• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Takhle vypadá střet gigantů v českým měřítku a Nečas je tím zrnkem mezi mlýnskými kameny a prostě má větší strach z hněvu z hradu. Jinak se přiznám já proti nepodpisu nic nemám a ani se mi potom hůř nespí.).
    Daleko víc a víc mně zklamavá ministr Drábek & HIS BOYS na MPSV.(.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE: prosim vas, prectete si odpoved na prvni dotaz a vysvetlete mi jednu vec... Chapu to spravne ze Klaus, vladce nas, slunce nase jasne argumentuje ze knize nas poskodil tim, ze nekdy jindy nas poskodil taky (vetou o cikanech)? Jako to je argumentace jak hrom!
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Poškodil nás Schwarzenberg, nikoliv Nečas, tvrdí prezident Klaus – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/257814-poskodil-nas-schwarzenberg-nikoliv-necas-tvrdi-prezident-klaus.html
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Nejúspěšnější projekt Miroslava Kalouska – pár poznámek k němu « Motejlek.com
    http://www.motejlek.com/nejuspesnejsi-projekt-miroslava-kalouska-par-poznamek-k-nemu
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak našel jsem to ve zdejších domcích událostech:

    Drábek odměnil úředníky. K platu inkasovali i milion navíc | Domov | www.lidovky.cz
    Drábek odměnil úředníky. K platu inkasovali i milion navíc | Domov | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/drabek-odmenil-uredniky-k-platu-inkasovali-i-milion-navic-pm0-/ln_domov.asp?c=A120119_223744_ln_domov_ape
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Drábek zklamal na plné čáře a to rozdělováním odměn svým náměstkům a ředitelům sekcí na MPSV. Jedno ze zdůvodnění těchto odměn je "dokončená důchodová reforma". Prostě Nečas, Lessy, Dobeš - doprava, Drábek jsou jak bratři v triku, řvou jak nemaj na nic prachy a nakonec tam lítaj milióny na v ročních odměnách+platech jen to fikne.
    škoda že k tomu Drábkovi nemůžu najít odkaz na novinový článek, slyšel jsem ho ve čtvrtek v Událostech na ČT.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    MEDICAL TRIBUNE CZ > Hovorka (KDU-ČSL): Zdravotní reformy roku 2011 a dopady na každého z nás
    http://www.tribune.cz/clanek/25262-hovorka-kdu-csl-zdravotni-reformy-roku-a-dopady-na-kazdeho-z-nas
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ENKIE: Je srandovní poslouchat konspirační teorie o Bilderbergu a představit si dobu před 1000 let... Úplně to vidím:

    Lancelot: "Ty vole, ten Artorius a Merlin, to sou kurvy spiklenecký, voni se setkávaj ve skupině Stonehenge a tam připravujou celo brittonský vládnutí. Přitom každýmu je přece jasný, že Hadriánův val tu není pro nic za nic a je nesmysl ho bourat. A vůbec, vždyť ten Artorius, to je teda fakt brittonec jak řemen, kurvadrát..."

    Já myslím, že i vyslání Konstantina a Metoda na Moravu byla součást Bilderbergskýho spiknutí.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    Schwarzenberg: Nechci ustupovat s Českem do ústraní | TOP 09
    http://www.top09.cz/co-delame/medialni-vystupy/schwarzenberg-nechci-ustupovat-s-ceskem-do-ustrani-8557.html

    TOP 09 se da tezko povazovat za stranu hajici Tradice, kdyz aktivne podporuje poslapavani autonomie narodniho statu (ne, ze bych ho nejak miloval...) a levicove politicko-ekonomicke nesmysly v ramci EU.

