• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONWindows mobile
    Vše o mobilních operačních systémech
    rozbalit záhlaví
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    MEDWYN: Presne tohle jdu ted taky udelat :) Driv jsem PIM backup nepouzival, protoze mi PDAcko obcas nicilo filesystem na karte, takze jsem se snazil na ni zapisovat co nejmin... Ale od te doby co mam nove uz to bylo jen o lenosti :)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    NIXIMOR: Ale varujou tam ;-)
    Vidis vidis, ja mam nastavene joby na aktualizaci PIM informaci pomoci PIM backup kazdy druhy den, nebo tak nejak...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Pardon, musim si zanadavat: ZK*** MICROSOFT!! Kdo vymyslel, ze kdyz odeberu partnerstvi s PC, ze mi to smaze vsechny kontakty? Nastesti mam nekolik mesicu starou zalohu na notebooku, ale kdyz bych ji nemel, tak by to byla totalni katastrofa.
    TR1
    TR1 --- ---
    SYKES:
    Me rano probouzi kokrhani a byt to skutecny kohout asi bych mu pokazde zakroutil krkem :). Ptacci by nejspis nedopadli lepe :))
    SYKES
    SYKES --- ---
    TR1: super, dokonce je to freeware, paráda! Jenže SPB Time mě dostalo těmi "bio" budíky, které mě budou probouzet výrazně příjemněji: nejdříve probudí telefon a nechají ho svítit, pak mi pustí zpěv ptáčků a až poté se nastartuje budík - to zní úplně skvěle a myslím, že bez toho už nedokážu žít :) Jen mě štve, že kvůli tomu musím pouštět program a není to holt přímo přístupné z Todaty page, no...
    TR1
    TR1 --- ---
    SYKES:
    ja pouzivam: http://project.ionized.googlepages.com/pdc to by mohlo tve pozadavky splnovat a pripadne nahradit ten SPB time.
    SYKES
    SYKES --- ---
    Tak jo, díky všem za pomoc, dnes jsem tomu dal dalších pár hodin a už běžím 6.5ky :) Základem u mě bylo kašlat na spojení přes ActiveSync, ono to jde i bez toho...

    Připojím rovnou dotaz: používal jsem jakýsi program, co mi umožňoval nahradit výchozí datum na Today stránce za čas + datum a rovnou jsem se odtamtud dostával k budíkům. Byl to tuším SPB Time - no a nyní jsem jej stáhl ve verzi 3 a nejsem schopen tento plugin pro Today stránku najít... kde jsem co vytratil?
    TR1
    TR1 --- ---
    SYKES:
    timhle jsem odemykal me HD a slape to bez problemu.

    www.volny.cz/dd.bystrany/hd.zip
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    SYKES:
    1) Mas ho nejspis SIM locked, proto ti nejede radio na custom ROMkach, zkus nejdriv procist a pripadne aplikovat tohle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521206

    2) pak zde ohledne HSPL, je tam vse, vcetne troubleshootingu
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377

    3) A nebo si vrat Stock SPL a pouzivej USPL, ktery musis nahrat pred kazdym flashem, ale pak ti zustane puvodni SPL...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SMRGL: Pockej tohle je aktualizace pro zmenu letnho casu v brazili, to si asi poslal spatnej soubor
    http://support.microsoft.com/kb/975353
    SYKES
    SYKES --- ---
    TR1: jasný, češtinu mě ani nenapadlo řešit - rozhodně to chci englicky :)
    Nástroje na odemknutí, nějaký popis k tomu, to bych užil, to jo!
    TR1
    TR1 --- ---
    SYKES:
    copak ROMky o ty nejde, taky je mam nejspis ze stejneho zdroje jako ty. Mel jsem spis namysli spravnou verzi odemknuti/zamknuti SPL.

    Odsud mam Miri a odsud original

    Jen te musim upozornit ,ze ta Orig ROM WM 6.1 neni ceska. Cestina se nejak dohrava zvlast ale to jsem neresil, protoze ji nepotrebuji.
    SYKES
    SYKES --- ---
    TR1: pokud bys mi zítra (nebo někdy) poslal to, co ti tam chodilo (tu 6.5 anebo i tu 6.1) tak bych ti byl vděčen! Pže už mě to fakt prudí, na zejtřech nabíjim hloupou nokii :)))
    TR1
    TR1 --- ---
    Zkus zarizeni znovu zamknout a pak nahrat original ROM. Ja uz si to vazne nepamatuji, je to rok, co jsem se s tim pral ale problemy byli podobne jako mas ty a myslel si, ze to tez nedam dokupy. Ted jsem v praci ale muzu ti az budu zitra doma, poslat moje verze Olinexu a pod. Jinac do konce listopadu jsem jel na MiRi 6.5 tusim verze 32 a jak rikam, nejmensi problemy a nemel jsem je ani s zadnyma jinyma ROMkama, ktere byli na mem HD testovany.
    SYKES
    SYKES --- ---
    TR1: hmm, mě se tam teď nedaří ty 6.1 nacpat zpět, jsem to pěkně pokonil, zdá se. Pořád píše chybu 202/connection a nejsem schopen to obejít. Každopádně po nejnovějším OliNexu kouknu... i když myslím že ho mám aktuální.
    TR1
    TR1 --- ---
    SYKES:

    mel jsem kdysi stejny problem a uz si presne nepamatuji ale myslim, ze to vyresil novejsi OliNex. Jinac s WM 6.5 jsem nemel zadne problemy, presto jsem se vratil pred mesicem zpet k WM6.1
    SYKES
    SYKES --- ---
    Máte někdo zkušenosti s Windows Mobile 6.5 na HTC Touch HD? Nějak je tam nejsem schopnej regulérně nacpat. Použil jsem HSPLWrapper Blackstone 156OliNex, pak Miri WM65 Premium (a pak i standard) a po instalaci mi displej běží asi v 16 barvách - ale což o to, to se vypnutím/zapnutím spraví, ale spíš mě štve, že mi není ochoten vůbec pustit mobilní komunikaci/rádio - zacyklí se na dotazu, jestli chci zapnout radio... takže volání fakt nehrozí.
    Jinak systém vypadá fakt o kus líp a je i rychlej, ale děsně se seká... no je to naprosto nepoužitelné.
    Podařilo se někomu na TouchHD 6.5 rozchodit?
    Řešil někdo podobné potíže?
    Za rady předem dík!
    AGOG
    AGOG --- ---
    SMRGL: Aha, díky :)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    SMRGL: SKAFF: AGOG: připojil jsem se telefonem přímo na stránky microsoftu(defaultní odkaz v touflo od HTC) a stáhnul nějákou nabízenou aktualizaci pro WM 6.1... zlepšilo se to o cca. 80-90%, takže spokojenost.. spíš mě zarazilo, že jsem to při hledání na PC nenašel a že windows update na htc nefunguje (vždy to vyhodí nějákou chybu)

    jo a jinak je to aktualizace windowsmobile-kb975353.cab (příloha)

    windowsmobile-kb975353.cab (33722 B)
    AGOG
    AGOG --- ---
    SMRGL: To mi dělá občas na Diamondu, ale na druhou stranu mi to dělala i Nokie takže u software to možná nebude.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    mňo, jen pro diamond 2... takže zatím nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam