• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CROMETeorie a praxe kolektivních vztahů, polyamory, svobodné vztahy
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    CHIRURGUS: no tak samozrejme clovek by mel mit tu moznost si o tom rozhodnout sam, ergo nereguluje partner.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAKROUSEK: pro dívku termín nemám, ale u mužů lze použít termín SATELIT, což se mi moc líbí :)

FRONEMA: no, řekněme,že holky to jistí tím,že chodí na schůzky s nima a 2 a víc hodin jsou kyselý jak prdel :D ale je pravdou, že krom jednoho případu, kdy se s opravdu dobrým kamarádem nevídáme kvůli jeho užárlené manželce, tak to vždycky nějak jde usměrnit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MAKROUSEK: nene termin dobra kamaradka mi stoprocentne vyhovoval :)
    KETHAMINA: nj, to je takovej stabilni problem, ale pokud ten dotycnej kamarad je v pohode tak to asi nejak vyresi...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    FRONEMA: Tak pouzivej treba "souloznice" nebo "konkubina" ;-).
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FRONEMA: :) no, tak nic :) já se teda velmi často setkávám s nepochopení partnerech mých kamarádů, kdy vážně jdem jen na pivo. Jenže slečny vzhledem k info o "mých lehkých mravech" v pratnerství hned vidí, že takové vztahy musím udržovat ze 100% přátel :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KETHAMINA: mno "dobra kamaradka" byl nas terminus technicus pro hmm jak to nazvat friend with benefits. slovo milenka se mi nikdy nelibilo a prislo mi ze se k nasemu vztahu veskrze nehodilo...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FRONEMA: jako, že zpochybnuji celé přátelství mezi mužem a ženou, nic kromě sexuálních vztahů neexistuje ? já to chápu, i moje reputace mezi ženami je děsná :) spokojila jsem se s tím, že realitu/pravdu zná můj přítel a ostatní ať mi vlezou na hrb!

Víc a víc se utvrzuji v tom, že přátelství s mužem - ikdyz nelze někdy popřít jejich zájem i o něco víc - mi přijde cistejsi a narovinu. Častěji ženy jsou dobré ve střídání masek a hrách na více stran.
    MAJAJA
    MAJAJA --- ---
    FRONEMA: některý lidé jsou prostě zabednenci, no :) mají dojem,že jen ten jejich životní směr je správný.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KETHAMINA: to bylo jeste pred klukama, tehdy stacilo ze jsem rekla ze jsem dobrou kamaradkou Tormovi, ktery ma manzelku (ktera o tom vedela)... ale myslim ze mi to v zasade prospelo, protoze d te doby uz mi jakekoli tema nestoji za to se flamu zucastnit :)
    MAJAJA
    MAJAJA --- ---
    FRONEMA: já neznám ten klub, ale třeba konkrétní odkaz co posílám mi přijde celkem pravdivý.
    LYDI
    LYDI --- ---
    SHEALA: ja to beru asi trochu jinak - pro me se clovek jaksi zblizuje tomu oshovi vic s vice vztahy nez s jednim vztahem. myslim si, ze ta jeho hlavni myslenka (a ted neresim, jestli to sam tak fakt delal) je milovat - nejlepe vsechni lide. s vztahem nebo bez (: a k tomu mi teda prijde poly rozhodne bliz nez mono (o ktere treba Fromm ma taky dobry citat, kde to prirovnava takovym vetsim egoismem (: )
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    FRONEMA: * pokyvuje hlavou a vedoucne se usmiva *

to blahe pameti jeste na lopuchu kdyz sem do podobneho klubu vlezly se zvladamkou....

/ sry za OT
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FRONEMA: A tos přiznala, že kluci o sobě vzájemne ví nebo jsi sdělila něco horšího? :)

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MAJAJA: o je, tenhle klub snad ani radeji nepripominat, ja jsem se tam pred par lety nejak prorekla jak funguju, a snad kazdy kdo o nyxu nekdy slysel mi tam prisel rict ze jsem ten nejzlejsi clovek na svete... nejhorsi flame jakyho jsem se kdy ucastnila.... brrr
    CHIRURGUS
    CHIRURGUS --- ---
    ZIVA: Podle mě ne. Každej člověk by měl mít nárok na chování podle svých měřítek a partner by rozhodně neměl být ten, kdo něco takového reguluje.

MAJAJA
    MAJAJA --- ---
    LAURA_P: a co tvoje tradice? s tímhle bys souhlasila?

[ TEDDYBEDDY @ Nevera. Co uz je nevera? Vedet - ci nevedet? ]
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LYDI: no prave proto mi prijde ten osho lehce mimo :)
    LYDI
    LYDI --- ---
    SHEALA: "tak polyamory vztah stejne nevylucuje" - proc by taky, jsou to prece "mnohočetné partnerské vztahy" (;
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CROME: Osho je holt takova duchovni lehkozivka, to se to pak pise povyseny kecy. Ono pokud to dobre chapu, tak polyamory vztah stejne nevylucuje...
    LYDI
    LYDI --- ---
    CROME: nemusim s nejakym clovekem souhlasit 100% nebo vubec. proste nejaky jeho myslenky se mi osobne libi. ostatne je to asi jedna z tech velkych kravin - vse prevzit bez vlastneho nazoru k tomu. muzu se mi libit nejake myslenky ale to zdaleka neznamena, ze "nekoho nasleduji"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam