• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    rozbalit záhlaví
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SAKJA_PANDITA: to je teď velká moda... mně se to třeba líbí... min. to zaujme....:-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    treba tohle mi prijde radoby stajlis a ta holka, jinak hezka, v nich vypada jak dementka. teda na me tak pusobi:) asi chce bejt zajimava nebo nevim
    [ DEBBIE @ Vkusné Koczišky na party HQ only aneb na cem oko rado spocine kdyz zrovna hrajou napitchu;) ]
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    HONDZIQ: supééér!
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    HONDZIQ: new york herold tribune!
    LOULA
    LOULA --- ---
    FOX_E: protože od jakživa nerada nosím brýle, tak nosím raději čočky....ale různé obroučky se mi líbí, ale eee....prostě za x let nošení sem si na to moc nezvykla...tak proto mám takové normal na takové to domácí nošení...
    LOULA
    LOULA --- ---
    SAKJA_PANDITA: ty jo tak ty moje už mám přes 3roky a v pohodě....a jedno oko mám prostě větší...
    HONDZIQ
    HONDZIQ --- ---
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MERMAIDA: a tyhle jsou fakt hrozný.. takový rádoby zajímavý.. a moc jí nesednou - ta barva teda hlavně asi.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    LOULA: taky si myslím, že by ti slušeli trošku výraznější....a taky mi přijde,že tyhle tii jsou malé v poměru k obličeji....
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    LOULA: tobě by myslim taky slušely víc výrazný obručky.. a nedělaj ti jedno oko větší krapet? :)
    tyhlety vrtaný jsou hrozně nepraktický. já je měla tak půl roku a za tu dobu jsem je asi třikrát rozflákala.. zlatý plastový bytelný - teď mi na ně šlápnul 90 kilovej kluk můj a v pohodě, furt držej:)
    LOULA
    LOULA --- ---
    třeba takhle ještě nedávno...ted spíš nosím čočky...

P3260217.JPG (1481900 B)
    ANNA
    ANNA --- ---
    YMLADRIS: mně přijde, že ti ty brýle docela sednou k ymladrisímu stylu, akorát mě párkrát v reálu napadlo, jak bys asi vypadala v něčem výraznějším (barva?)... na kadeřníka a trhání obočí bych se vyto, pokud tedy není tvým záměrem přitahovat více plastomilů.
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    BLEVAJZZ: ja teda nevim, jestli jsem diplomaticka, spis si asi myslim, ze ne kazda zenska musi mit vytrhany oboci, novej svezi super modni uces a dyzajnovy brejle.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MDFK: krásný rty. taky bych takový chtěla.)
    LNDT: sexy
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    BLEVAJZZ: ohledně id YMLADRIS...naprosto souhlasím!
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    LALAITHWEN: tebe bych chtěl za diplomatku ale vlastně si to vystihla..:-))

YMLADRIS: výměna šatníku, vytrhat obočí a dojít si ke kadeřnici.(doufám že u podpaží to je jenom stín..) a potom teprve vybrat zajímavé designové brýle... tyhle jsou opravdu špatné..určitě by ti prospěla změna a já se na ní budu těšit..;-)
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    YMLADRIS: ja nevim, me se zda, ze se k tobe hodi, jako k tomu jak celkove vypadas, jestli se to takhle muze rikat:)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FOX_E: fakt, jo? dnes jiz lze lepe? tak to se tesim o kolik omladnu az si pudu kupovat novy ;)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    YMLADRIS: ty brýle tě dělají starší.Jsou nezajímavé.Nemají šmrnc.rozhodně špatná volba...
    LNDT
    LNDT --- ---
    nehledte na kompozici pls..s temahle brylema je kříž. už se těšim až si je vezme do paradyIVETMTN

ROCKMAN
    ROCKMAN --- ---
    YMLADRIS: zastrcit cedulku .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam