• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Odpovím blbě otázkou: O kom z top desítky V TOPce víš, že třeba diskutuje s řadovými voliči na my.TOP09 ? Tuším, že je tam p. Poláček ano M. Kalousek a K. Schwarcenberg vysílají na FB. Ale podle mě je důležitější diskutovat na svém portálu.
    Jinak vrchnost není mířena na nikoho konkrétního.osobně ).

    T_Y_L: Mně drby ani sebeví "pravdivé" neberou ). Nejsem z Prahy a tak se radši zajímám o dění u nás v Chomutově .).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    PONCIK: To co jsem psal není ani tak vidění do budoucnosti, jako vědění současnosti a většina z toho co jsem napsal snad nejsou ani nijak nevřejné informace. Nejsem z Top a nejsem ani nikdo zajímavý (kdyby tě opravdu zajímalo odkud mám jaké informace tak v poště). O tom jestli na to Gazdík má nebo nemá se nepřu. Mě jen zaujal ten rozpad (a to že se to tu dosud nijak neřešilo).
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: jak to myslis s tou vrchnosti?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    T_Y_L: A Ty si kdo ? p. Kalousek, p. Poláček nebo kdo, že vidíš do budoucnosti, co bude a ne ?? Vrchnost rozhoduje a my si cvrnkneme do trenclí ?
    A zase pardon za názor (((((.
    Nebydlím v Praze a p. Gazdík prostě má na to, aby do toho šlápnul sám. Jo a nezapomeň mi připomenou, kdo dostal p. Gazdíka takhle vysoko.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    PONCIK: Ty jsi úplně mimo :-)), hlavně že čím míň o tom víš, tím silnější máš na to názor.

    Bursík kandiduje do senátu - jen a jen do senátu. Do komunálu nekandiduje. Kandiduje do senátu s podoporou TOP - ale kampaň si jede sám (tj. Top v tom nehne prstem krom nějakého vyjádření podpory). Kandiduje v obvodě, kde by TOP nikoho silného neměla - proto podporuje Bursíka.

    Takže jaké flusání do ksichtu? Bursík nebude v Topce, takže vám nebude do ničeho kafrat, protože je členem LES a není a nebude členem TOP. Takže než k tomu zase něco napíšeš, tak se nejdřív hluboce nadechni a počítej do deseti a pak si ověř, jestli víš o čem píšeš :-))).

    Je zajímavý, že řešíš nesmysly a netrápí tě, že v Praze kandiduje TOP zvlášť a STAN zvlášť. Takže v Praze si flušete (vy myšleno Top a stan) do ksichtu sami, Bursík s tím nemá nic společného ;-)
    Je tu někdo z TOP či STAN kdo by k tomuhle rozpadu věděl více?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: ale on za TOP do komunalu nekandiduje, jen do Senatu...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    No Bacha Bursík kandiduje i do Senátu !!
    Takže flusnutí do tváře těm v komunálu jen dřete, dřete, ale my si tam stejně nasadíme Greenhorna .
    No ještě že nebydlím v Praze, jenže tenhle LESník bude krafat do všeho, klasický nový koště .
    Zkrátka je to hnus velebnosti .).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    TERMOT: Myslel jsem, že z té 7 je tam jen část, ale vypadá to, že je tam celá. Tam to asi bude mít těžší, než na Praze 1.
    TERMOT
    TERMOT --- ---
    K Bursíkovi... nejedná se jen po Prahu 1, ale také celou Prahu 7, část dvojky, část šestky a o Troju....to je volební obvod, kde kandiduje
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    PONCIK: Topka Bursíka přetáhnout chtěla (jako Pospíšila). Ale Bursík nechce. Ta podpora má z hlediska obou stran svojí logiku. Z hlediska Top 1) Top nemá v Praze lidi - nepůjde do prohrané bitvy se slabým kandidátem. 2) Navíc se tu rozpadá (TOP a STAN kandidují ve volbách odděleně proti sobě - neznám bližší informace - možná někdo z Top ví co je za tím a překvapuje mě, že se to tu neřeší - protože z hlediska Topky jde o větší kauzu, než Bursík). Tím spíše to chce nějaký dobrý výsledek 2) S určitou částí Top09 měl Bursík dobré vztahy (Kníže a lidé kolem něj - ostatně byl to právě Bursík, kdo tím, že z Knížete udělal ministra ho objevil pro velkou politiku (jako senátora by si ho Kalousek nikdy nevšiml a nikdy by se s ním nedal dohromady). V podstatě se dá se říci, že Top za to, kde je v tomhle dost vděčí Bursíkovi (i když to tak rozhodně nechtěl :-)). Bez Knížete by Kalousek byl někde úplně jinde. 3) V postojích k EU, lidským právům, ekonomice atd. není TOP od Bursíka nějak vzdálená.

    Z hlediska Bursíka je to taky jasné - podpora od silné strany.

    Kalousek tenhle do jisté míry kontroverzní krok samozřejmě potřeboval prodat (Topce), takže to možná skoro vypadalo, že jde o Bursíkův přestup.


    KYTT: To není tak jednoduché - P-1 je svým způsobem maloměsto, Bursík jako resident tam má silnější vazby (tj. kdekoliv jinde by Bursíkova kandidatura měla mnohem menší šanci), Hampl také imho není až tak známý, aby byl jasný favorit. Bursík je profláklejší a jak píše ZAPPO vadí jen části zelených (tím že je mimo SZ tak i řadě z nich už méně) a pak asi voličům ODS.
    Navíc teď s podporou Top se Bursíkovy šance dost zvýšily. Vyhráno nemá, ale bez šance rozhodně není.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Proti Hamplovi imho Bursík bez šance :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: on neprestupuje, zůstává v LESe, ale je kandidátem TOPKY ;)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: No politika samosebou a tenhle přestu na kvadrát .(.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK: co smrdí prachama a moci?! politika jo? :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Ale Bursík má přeci svoji Liberálně Ekologickou Stranu . Amně to vadí, protože to zase smrdí prachama a mocí .((.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Imho bursik fakt vadi jen Zelenym, zbytku je dost jedno...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    nechtěli tříštit hlasy a pote co se nedohodli s Hamplem, neměli nikoho kdo by sel proti Hamplovi, Bursikovi a Schwarzovi... Tak se dohodli s MB. Mě osobně to nevadí, uvidíme co to udělá s těma cca 20tis voliči na Praze 1
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PAULMUADDIB: V Praze si podepsala rosudek smrti, jestli ho teda někam nominujou na kandidátku .(::).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    S tim Bursikem si snad TOPka dela prdel, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam