• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    MASOO
    MASOO --- ---
    Zdravim
    Architectural - Looking Ahead
    https://www.youtube.com/watch?v=rXjUyTIcbIE
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Síťovka je ze Žďáru? Respekt.
    Síťovka slaví 90 let. Od Žďáru nad Sázavou dostane vlastní sochu — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...12854-sitovka-slavi-90-let-od-zdaru-nad-sazavou-dostane-vlastni-sochu
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: pyčo hoblujte vole!
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    TIP: uzivejteee a podavejte prubezna hlaseni
    TIP
    TIP --- ---
    TIP: na ceste do asie se s cr loucime v rozvadovske vietnamske trznici, kde si nasi nemecti ridici sli nakoupit originalni cigarety, smazakem s hranolkama!
    TIP
    TIP --- ---
    zdravime fellaz,prvni stop uspesnej, po 10 minutach v rudny na benzine parecek nemcu z norimberka, tak se tu mejte fanfarove a na podzim nashle!
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    NOVISEK: doufam ze tam prednasel. rychle a bez napadu
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    TIP: dintyho jsem nedávno potkal u vystřelenýho voka, byl v praze na kurzu motivačních rozhovorů.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: haha, ten už musí jet jenom na výpary
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    pošlete mi prosim nekdo cislo na johnnyho do posty, diky
    TURBOMRDAC
    TURBOMRDAC --- ---
    RAFIGA: už se těším, až budu taky dědek a za ty tyhle kecy nebudu dostávat facky
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Tak si tak kráčím z párty domu a na Holešoviích mě zastaví dědek s otázkou: Jestli nevim, kde je tady bordel a jestlii tam chodim taky šukat?

wtf? :D
    PIXY
    PIXY --- ---
    DLOUHA_POTVORA: jen doufejme, že někteří členové RRTV nebudou potřebovat zase kadit až se bude hlasovat... http://www.romea.cz/...orusila-reportazi-o-irackych-uprchlicich-zakon-zahadne-zmizeli-4-clenove-rady
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    CANEBRA: ano, když zase tuhle část vytrhneš z kontextu celé té nahrávky, tak to zní jak říkáš :D
    souhlasím s tebou v tom, že není na médiu typu Hlídací pes, aby vynášelo rozsudky, to musí opět prošetřit Rada. v té nahrávce bohužel není svědectví více lidí, na kterým bylo to obvinění Primy založený primárně a dokud ty lidi nebudou vypovídat veřejně, může to samozřejmě znamenat i naštvanýho zaměstnance. ale osobně Hlídacímu psu věřím a to, co stojí v té původní analýze RRTV (ano, četla jsem ji:) by tomuhle dosti odpovídalo. apriori však vinit whistle blowera jako frustrovaného redaktora se mi zdá také poněkud nešťastné.
    je taky ovšem možné že mě ovlivňuje můj ideologický názor, který se ani v nejmenším neshoduje s názorem TV Prima, takže si raději počkám na výsledky toho vyšetřování, než budu pokračovat v ohnivé debatě, kterou jsem ani neměla zájem vyvolat, pouze upozornit na tuhle kauzu :)
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no vidiš. já jsem tu analýzu nečetla. ty jo?
    Hele já se v tom nechci moc rejpat, ani mě to zas tak nezajímá.

Ale prostě v části:
    "Myslím si, že víte, že tady je nastavená ta hierarchie několikrát opakovaná. Myslím si, že byla vždycky zažitá, že redaktoři a reportéři poslouchají příkazů vedoucích vydání. Víte sami dobře, že tady existuje jeden úzus, kterej zní – vedoucí vydání je pánbůh. Pánu bohu se prostě neodmlouvá.

Já bych byla ráda, aby páteční exces, kdy tu proběhla hádka několika redaktorů s editorem, vedoucím vydání, která vyústila v – abych tak řekla – nepřesné vysílání, tak aby se už nikdy neopakovala. V tomhle postoji musím být naprosto tvrdá. Kdo nebude akceptovat vedoucího vydání, tak mu nabízím, nemusí tady pracovat. Je to jediná možná cesta.

Jsme tady všichni zaměstnaní, máme zaměstnavatele, který má nějaký postoj. Jestliže ho akceptuji já, akceptuje ho vedoucí vydání, tak vy prostě poslechnete příkazů vedoucího vydání. Pokud to tak není, tak vlastně neakceptujete fakt, že jste tady zaměstnaní a pak nemá cenu, abyste tady byli zaměstnaní." slyšim to, že tam měli nějakej problém, poštěkali se a k tomuhle se vztahuje to, že kdo neposlouchá, poletí. A NIKOLIV že poletí kdokoliv, kdo napíše, že uprchlíci sou sexy.
    Proto mě to přijde manipulativní a pochybně interpretovaný. bulvár. Ať si tam Břešťan zčervení, co chce, pořád půjde o kontext a my nevíme co se tam stalo. ani nevíme, co se řešilo na poradě ve druhém patře:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam