• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Cau chtel by nekdo vyzkouset tyto achievements?

NA FÉROVKU
    Přežijte kampaň na obtížnost Expert s aktivním Realistickým režimem.

CHCETE SI STÁLE NĚCO DOKÁZAT?
    Přežijte všechny kampaně na obtížnost Expert.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    FACELESS: tak skus napisat na support
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    _LEPIK_: restartovat jsem zkousel, odinstalovat i znovu nainstalovat taky, integrita souboru je v poradku.

ale kdyz spustim l4d2, tak mi zahlasi completing installation 1%, pak ze musi instalovat steam service component (tak dam install service, v dialogovem okne windows povolim zmeny v pocitaci), pak ze musi restartovat steam a po restartu jsem zase na zacatku protoze kdyz dam play, tak mi zahlasi completing installation 1%...

ostatni hry ze steamu mi funguji v poradku, jeste pred 11 dny mi jelo bez problemu i l4d2. co dal jineho nez cekat na update nevim, cely pocitac se mi preinstalovavat nechce... :-/
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Hosi pristehovala se k nam nova spolubydlici Leya.... Game 3d designerka co je momentalne placena za to ze hraje WoW a verte mi ma odehrane svoje! Dneska jsem ji zlomil aby si koupila L4d2. Doted to hrala na Xboxu, tak zna system, ale potrebuju se pak domluvit na nejake poradne hre versus at ji do toho vtahnem /zadne zdrhani hracu kdyz prohravaji a jine kokotiny, ponevac to vetsinou nasere nejvic/. Nedele treba, hodilo by se vam to?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    FACELESS: zkousel jsi restartnout steam? pripadne overit integritu souboru? v nejhorsim to odstran a stahni znovu :)
    (pripadne vic popis co znamena nefunguje :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FACELESS: posledni ubdate byl vcera ne?
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    kua po poslednim updatu mi l4d2 nefunguje :-( doufam, ze brzo vydaji opravu
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    NELLI: Dix, vazim si toho:)
    Dame game?
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    scavenge je docela zabava, znam par lidi co nehraji nic jineho, obvykle jsou to rooftoperi, pacze hraji prevazne no_mercy_rooftop(finale na strese) a jsou v tom strasne dobri, takze se proti nim moc neda hrat ;)
    DZS
    DZS --- ---
    nektery jo, nektery ani ne :) o to nejde, jde o to mit idealne vsecky a tak daleko jeste nejsem takze chca nechca budu stejnak muset hrat i rezimy ktery mi nic nerikaj :))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ono "achievy" v l4d jsou docela brnkacka.. tedy nektery :D
    DZS
    DZS --- ---
    taky je to jedna z mala veci kde mi chybi achievy... scavenge, versus...
    DZS
    DZS --- ---
    scavenge? To jsem snad jeste ani nezkousel :D
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Mě zas docela baví to stěma kanystrama benzínu... Tam jsou i protihraci lide a jeste musis lit beno.. To celkem jde :D
    DZS
    DZS --- ---
    survival vubec, kampane jsou moje oblibena zabava :) a versus si dam kdyz se chci nasrat a hledat pismenka z klavesnice po podlaze... Zrovna tejden zpatky jsem dva dny hledal "B" :) kompetetivni mody jakekoliv hry ve me vyvolavaji napeti, stres a kdyz se nedari (coz se deje skoro porad jelikoz to nehraju ergo to neumim) tak i mirnou agresi :) Neni nad expert kampane imo.. ale treba ma _LEPIK_ pravdu a evolvuji postupne do vs. :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PEPSSI: imho je zjevne, ze survival omrzi driv nez hrani kampani(4 hraci proti special infected botum), protoze par lidi, kteri hraji prevazne kampane zname (treba mistr DZS :) ale i tam se da asi ocekavat ze casem prozřou a daji se na versus ;))

a ano, ve finale harvestu se velmi brzo zapocitavalo 798 z 800 bodu, nevim zda kazdemu tymu, kazdopadne me to parkrat docela nasrklo :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    _LEPIK_: jo takhle :) tak to je potom survival o ničem :))

btw:
    koho zajímá finální skore v BH, když se tam člověk dostane v jedné z dvaceti her

btw btw:
    ono to počítalo špatně? :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    PEPSSI: znovuhratelnost :)
    (replayabilita, sem se nejak uklep ;)

btw.
    Left 4 Dead 2 Updated
    Product Update - Valve
    Release Notes:
    Fixed Blood Harvest Finale scoring.

konecne opravene pocitani bodu ve finale harvestu :)

Fixed missing skybox in Blood Harvest with low shader settings.

a lepik konecne na obloze neuvidi modre ctverce(ufo ;)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    replyability...musím se podívat, co to znamená a pak vám řeknu svůj názor
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAJKA: obecne se to moc nehraje. Porovnej si pocet aktivnich lobby v kampanich, mutacich, realism vs, vs a survival/scavenge modu, a uvidis sama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam