• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    rozbalit záhlaví
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    BLEVAJZZ: ja vim no, ze je to hrozne in, ale nepusobila by ta slecna "hezcim" dojmem, kdyby ty babinky brejle nechala doma?? mne to proste prijde, ze chce mermomoci zaujmout, tak si vezmu ty nejvetsi a nejhnusnejsi brejle, co doma vystracham, protoze to ted frci a urcite me nekdo vyfoti jako vodvazanou intelektualku. a taky si myslim, ze si to muzou vzit jen hezky holky.. z ne moc hezky holky to udela jeste min ne moc hezkou holku.. tak proc to??:))
    (jsem asi trochu uz zaujata no):)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    SAKJA_PANDITA: to je teď velká moda... mně se to třeba líbí... min. to zaujme....:-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    treba tohle mi prijde radoby stajlis a ta holka, jinak hezka, v nich vypada jak dementka. teda na me tak pusobi:) asi chce bejt zajimava nebo nevim
    [ DEBBIE @ Vkusné Koczišky na party HQ only aneb na cem oko rado spocine kdyz zrovna hrajou napitchu;) ]
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    HONDZIQ: supééér!
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    HONDZIQ: new york herold tribune!
    LOULA
    LOULA --- ---
    FOX_E: protože od jakživa nerada nosím brýle, tak nosím raději čočky....ale různé obroučky se mi líbí, ale eee....prostě za x let nošení sem si na to moc nezvykla...tak proto mám takové normal na takové to domácí nošení...
    LOULA
    LOULA --- ---
    SAKJA_PANDITA: ty jo tak ty moje už mám přes 3roky a v pohodě....a jedno oko mám prostě větší...
    HONDZIQ
    HONDZIQ --- ---
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MERMAIDA: a tyhle jsou fakt hrozný.. takový rádoby zajímavý.. a moc jí nesednou - ta barva teda hlavně asi.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    LOULA: taky si myslím, že by ti slušeli trošku výraznější....a taky mi přijde,že tyhle tii jsou malé v poměru k obličeji....
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    LOULA: tobě by myslim taky slušely víc výrazný obručky.. a nedělaj ti jedno oko větší krapet? :)
    tyhlety vrtaný jsou hrozně nepraktický. já je měla tak půl roku a za tu dobu jsem je asi třikrát rozflákala.. zlatý plastový bytelný - teď mi na ně šlápnul 90 kilovej kluk můj a v pohodě, furt držej:)
    LOULA
    LOULA --- ---
    třeba takhle ještě nedávno...ted spíš nosím čočky...

P3260217.JPG (1481900 B)
    ANNA
    ANNA --- ---
    YMLADRIS: mně přijde, že ti ty brýle docela sednou k ymladrisímu stylu, akorát mě párkrát v reálu napadlo, jak bys asi vypadala v něčem výraznějším (barva?)... na kadeřníka a trhání obočí bych se vyto, pokud tedy není tvým záměrem přitahovat více plastomilů.
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    BLEVAJZZ: ja teda nevim, jestli jsem diplomaticka, spis si asi myslim, ze ne kazda zenska musi mit vytrhany oboci, novej svezi super modni uces a dyzajnovy brejle.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MDFK: krásný rty. taky bych takový chtěla.)
    LNDT: sexy
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    BLEVAJZZ: ohledně id YMLADRIS...naprosto souhlasím!
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    LALAITHWEN: tebe bych chtěl za diplomatku ale vlastně si to vystihla..:-))

YMLADRIS: výměna šatníku, vytrhat obočí a dojít si ke kadeřnici.(doufám že u podpaží to je jenom stín..) a potom teprve vybrat zajímavé designové brýle... tyhle jsou opravdu špatné..určitě by ti prospěla změna a já se na ní budu těšit..;-)
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    YMLADRIS: ja nevim, me se zda, ze se k tobe hodi, jako k tomu jak celkove vypadas, jestli se to takhle muze rikat:)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FOX_E: fakt, jo? dnes jiz lze lepe? tak to se tesim o kolik omladnu az si pudu kupovat novy ;)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    YMLADRIS: ty brýle tě dělají starší.Jsou nezajímavé.Nemají šmrnc.rozhodně špatná volba...
    LNDT
    LNDT --- ---
    nehledte na kompozici pls..s temahle brylema je kříž. už se těšim až si je vezme do paradyIVETMTN

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam