BARUSHKA: určitě jeď a pak pastni fotky. jo a máš tam kde bydlet? je tam jeden príma squat, kde maj i místnost pro návštěvy, strávil jsem tam pár dnů, vlastně jsem tam spal venku na terase (návštěvní místnost byla plná maďarskejch punkerů)
MYKEZ: no sám v tom nemám moc jasno, vyptával jsem se hudebníků na karlově mostě a moc se se mnou nechtěli bavit, ale ten spolek přátel karlova mostu prostě dělá výběry a kdo se jim líbí (to nevím jak posuzujou, ale já bych se jim nelíbil, to vím jistě:) tak tomu daj licenci a flek kde může v nějakej čas hrát. a platí za to asi sedm stovek tejdně nebo tak nejak? ale teď nevím jestli to není měsíčně? ale spíš bych řekl tejdně. no a ten týpek z toho jazz dixie bandíku mi říkal, že tam ten spolek nenechá hrát kdekoho, že si dost pečlivě vybíraj ty, který budou nejvíc vydělávat, aby z toho samozřejmě káplo i jim a netratili a že maj už stálice a moc nepříbíraj a je to o známostech. tolik karlův most co vim. o tom místě co říkáš nevím, chtělo by to zjistit, až tam půjdeš, nechceš se zeptat???