• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERNEST_GASKINKult barmana, kultura barového povaleče. Naše štamgastplacy, naši barmani, naše radosti.
    SERHOMIL
    SERHOMIL --- ---
    mně je to jedno, já už stejně nechlastám
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    MASOO: pět z pěti štamgastů napovídá:
    je to tak!

    ono neni nejlehčí vypustit z života cokoliv, co máš ráda. A kdokoliv poznal tuto stránku barů, ví, o čem je řeč. pro mě a věřím, že i pro děti na fotce, je ztráta téhle hospody velkou ranou.
    najít něco podobného není nejjednoduší - sami se o tom přesvědčujeme poslední rok.

    (cross plánuju taky nahodit.. ale jen tak mimochodem, tebe jsem tam ještě neviděl ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja jeste teda premyslim, kde sem byla doma.....kdyz ten tram uz neni (nebo je,ale nevim jakej) a jediny, co me napada, je cross, ale to jen diky kamosce, co tam doma byvala, jsem poznala tu lepsi stranku, barmany, vrchnejsi patra, projekt boure....
    ale neni kazdej den posviceni....
    ted vlastne zadny misto takovy nemam, ze by to bylo to, co mi v zivote chybi?;/
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    mi tu začaly nějak blbnout počítače a odeslalo se mi to v polovině. takže dál ;)

    po tom, co v baru odstranili barové stoličky a ponechali jen dvě, už bar moc neválím - není úplně nejjednoduší se tam vejít, zvlášťě, když tam povětšinou poposedávají přátelé barmanů.
    tak i tak jde o příjemné místo, za kterým bych asi nějaké štreky nejezdil.. ovšem všem z okolí nemohu nedoporučit ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    tak ja prihodim dalsi
    http://www.rozjetazaba.cz/
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    Tak já si přidám další podnik, kde jsem doma. Kavárna Satori v paříži, můj nejbližší barový valník.
    Kavárna se nachází ve vestibulu metra C - ládví, mám jí jen pár minut od domova. Na prostředí vestibulu je velice dobře zvládnutá a útulná, obsluha je moc příjemná a nabídka více než uspokojí.



    jsem za ní moc rád, můžu tam skočit kdykoliv, kdy mám jen chvilku času.
    MASOO
    MASOO --- ---
    a tady je taky jedna parta pacientu
    http://zuch.d3d.org/
    MASOO
    MASOO --- ---
    aero


    a aero barmani, poradi uz nevim




    MASOO
    MASOO --- ---
    zkusim znovu a lepe
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    bohužel, nevidím žádné fotky
    SERHOMIL
    SERHOMIL --- ---
    ERNEST_GASKIN:
    co to je za kokoty?
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    ;)

    JONYRICO
    JONYRICO --- ---
    ERNEST_GASKIN: já se přidám, když jsme jí společně já, ty a Franta asi po půl roce od zavření Zlaté uličky náhodou našli věděl jsem že tím začne významná část mého života, od klidného popíjení po běhání v trenkách, ve tři ráno a totálně na mol po Staromáku. :) nezapomenu na počáteční klidná letní nedělní odpoledne v prázné aidě pouze s Honzou, primátorem a starou obří televizí. Když se později částečně i naší vinnou začali do aidy slejzat lidé né příliš mě sympatičtí tak jsem na ní stejnak nezanevřel, pouze jsem své návštěvy trochu omezil, každopádně aida pro mě nebude nikdy mrtvá a už teď můžu říct že těším na brzské shledání s Honzou a Milanem.
    LEKNINA
    LEKNINA --- ---
    jeste za "brnenskejch casu" sem mela svuj druhej obejvak na Traubce



    neuveritelnej barek s jeste neuveritelnejsima slecnama za nim...nezazila sem vecer, kdy by holky byt jen naznakem projevily jakykoli chmury ci spatny nalady. Do brniska momentalne jezdim dost prachbidne, ale kdykoli se tam objevim, jakobych byla zase o tech 6-7 let zpatky...ve svym obejvaku.

