• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    Tento klub je určen těm, kdo si rádi hrají s jemným vylaďováním stavu vědomí pomocí bylinek a dalších doplňků výživy, ale i dalších metod jako cvičení, meditací, úprav stravy, atd. Zkrátka jak reaguje naše mysl, vnímání a pocit ze světa, když změníme něco ve stavu svého těla, dodáme (nebo ubereme) nějaký element zvenčí. Existuje mnoho substancí a materiálů, které mají jasně vnímatelné účinky buď hned nebo po nějaké době užívání. A je mnoho lidí, kteří se už silnějších drog nabažili, vůbec po nich netouží nebo se z nich pokaždé potřebují zotavit;), a zajímají se o to, co všechno existuje zejména v rostlinné říši, co jim může být prospěšné. Okrajově tu mají své místo i silnější legální drogy, zejména všelijaké kombinace bylinných účinných látek.
    rozbalit záhlaví
    DITKA
    DITKA --- ---
    BEERUSH: jé, to už ti přesně nepovím - je to nějaký rok zpátky - asi jsem se jich přejedla a tak jsem je od té doby neměla :-) Myslím, že jsem začala na 3 bobech a skončila u třetiny balení!? (100g snad). Ale zase si je asi koupím, když tak o tom píšu ;-)
    LUKAS
    LUKAS --- ---
    ANNA: pelynek 25g v 300ml, pul hodiny louhovany, bouchal jsem silne hlavou do zdi, abych zmirnil tu chut, docela zajimavej stav, po hodine jsem vytravil velky obed :) chtel jsem vedet, jaka je otrava pelynkem, neni to otrava, je to Horkost :p koureni je hodne podobne a neni to tak hrozne

BEERUSH: mas? :) http://www.kosmas.cz/knihy/142013/drogy-sneni/
    BEERUSH
    BEERUSH --- ---
    MUTHA: V kapslich je to v poho, my jsme meli drceny koren a delali odvar, bylo to zajimave, akorat mi pak bylo divne, zaludek na vode, bylo treba toho vypit hodne...;)
    DITKA: Kolik jsi tak jedla tech bobu?

Jinak mam docela rada kratom, kolovy orisek a damianu. Zjistila jsem take, ze puskvorec pomaha zapamatovani snu:)
    ANNA
    ANNA --- ---
    abych si ještě zasdílela, rozvinu zdejší oblasti o VYKUŘOVÁNÍ, starou, ale účinnou metodu (aneb éterická infumace,).
    vykuřování směsi styrax+kadidlo má kupříkladu na mě (a myslím, že nejen) povznášející účinky, rozpouští to bariéry a funguje současně jako stimulant.
    ANNA
    ANNA --- ---
    s dovolením bych taky přispěla, a sice s...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Nymphaea_caerulea

nakládala jsem na 12-24h do červeného vína. jelikož piju alkohol v kolibříkovitých množstvích, nemám zkušenost s intenzivnějším účinkem, nicméně i malé množství (cca deci vína) působí příjemně - i alkohol dostává takový jiný rozměr.
    takové příjemné zestřízlivění, což zní ve spojení s alc roztomile paradoxně,)

plus klasika pelyněk pravý, svařený ve víně (kněžkovská omámenost spojená se soustředivým zápalem,), nebo naložený v alkoholu (+/- absint, vyjasnění optických vjemů, prostorového vidění...).

jinak mám "vlastní" směs routa-pelyněk-jalovec (čaj), kterou familiérně nazývám čarodejnický koktejl, mně to působí prazvláštní "omámenost", spojení divočiny, uvolnění, přístupnosti vizím,))

jen pozor na míru, aby játra a ledviny neutrpěly újmu.
    (o dávkování se člověk vcelku snadno poučí na internetech, nicméně každý je trochu jiný, že.)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dva listy proletěly plícemi...

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=60903

At first I was kind of disappointed because I didn't think it was working. If anything I had a slight contact high like one feels when being around a lot of stoned people.

The next little while was strange... after about 5-10 minutes while I was reading something my vision went a bit blurry, like when one looks at a computer screen for a really long time, but I had only been looking at it for a little while cuz before hand I was busy with my coleus smoking. Upon looking around my room I noticed that it wouldn’t go away.

At this point I was excited because it was starting to kick in. After the next 10-15 minutes I started to feel extremely happy, and my body was all FUZZY (that’s the only way to describe it). All I could do was smile, and the whole time I felt like laughing, but I couldn’t. I just had that pressure feeling in my throat like when I’m about to laugh. on top of that, EVERYTHING had an aura (a glowing color around the object), and everything had a different one. And to my eyes, my skin looked blue and green around the edges of my limbs.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ATOMINATOR: Možná může být zajímavá pro lucidní snílky.

That night I had the most vivid dream of my life, which is a lot to say, being is that I lucid dream very often at will, and those dreams were not as real as this one was.

