Ahoj, jsem začátečník v google analytics. Mám webovky, v podstatě si myslím, že tam moc nikdo nechodí, když dám post a zmíním se o tom na FB, přijde ten den nárazově za den třeba 100 lidí,pak to zase klesna. Mimo propagované posty inak se to pohybuje návštěvsost mezi 3 - 10 lidmi za den , víc ne, pokud na web někde neupozorním nebo ho nenasdílím.
A teď k věci - Často se mi stává, že aniž bych na blog psala nový příspěvek, aniž bych na web někde upozornila, vlastně aniž bych v ty dny byla na sociálních sítích jakkoliv aktivní tak některý den přijde na web třeba 80 lidí ! Jen tak.
nic jsem nepropagovala, nic jsem nedělala. Stává se mi to v nepravidelných intervalech - dejme tomu jednou za měsíc, ale nepravideně, a i v době kdy třeba vůbec nejsem u pc, aniž bych něco cíleně propagovala. Ta nárazovost je divná. Víte někdo, čím to může být? Nebo tomu nemám věřit? Nebo se to počítá nějak divně?
přidávám foto - akvizice - veškerá návštěvnost - kanály. Ty dvě špice jsou 28.4. a 17.6. Prochházela jsem FB a instagram, ale v tyto dny jsem nebyla nijak aktivní, nic jsem nepsala, na web ani na svoji osobu ničím neupozorňovala. Jak vidíte, ten skok je oproti běžným dnům značný a rovná se návštěvnosti v den, kdy napíšu pěkný článek na blog, všude ho zveřejním a pak ho ještě propaguju v několika skupinách. Ale tentokrát to tam hnije bez novinek, tak proč ten raketový růst?