    Momentalne se jako spravnej barovej povalec, povaluju na wakatim baru...a s cistym vedomim a svedomim muzu rict, ze sem nasla svuj druhej obejvak i v pze.
    MICH_ELLE866
    MICH_ELLE866 --- ---
    ja mam asi nejradsi hospudku u staryho pana ve strasnicich misto byvalyho klubu metropolis :) jinak jsem dost neduveriva k novym hospodam, myslim ze uz je tak trochu stesti najit nejaky perfektni misto kam se vratite radi pokud tam nedela nejaky znamy
    a nejradsi to mam na maly skale v penzionu teta marta - tam se o nas postaraji vzdycky tak bajecne. Nadherna krajina venku a ve vnitr krasny domaci prostedi s krbem a pianem. Tam se vzdycky citim fakt jako doma.
    NOP
    NOP --- ---
    ERNEST_GASKIN: Karla jsem si vybral proto, že jsem kousek od něj chodil na střední (nejspíš o nějakej ten rok výš, než tvoje přítelkyně). Nejdřív přes obědovky, pak občas po škole. S obsluhou jsem se za ty roky seznámil, takže mi neosobní nepřijde, většinou si najdou čas a třeba s námi i posedí a pokecaj. Tak nějak se tam cítim dobře. Jinak s tim interiérem máš pravdu, není nijak zvláštní, no. I když teď trochu renovovali.
    LEJNO
    LEJNO --- ---
    další hospodou, kde se opravdu cítím jako doma (přestože se tam dostanu málokdy) je pub "U Tlusté Libry" - jedná se o nálevnu kterou majitel neprovozuje oficiálně, ale pouze pro kamarády a nachází se v jedné malé vesničce v jižních čechách

    Otevřeno je když je majitel doma a chce se mu - kouzlo hospody ale spočívá především v akcích které zde probíhají, nebo končí (divadelní festival, tématická kalba, veřejně prospěšná kalbopráce - jako oprava mostu po povodních apod.) - tedy víkendovkách, kdy se sjede parta stárnoucích undergrounďáků, hipíků a punkáčů z Prahy a strakonicka a jejich dětí...
    barman funguje pouze do určité noční hodiny - poté nastupuje samoobsluha, a přestože někdy návštěvnost sahá až k početným desítkám lidí - účty sedí (největším dlužníkem je samozřejmě majitel :-)
    LEJNO
    LEJNO --- ---
    tak mým současným štamgastplacem jest JAMU bar - jediná místnost ve škole kde je dosud povoleno kouřit, až zde jsem začal pít panáky, protože domácí (nebo z malovýrobny) slivovice, vínovice, ořechovka a pivní režná mi zkrátka chutná - a to hlavně proto, že Barman je ochoten si kdykoli ťuknout... (a také díky cenám=)

    poprvé jsem zde byl po přijímacím řízení (hned třikrát, neboť jsem nestihl druhé kolo...) - spřátelil se s některými současnými pedagogy a samozřejmě obsluhou
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    je fajn vidět, kolika lidem bude chybět.
    historek jako má kakihara bychom asi měli s klukama spousty. raději je ponechám, jestli nevyplynou z nějakých debat... přecijen, nerad bych vás tu unudil


    ... teď se zkuste nějakou dobu nelekat nástěnky, budu předělávat vlastní rastr z jiné diskuse.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ERNEST_GASKIN: r.i.p.....ne ze bych byl kdovijakym stamgastem ale rad jsem se tam zasival pred vedrem,zimou,turistama.....ad.majitele...pamatuju se ze jsem tam jednou spokojene bafal gitanesky a jak to pan zjistil tak chtel hnedka jednu,kterou jsem mu s dobrym srdcem venoval,jenze on to vzal jako barter a prines dva panacky slivovice,jakoze musime,ze to jinak nejde:).. pak si postupne vypytal jeste ctyri,za stejny obnos....to uz mi ty turisti cestou pryc vadili mnohem min:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam