozporu s programem (bohužel :( ). Takže opravdu nejjednodušší zdůvodnění tady bude pravdivé - mediální realita plná zkratkovitosti.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: počkat, takže víš jak to bylo nebo ne? protože to vypadá že jsi ohledně toho v nějaký superpozici ve který jsi zapoměl že voliči pirátů potřebujou k opití trošku víc rohlíků
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    ADAMIRA: Neznám detaily, ale tipuji, že v debatě bylo hodně lídrů, hodně překřykování. A novináři, kteří se z toho snaží vytahovat clickbaity... co by se mohlo pokazit, že? Bohužel tímhle nejvíce trpí jakýkoliv sofistikovanější názor. Když někdo kňučí: "Chci mír", tak si poselství odnese. Když někdo bude řešit co a jak je třeba dělat, tak nedostane prostor.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEDRIGERN: Takže je to špatně odcitované ale jak to vskutečnosti bylo nevíme... nebo?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KAMAHL: To je špatně odcitované, odpověď byla k něčemu jinému. (Koneckonců on Tchaj-wan nám chce pomáhat v jiných věcech než kamerách). Nevím zda je někde upřesnění, zaznamenal jsem to v chatech.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    KAMAHL: ona tam je vrcholova manazerka (jeji slova) mini tymu 2-3 lidi pres greenwashing, vubec bych nezpochybnoval, ze je schopna vseho 🙂
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Proč dali piráti do vedení kandidátky osobu, co pracuje pro fosilní průmysl, když už jsme u toho? Já to snad hodím Scheinherrovi tvl.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAMAHL: Když koukám na pražskou kandidátku - je nějaký klíč, kdo je Staropirát a kdo Mladopirát?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KAMAHL: V Orlenu maj určitě taky na chodbách chytré kamery na sledování zaměstnanců.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Volby 2026: Pražští lídři se v debatě přeli o bezpečnost
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kamery-s-ai-ubytovny-a-zakaz-alkoholu-prazsti-lidri-se-preli-o-bezpecnost-v-metropoli-40601083

Jebe?

Kde jsou piráti, co bývali proti šmírování?

> S nápadem na kamery vybavené umělou inteligencí souhlasí i kandidátka Pirátů Tereza Nislerová. „Mluvila jsem o tom nedávno s kolegy z Tchaj-wanu, kteří nám nabízejí podporu,“ řekla.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    IFPI chce dostat yt-dlp na evropský pirátský seznam - Root.cz
    https://www.root.cz/zpravicky/ifpi-chce-dostat-yt-dlp-na-evropsky-piratsky-seznam/

Budou proti tomu Piráti něco dělat, nebo jenom chrání ČR před komunismem?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOPIK: Řešením je, aby sis uvědomil, že jedno osobní auto na jednoho obyvatele v Praze prostě zlo je.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ŽIVEL 42 | Startovač
    https://www.startovac.cz/projekty/zivel-42
    Zbývá jen 10000....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: já se úplně vidím jako volič SPD, kolik se ve mě hromadí nasranosti na auta. Nasraní všech odstínů, spojte se! :-)
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    DOCKINEZ: Na sockách aktivní je. V pirátské herní komunitě ho potkávám. Jak přesně to mají v MS nevím, ale logicky hledal práci, pak nastupoval do nové práce apod, což dost omezí čas na sebepropagaci.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Ale tím si trochu naběhl na vidle Hřib s vlnou když všude poskládali chlapské kandidátky. Po decimaci levicového křídla a vítězství pirátské pravice teď jede válka o pohlaví.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    DOCKINEZ: Nevím to jistě, ale myslim že Bulíček patří mezi ty total demotivované kteří si odmakali kampaň, chtěl se soustředit na reformu antimonopolního úřadu a pak byl překroužkován v akci Kroužkujte ženy, protože nebyl žena. Místo náměstka hejtmana se tam dostala Patková která dělala marketing pro místní hvězdárnu, protože žena je. Zamrzí.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A pohled na kandidátní listinu mě přivádí k dotazu – kde je Bulíček? Se vykašlal na politiku úplně? I na sockách není od loňskýho podzimu aktivní.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hola, proč je na kandidátce na hradeckej magoš poslankyně Patková, když stejně nebude dělat zastupitelku? To zas mediální odbor dělal čtyři roky prd a je potřeba plakáty podepřít aspoň nějakým známějším ksichtem? A pokud to teda jako stejně nebude dělat, jakej má smysl, aby s voliči debatovala ona a ne někdo z čela kandidátky, u koho je reálná šance, že nás bude na radnici zastupovat? To není zrovna solidní jednání.

A jak to jde dohromady se zásadou nekumulování funkcí? Aha, ta už vlastně dávno neplatí, že?

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    QZUZKA: Nebo si spíš v SPD vytáhli hlaqvu z pr*ele a zjistili co jsou cyklisti zač a jakej je v nich potenciál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam