ZIKE: zase curackove, nojo, uz sem si vzpomel ze se v takovych diskuzich rad kasas, to mas odmalicka? :) .. jak si mimochodem prisel na to ze zadny ja nebude po tom co ti useknou hlavu? nejak zkusenost. nebo sis to zas nekde precet? ja sem cet ruzny protichudny veci a nejsem takovej fanda/fanatik abych tvrdil co bude nebo nebude..ostatne, asi jsi slysel o mimotelnich zkusenostech/zazitcich ve stavu klinicke smrti. je jen na tobe co si vyberes jako svoji hypotezu, ale pokud vyberes bude to tvoje fandovstvi. zadna realita na kerou by sis sahnul. to snad nahlednes ;)
ZUZKAOU: cokoli ma odezvu na fyzicke urovni? panenko skakava a jak si na prisel? precet? nebo zas nejaka hypoteza? ;) .. a jaka je tvoje zkusenost s tim co vsechno se muze dit v psychice/duchu? nejak se tim prakticky zaobiras? nebo opet teoreticky? .. a nebo jinak, jaky je podle tebe retez pricin. co je pricinou zmen na fyzicke urovni? nahoda? neuronovy kulecnik? nebo Ty? jak tu uz zaznenelo. pak se ale opet ptam, kdo jsi Ty? zadnou odpoved veda nema ale presto to dava nedoukum pocit ze neco vedi a ze muzou podobne jak ty rikat neco chytreho o neuronech ;P .. i kdyz, pouzitim logiky, snadno muzes sam dojit k tomu ze nevis .. co je nakonci/zacatku retezu pricin reakci neurornu, zmen hladin apod .. v tom je problem, v poloucich co vedu interpretuji a delaji hlupe zavery. a skutecne, v mnoha pripadech, ne ve vede jako takove. retez pricin neni nic proti biologii ale proti absolutizaci biologie bez toho aby bylo konstatovano ze o konci/zacatku/celku retezu pricin biologie vlastne nic moc nevi .. presnej vi hovno