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=56882
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Coleus
    Lidově: Africká kopřiva

http://www.katalog-rostlin.cz/rostliny/letnicky-a-balkonove-rostliny/Coleus-x-blumei-Africka-kopriva.html

Tuhle rostlinu znáte určitě z truhlíků. Sám jsem nezkoušel, ale mám ji také na wishlistu.

REPORTY: http://www.erowid.org/experiences/subs/exp_Coleus.shtml

There is also a visual component, composed of blotches of colour, lines and spots in front of my vision. These are not brightly coloured, but are more like the afterimages you see after looking at a bright light, in shades of pastel green, pink and purple. I also find that flat surfaces (walls, ceilings etc) breath and wave, reminding me of a low dose of psilocybin.

http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=23200
    DHA
    DHA --- ---
    Tohle je opravdu hodně zajímavej klub.
    POLINA
    POLINA --- ---
    MUTHA: KAVY máme doma celej balík ,))) Dovezenou z Tongy
    ELS
    ELS --- ---
    Dneska jsem koukala na složení Kamikaze (norm. ho maj u nás v Tesco expres) a velmi příjemně mě překvapilo... Třeba oproti protlačovanýmu Red Bullu :P
    HANT
    HANT --- ---
    MUTHA: v jake forme a jakych davkach jsi tu kavu uzival samotnou?

ATOMINATOR: mne to nejak nenadchlo (i kdyz narozdil od jinych 'legal highs' to alespon neco znatelneho dela:)), ale na zahradce to vypada opravdu hezky.)

ted jsem si zrovna dal k uceni puskvorec a nemuzu si ho vynachvalit. pusobi na me tak, ze nakopne, ale nerozhodi pozornost (to mi dela treba kava). naopak to hezky vycentruje a dokazu se na dany ukol lip soustredit jako na posloupnost akci, ktere je pro jeho vyreseni potreba udelat. nevim, jestli by to tak hezky fungovalo i nekde, kde je potreba fantazie a kreativita, ale na proste uceni ideal.

vzhledem k tomu, ze to v posledni dobe uziva dost lidi okolo, zminim jeste tohle:

"Health hazards: Calamus is considered unsafe for human consumption by the Food and Drug Administration due to the fact that massive doses given to lab rats over extended time periods has proved to be carcinogenic.

FDA studies have shown that only calamus native to India contains the carcinogen Beta-asarone. The North American variety contains only Asarone."

http://users.lycaeum.org/~iamklaus/acorus.htm
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Mě zaujala rostlinka Leonotis Leonorus. Ale zatím jsem neměl čest ji poznat.

http://botany.cz/cs/leonotis-leonurus/

REPORTY z užití.

DITKA
    DITKA --- ---
    CONTINUITY: fajn diskuze!
    Ráda přispěju svojí zkušeností: Když potřebuju vzpruhu, tak sahám po zeleném čaji. A zajímavou zkušenost jsme udělala s nepraženejma kakaovejma bobama - sice teda na poprvé se mi skoro zvedl kufr, takovou divnou pachuť to mělo - ale zvykla jsem si :-) A co je hlavní, fungovaly - opravdu se dostavily slibované účinky - tj.pocity radosti, potěšení, uvolnění - a když jsem jednou snědla opravdu hodně hodně bobů, tak docela dost euforie! :-)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    NIKOPOL: zejmena z rostline rise ;) .. jinak dost dobry postreh/heslo tezko na cvicisti lehko na bojisti v souvislosti s latkama .. presne to bych videl jako celkem dobry smysl, spojeno s vsim ostanim ..
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: aha .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    NIKOPOL: o tu legálnost až tak moc nejde ;), šlo mi spíš o to "jemné" .....všechny co uvádíš řadím mezi "intenzivní" až drsné ;)) A faktem je, že o všech těch látkách už je tu spousta diskusí, ketamin má vlastní, fentylaminy mají v podstatě vlastní, LSD má vlastní, houby jich mají několik:).....zkrátka máš spoustu prostoru vyžít se, sdílet, dozvědět se...:)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NIKOPOL: jasně.) já jen, že diskuzí o nelegálních změnách vědomí je tu až dost .)

KURTZ: jen tak ji nasypeš do čaje? nebo s tim děláš ještě nějaký kejkle?
    a kde kupuješ? máš nějakej dobrej zdroj?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    IJACZEK: aha .. ja zapomel, ze to je taky dulezity, kdyz jde o vedomi ..
    jinak celkem ucina na ladeni vedomi je nejaka disciplina .. treba ruzny cviceni telesny nebo mentalni .. jen to vetsinou chce vic vule, nez slupnout nejaky bohule nebo (nic proti caji) neco uvarit ... ale i ten prinos je potom znatelnejsi ..

jak se rika no .. .tezko na cvicisti, lehko na bojisti ;-)
    KURTZ
    KURTZ --- ---
    Já si dělám energydrink z drcené guarany. Funguje mi to suprově. Jen to chce rozmíchat třeba v čaji apod. Má to celkem zemitou chuť.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NIKOPOL: Jemné a legální změny vědomí
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    lsd, houby, ketamin, triptaminy, fenetylaminy .. included ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam