• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSE01M*A*S*H
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    MACCINO: Tak jo, zkusím pátrat a Ty pátrej taky, ale bude maso najít to :D:D:D
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    JOSE01: myslim, ze v jednom dile vytahl tabaterku a klepal hezky cigem o ruku a pak zapalil...
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    MACCINO: Tak to vůbec nevím, ale myslím si, že jen doutníček..., ale nechci kecat :-)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    JOSE01:jeste taky kouril plk. Flag ne?
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    MACCINO: Máš u mne bezvýznamné plus, na to jsem úplně pozapomněl :-) Ale dávám Ti za pravdu. Byl to Igor, a v tom díle lekaři zapasili s Hemuragickou horečkou(onemocnění ledvin)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    NTSHADOW: byl jeden dil, kdy sel vojin kolem Franka a on ho zastavil, rekl: timnete tu cigaretu vojaku a vylestete si boty... myslim, ze to bylo na Igora...?
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    ted nad tim premyslim, a kouri se nekdy nekde v mashy obycejne cigarety?...doutniky ano, ale ciga myslim jsem nevidel, nebo mi neco uslo?
    CRKOS
    CRKOS --- ---
    JOSE01: Viděl jsem třista hodin grotesek, pokaždé, když sem se chtěl zasmáto, dloubli mě do břicha bičem na dobytek:D :D

JOSE01
    JOSE01 --- ---
    Mám další mini perličku z dílu. Díl kdy bojovali o to, aby měli v jednotce inkubátor. Je to hned ze začátku, jak se Hawkey a Trapper probrali z kalby. Přišel Radar a donesl kávu.
    A Hawkye na to: "Mám takový vtíravý pocit, že jsme Tě nad ránem budili..?"
    Radar: "Bylo to 3:30h."
    Trapper: "A řekli jsme, co jsme chtěli?"
    Radar: "Chtěli jste objetovat pannu."
    Trapper: "Aha, no a?"
    Radar: "Byl jsem moc ospalý."

:D :D to jsem šel do kolen :D:D:D
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    A bando, co řílkáte na plukovníka Flagga? To byl magor, co? :-D
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    CRKOS: Jé plukovník Kovboj, Potter... :D:D:D
    CRKOS
    CRKOS --- ---
    Charles: Odstran to sedlo, smrdí to jako Šemík :D
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    JOSE01: co si o tom myslíte plukovníku? "no upřímě pane, kdyby měl lepší vítr, mohl to dokázat..." :D
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    A ještě jsem si vzpomněl. Je to ten samý dí co měl Henry soud, ale teď se zaměřím na Klingera :D

Jak si udělal rogalo a chtěl doletět do Států :D
    Pak ho našli 10mil daleko a vypadal jako červený pták s chlupatýma, růžovýma nohama :D:D:D:D
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    NTSHADOW: Jooo! :D:D:D:D Velkej a surovej :D:D:D
    Trapper: "Jak velkej?"
    Radar: "Asi jako celá četa"

:D :D
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    JOSE01: me vzdy pobavi, jak Radar dela oblicej boxera, ktery prijel boxovat s Trapperem kvuli te sestricce, aby se vratila:) (Requiem pro lehkou vahu)...
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    MACCINO: To je fajn :-)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Tak ted si me pobavil... vidim jak ty dva blazni vzdycky neco upustej a svihnou se hlavama...:D
    JOSE01
    JOSE01 --- ---
    Já mám stejný problém, potom se trefit s náladou do toho nebo onoho dílu je celkem kumšt :-)
    Ale celkem jsem si nedávno vychutnal díl, jak Henry s Radarem jeli na velitelství, kde měl být Henry obžalován za své velení apod. Jak se probírali věcmi z těch hlášení, tak to vzpomínání co se dělo v táboře, bylo naprosto nážezové! =D

Např.: Jak pořádali závody na sálových stolech :D (stoly, které Henry popsal, "To je pojízdný stůl, který se používá na převoz pacientů, tam a zpět, z různých míst, když je vozíme tam a zpět, zpět.") =D =D =D
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    akorat davaj na Prime Mash... je to zabava jako vzdy, ale obcas me sere, ze uz vim podle prvnich 10s jak to dopadne...
    Kovboj privezl dalsi zraneny vrtulnikem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam