ERNEST_GASKIN: hele souhlasím v něčem s tebou, i když ne ve všem. hrál jsem v praze třeba jednou u betlémáku (tehdá mi to prošlo, po druhé už mě tam sbalila policie) a na to pivko a večeři jsem si akorát vydělal, to se mi líbilo. ale myslím si, že kdybych hrál někde na praze 5, tak nemám ani pětku.
death metal nehrám, hraju takový různý cajdáky s akordeonem.
zkoušel jsem to jednou třeba pod palačákem na nábřeží, bylo hezky, takže se tam lidi procházeli, ale většinou si jen poslechli a šli dál. ale už jsem to v praze s kloboukem hrozně dlouho nezkoušel (možná od minulýho léta)
občas ještě narážím na buskery v metru na karláku, ale tam bych nehrál, štve mě hrát někde kde se mi nelíbí.
"HC centrum je prostě pro lidi s povolením.. a já bych jim ho nechal"
a já tedy zase ne! je betlémský náměstí HC centrum? třeba já to místo mám rád, a chtěl bych tam občas hrát, nechodí tam jen ti turisti ale i místní, je to tam prostorný, prostě ideální. ale nemůžu.
ty kroky oficiální cestou zkusím, když říkáš, ale jak tak sleduju různé kroky současnýho magistrátu, moc tedy nevěřím tomu co říkáš.
a ty povolení jsou fakt pálka a mě připadá vůbec nefér že to tak je (zlatej edinburgh a rose street přímo v centru)
nevidím moc důvod to jak říkáš "regulovat" , krom toho že chce magistrát na všem co se děje na ulici vydělávat na povoleních.