RACHEL: ja myslim ze je to taky hodne o natrue, ja taky vsechno tohle praktikovala, vysvetlovala, bla bla bla....ale moje starsi dcera hodne intenzivne proziva vsechno, dobre i zle...takze s timhle mela velky majetnicky problem a este ted i kdyz uz ji jsou mesic tri roky se to sem tam objevi....at delas co delas....no i ja s tim dost bojovala a stvalo me to, ale hodne lidi mi treba reklo ze to je jen obdobi a naturou...po ctvrtem roce se dost razantne meni detska osobnost a to kolikrat az o 180 stupnu takze treba deti co byly klidne, hodne, poslusne zacnou vic "zlobit", deti co byly takhle majetnicke muzou byt naopak mnohem vic "rozdavajici se" :) samozrejme to nemusi byt pravidlo ale tak nejak v to doufam ;)) ja jsem toho pry stejny pripad, do ctyr let jsem taky byla na tom podobne, treba jsem nechtela delat nic co jsem neumela....pamatna story jedne nasi rodinne zname kdy jsem na tabore nechtela s detma malovat na hrnecky protoze to neumim, nechtela jsem se ucit pisnicky ani malovat to co se po me chtelo......no a ted? rada naopak zkousim a ucim se furt nove a nove tvorive veci, rekla bych ze jsem docela i velkorysa a pro kamarady a zname bych se rozdala a pujcim cokoli :) nezbyva nez doufat ze ma dcera bude i v tomhle po me :D