    Mozna je to tim, ze Schwarzenberg (Cech jako remen..) je clenem kartelu Bilderberg, ktery spojuje ty financniky a politiky, kteri se snazi provadet nadnarodni, globalni politiku a vytvorit jakesi zaklady svetoveho vladnuti. Tenhle kartel byl klicovy v nekterych integracnich procesech EU, a jeho cleny jsou i levicaci jako remen, napr. Tony Blair atp. Pekny humus.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FEMUR: to ano, ja porad verim, ze jednou (davam cechum tak dvacet let) cesi zmoudri a zvoli vetsinovou vladu, ktera od podlazky zmeni politicky system. (neco jako na isladndu, ale chapu, ze se zdejsim materialem, to v soucasnosti neni realne :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FLUMO: a chodis vubec k volbam?:)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FEMUR: ne to opravdu ne :) ja to delam tak, ze sleduju praci tech lidi po leta, kdyz je neznam tak zpetne. idelani by bylo se s tim clovekem setkat, ale priznavam, ze to nedelam.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FLUMO: a jak by sis takove informovani predstavoval?snad nectenim programu politickych stran:)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    THE_MIRACLE: skoda, ze se volici neinformovali pred volbami - nemuseli by litovat.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Většina lidí neví, koho volit, třetina své minulé volby dokonce lituje – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/255515-vetsina-lidi-nevi-koho-volit-tretina-sve-minule-volby-dokonce-lituje.html
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ANTONIO_SERUTTI: ja si prave nejsem jisty, ze je kazdy schopen tu beznou zalohu vytvorit, lakadla v podobe novych LCDcek, dovolenych a darku na splatky jsou velka a financni gramotnost naopak mala...

    samozrejme, ze pokud mi po vsech platbach a usporach zbyde na konci mesice litr navic, je celkem jasne co s nim vetsina lidi udela :)
    ANTONIO_SERUTTI
    ANTONIO_SERUTTI --- ---
    PJGEPR: Ne, to jsme si asi spatne rozumeli. Ty penize navic jsem pochopitelne myslel jako ty penize, ktere bud sporis na budouci krizi. Predpokladam, ze bezne zalohy na opravdu auta nebo pracky si kazdy vytvari z bezneho prijmu. Ja mel na mysli ty zbytne penize, ktere muze clovek budto prozit nebo je muze sporit.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ANTONIO_SERUTTI: ok takze kdyz nekdo bude bez uspor, a nebude zadny vytvaret, z ceho zaplati opravu auta, z ceho poridi pracku?

    Ja teda radeji myslim na zadni vratka, nez, abych vsechno "prozral" ci "prozil".
    ANTONIO_SERUTTI
    ANTONIO_SERUTTI --- ---
    PJGEPR: No jasne, jenomze to ovsem znamena, ze je jedinec ve stavu osobniho diskomfortu nebo dokonce stresu z ohrozeni sveho zpusobu zivota(byt treba velmi nuzneho). Osobne nerozumim tomu, proc by clovek, ktery zije tzv. z ruky do huby a na konci mesice mu zbude napriklad 1000 Kc, tyto penize nepouzil na nejakou formu telesne nebo dusevni regenerace a mel by byt naopak nucen tyto penize sporit jenom proto, aby se ochranil pred nejakou budouci krizi za jejiz vznik on sam nijak nemuze. V tomhle ohledu mam pocit, ze pan ministr projevil docela nedostatek empatie.
    CROSS
    CROSS --- ---
    THE_MIRACLE: to je ale kravina, nikdo se do novin nevyjadruje s takovou preciznosti. Kalousek nerekl, ze uplne vsichni, kdo deklaruji, ze ziji od vyplaty k vyplate, to delaji proto, ze jsou nezodpovedni a nechteji setrit. To zase nekdo (v tomto pripade Keller) slysi travu rust.

    Problem je tady spis na strane prijemce sdeleni, kdy si to kazdy vyklada, jak se mu to hodi. Kdo si mysli, ze je Kalousek blbec, pro nej je to potvrzenim, kdo si mysli, ze Kalousek se snazi poukazat, ze rada lidi nejake moznosti ma, ale neni zvykla o nich uvazovat, slysi zase tohle, a tak dale.

    Dela z Kellera blbce, kdyz tvrdi (podle PL), ze polovina lidi je uplne na dne? Kdyz takhle "argumentuje obecne"? V mych ocich teda ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam