zkusim sehnat nejake basne, minimalne ty co mi visej v pokoji ;))
pak se zkusim vytasit s nejakymi informacemi ohledne studijniho oboru, ktery je inspirovan zivotem a dilem 2paca...
A je ta smrt vazne potvrzena??? Uz je teda dloohu co jsem se zajimal, ale dostal jsem se k teoriim o fingovani smrti... Makaveli byl udajne italsky (mozna z jine jizni evropske zeme) revolucionar, bo neco takoveho, ktery porazil protivniky nafingovanim sve smrti, udajne behem sedmi dnu... Posledni vydane album za zivota shakura bylo: Makaveli-The Don Killuminati: The 7 Day Theory... je to tak? navic je mnoho svedku, kteri se ruzne rozsiruji o tom ze odprisahnou na svoji mamu, ze ho videli v backstagi, nebo jinde... Navic nechapu jak si mohl udelat tolik materialu do supliku, vzdyt posmrtne vydal (mama?) snad vic alb nez za zivota... he he he minimalne je to vtipny.
Shakur byl a je freedom fighter, jeden z nejvetsich novodobe historie... ten odkaz je neuveritelnej!
Oblibeny songy snad ani nemuzu rict, je proste celej nabitej, jedinecna flow i ztvarneni... Ale zabijej me urcite vic nez jiny tyhle: all eyez on my, changes, bab dont cry, dear mama, dear mr. prezident, me against the world a dalsi ktery nevim jak se zovou...
k nepoznani co? ;)