popis | Jde o Revoluci v cestování! Tato mobilní aplikace Vám umožní objednat si taxi zdarma po celém světě! Uvidíte ve svém telefonu na mapě nejbližší taxi různých firem, vyberu si vůz podle ohodnocení (hvězdičky od pasažérů) a podle ceny, kterou si určil řidič. Pokud vím adresu požadovaného cíle, tak jí jednoduše vyplním a hned je mi známá i předpokládaná trasa. Taxi schválí mou objednávku,dá vědět o příjezdu a dopraví mě k mému cíly. Nemusel jsem hledat kontakt na taxi ani platit za hovor. Vše jsem zařídil tak, jak jsem zvyklí z domova, takže nevadí, že neovládám řeč v cizí zemi. Nemusím být ve stresu, že mě taxikář zbytečně natáhne, vidím kudy jede i cenu, jsem spokojený. App. Liftago má mnoho výhod, toto je jen 1% a vše to končí autonomními vozidly (pokd povolí vláda ČR).
Počítáme s tím, že naše aplikace bude do dvou let populární podobně jako Google nebo Facebook a Vy můžete být na počátku tohoto projektu, který šetří energie, čas, nervy a ekologii v neposlední řadě. ˇ
Šíření této aplikace je navíc doprovázeno férovým systémem proviz, který výdělek dělí na dvě poloviny. Jedna jde na Vývoj a druhá se rozdělí právě mezi marketéry, tedy mezi lidi, kteří app. budou šířit. Můžete mít provize z taxislužeb fungujících po celém světě po zbytek svého života. Toto je Vaše příležitost,nevkládáte ani korunu,získáte pasivní značný příjem. Pokud se rozhodnete pevně uchopit příležitost do svých rukou, přihlašte se ZDARMA: http://www.joinsomethingnew.com/HWA14
|