IJACZEK: :) určitě :), energy drinky jsou pokus o vytvoření kombinace relativně jemnějších látek, která by měla okamžitej efekt na energii, soustředění, atd....
Dnes už mi připadají příliš hrubý a chemický, moc cukru či umělejch sladidel, éček a divných věcí divnýho původu a divnejch vlastností, ale svýho času mě bavily, testovat jejich účinky, sledovat různý složení a poměry účinných látek... Dodneška mám k některým jistej respekt, konkrétně nejdýl mi zůstal Kamikadze, kde jsou IMHO celkem dobrý věci, citrónová tráva třeba....a respektuju Redbull za to že prostě funguje, i když už ho nemůžu.
Zajímavý téma mi přijdou energydrinky vlastní :)), poslední dobou potkávám lidi co s tím experimentovali či experimentují, člověk si namíchá sám, vybere si zdroj hlavního stimulantu (kofein, efedra....), vitamíny, aminokyseliny, bylinky či další doplňující látky, nosič (čaj, džus, cokoli).....chci se o tom dozvědět víc, když už si třeba na akci něco takového dávat, je mi mnohem sympatičtější udělat si sama, nebo ještě lépe nechat udělat od někoho důvěryhodného, kdo tomu rozumí :)