• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CROMETeorie a praxe kolektivních vztahů, polyamory, svobodné vztahy
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: No a proto zakoncime tuto plodnou diskusi cimrmanovskym: Muzes s tim nesouhlasit a to je asi tak vsechno, co s tim muzes delat.
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: abych to vratil zpet ja se nevymezuji proti tvymu zpusobo vedeni vztahu, jen proti tomu, ze je to jedina mozna cesta....neni easy :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: Neni to tezky pochopit. Je tak tezky pochopit muj pohled ukazujici na spolecne jmenovatele nekolika takovychhle vztahu?
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: no proc ne, nekdo si zas spolecne navari,kolik lidi tolik zpusobu
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: Ja obvykle resim kam si zajdeme na veceri a s kym.
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: mno zijes se vsema, protoze mas polyamory vztah...je to tak divny pochopit?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: To se omlouvam, samozrejme, ze ne ukradenej, ale jde spis o to, ze je celkem jedno, s kym prave zije. Dneska s Pepou a Honzou, za mesic s Maruskou.
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK:a co resis ty ve svym vztahu?
    CROME
    CROME --- ---
    to ze nekoho nemilujes neznamena, ze je ti ten clovek ukradenej a jedno, alespon ja si to nedovedu moc predstavit, ale ja jsem extremista :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: Co resej? Treba ze vcera zase spala Marenka s Pepou a ne s Honzou? Se kterym uz nespala tyden?
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: treba v tom, ze jim to rozhodne jedno neni a resej to spolecne....imho docela dost emocialne :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: A v cem se to lisi od meho modelu c. 2, kdy je to vsem zucastnenym tak nejak jedno? Neboli, jak psala vazena predrecnice, kdy nejsou v tom prilis emocionalne zainteresovani?
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: ale jestli je tvojim zivotnim cilem vyvracet lidem jejich idee a obracet je na tvoji viru, tak asi nema smysl ti to vyvracet :)
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: ja jsem externi spolupracovnik :), ty lidi, ale zijou pod jednou strechou v zahranici:)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: A vsichni bydlite pod jednou strechou?
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: holka zije s trema dalsima lidma, s kteryma ma intimni vztah...ty partneri/ky dalsi maji jine vztahy, vicemene jsou vsichni pratele , ale jiste ne nejblizsi...tolerujou se a vsichni resej spolecny veci...funguje to
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: Tak povidej priklady, jsme jedno ucho.
    CROME
    CROME --- ---
    MAKROUSEK: mno ja to znam i jinak, proto rikam, ze generalizujes...
    CROME
    CROME --- ---
    LAURA_P: dokument, dokumentuje urcitou situaci konkretnich lidi, ty lidi tam , s tema bych z vetsi casti nerek ani nazdar:)

Je to nove tema, priklady prijdou casem...snaz se :)

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CROME: Ja jsem nepsal, ze v Cechach zadne pozitivni priklady neznam. Ja jsem psal, ze kdyz to nekomu funguje, musi se bud vsichni milovat, nebo vsem to musi byt jedno. Nic mezi tim. A samozrejme i v Cechach znam nekolik polyamornich rodin a kupodivu vsechny spadaji do jedne z techto kategorii :-) A kdyz se vytvori asymetrie, tak to ten vztah rozbije.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam