• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GATTA_NERAlékaři, medici a jiná havěť
    TARI
    TARI --- ---
    jo, doktorka Malkovská má kratší světlé vlasy, mírně silnější "fortelná" a fajn ženská:-))
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JANEK: bohuzel ve zprave neni... bude leda v dokumentaci v nemocnici (?)

TARI: tahle byla blond, lekarka, vek tezko odhaduju, 35-40, fortelna zenska od rany... bohuzel na tech papirech nikde neni, koncila ji sluzba ve dve a mala se narodila v pul sesty, takze na papirech je doktorka, co jen prisla zkontrolovat placentu... od "M" je mi jeste povedome jmeno Malkovska, ale stejne jako Maryskova ma zapsano v kontaktech "lekar bez odborne zpusobilosti pod dohledem", to nevim, zda muze byt ono... jestli taci maji normalne sami sluzbu na sale... jinak by totiz ta Malkovska znela dost pravdepodobne.. no usila jsem si na sebe bic, kdyz to nezjistim, v pondeli tam zajdu :)
    TARI
    TARI --- ---
    HABRENKA: ještě mě napadá, nemáš náhodou ten papír pro miminko, kde se píše, kdy se narodilo, kdo u toho byl, tam jsou napsány porodní asistentky..a lékařka nebo porodní asistentka? Od M. má příjmení doktorka Maryšková, ale to je blondýna a je mladá..a porodních asistentek kolem 40 s tmavými vlasy je tam víc..
    JANEK
    JANEK --- ---
    HABRENKA: Pokud tě ošetřovala, musí o tom být nějaký záznam v dokumentaci, ne? Není podepsaná pod zprávou, protokolem?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TARI: fakt :-)? prijmeni je od "M", aspon doufam - na sale meli seznam lekaru a byla tam takova jedina, v celkovem seznamu zamestnancu jsem ji ale nerozpoznala :-(, takova zenska od rany, vlasy tusim po ramena, do blond, normalni zenska (ani tlusta ani vychrtla), kolem 40ti (nechci krivdit, nemam odhad), uzasna zenska... nechce se mi zapomenout a nepodekovat ji (a pripadne si ji pamatovat "pro priste", nebyt ji, kdovi, jak bychom dopadly...), a je mi trapny volat na sal...
    TARI
    TARI --- ---
    HABRENKA: no a to první písmeno?:-))já tam pár těch lékřek znám, y co byly na sále určitě, eventuelně i podle popisu
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    HABRENKA: na sekreteriátu i ředitelství musí mít záznamy dlouhodobě, kvůli výkazům a platům, určitě bych to zkusila..nebo bych se zeptala na oddělení
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    zdravim, ja se zeptam hodne blbe, ale za pokus snad nic nedam... nemate nekdo nejaky hint, jak zjistit, jak se jmenuje lekarka, ktera mela konkretni den sluzbu na konkretnim oddeleni? jedna se o porodni sal, sekretariat ani nic podobneho nevedou a volat tam mi prijde jako blokovat a zdrzovat a stejne tam nemusi mit rozpis dva tydny zpet, ze... moc rada bych ji podekovala, lec jedine co vim je prvni pismeno prijmeni a nikde jsem se ji nedopatrala :-(... jedna se o porodnici u Apolinare...
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    PTACOPYSK: tak už to mám zjištěný, když je to jen razítko a podpis na přihlášce, tak mi to za poplatek může vyřídit i někdo. jinak by to byl asi problém, když mě moje PL neviděla asi 5 let, aby mi vypisovala nějaký podrobnější papír...
    tak děkuju! :)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: a i kdybys tam sla osobne, doktor by te zrejme stejne klinicky nevysetroval , jde hlavne o to, s cim se trvale lecis, jaky jsi prodelala v minulosti nemoci atd, tvuj aktualni krevni tlak v tomto neni podstatny
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: podle mne určitě, pokud tam pravidelně chodíš a nemáš poslední preventivní prohlídku 10 let starou
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    PTACOPYSK: já jsem si právě nebyla vůbec jistá, jestli to vypíšou i někomu z rodiny... jako když mě ten doktor neuvidí, tak to taky půjde myslíš?
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ABAYO: nikdo jiný než tvůj registrující PL ti to asi nevystaví, co takhle se domluvit, že by ti to někdo z rodiny v místě bydliště vyzvedl, zaplatil a poslal? To bych viděla asi jako nejjednodušší řešení.
    ABAYO
    ABAYO --- ---
    Ahoj,
    k přihlášce na vš potřebuju potrvzení od lékaře, ale domů už do konce měsíce nepojedu, abych si došla ke svému. Nemáte někdo tip, kde by mi mohli takové potvrzení vypsat? (Praha)
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    Ahoj, nějak nevím, kam s tímto dotazem. Sháním software pro soukromé zdravotní zařízení.
    Potřebuji, aby měl kartotéku a objednávkový systém (pro několik místností paralelně v provozu, případně i několik doktorů). Nic víc není třeba (žádný účto, žádná správa pojišťoven).
    Prostě jen potřebujeme vést záznamy o pacientech a mít přehledně objednávkový systém pro místnosti, kde se budou střídat doktoři.
    No a samozřejmě se mi za to nechce platit že:)) zatím to rozjíždím a zlaťáků ubývá.
    Někdo nějaké doporučení? Zkušenosti?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CORNELA: GATTA_NERA: Ok super díky za info!
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TIGRE: spousta z nich jsou mrtvé duše, na které berou kapitační poplatky. Ale vem si, že na malém městě jsou třeba 2 praktici, to pak mají i klidně víc než 3 tisíce pacientů
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Nemáte představu kolik má v ČR průměrný obvoďák pacientů? Narazil jsem na údaj, který se týkal USA, kde to číslo bylo 3000, což je pro mě těžko představitelné číslo, ale možná jen nevím, jak se věci mají. Díky!
    KAMAR
    KAMAR --- ---
    Ha tak nakoniec mam zmluvu na dobu neurcitu, dva primari sa za mna postavili a ti su predsa len viac jak jedna zavodna baba ;)
    LUSY
    LUSY --- ---
    CORNELA: dekuji :) no jdu na gamagrafii ledvin, tak resim na jak dlouho to je a zda se mam bat :)) To se podává jenom injekci nebo se to dava nak delsi dobu pres kapacky a lezim u toho? ( nastesti s takovyma vecma nemam vubec zkusenosti :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam