EUCHENIE: ehm no tak jsem to zvládla tak na 50%.
muž šel spát do jiného pokoje. večer jsem ho nakojila a ještě nechala hrát.
chtěla jsem ho pořádně utahat. pak jsem si ho vzala do nosítka, uhoupavala at se zklidní a vysvětlovala co od něj a sebe v noci očekávám. zalezli sme do pelechu. začal kňourat že chce být ukojen ke spaní. dala jsem mu láhev s um, měl ho úplně poprvé. trošku vypil ale tim sáním se uklidnil. ještě 10minut si povídal a hrál s peřinou a pak sám usnul. za hodinu se probral,knouraní vyústilo v pláč. vzala jsem ho na ruce,zpívala mu a uhoupala ho za 5minut. v půl třetí se zase vzbudil. 3krát jsem se ho snažila uspat, nic nepomáhalo. brečel hladem dobrou půl hodinu. kolem třetí se budí na hlad normálně. takže jsem výměkla a nakojila.možná jsem to mohla řešit i um ale prsa jsem mela už dost nalité.
jsem asi měkká, ale bylo evidentní že ma hlad. pak se vzbudil ještě po čtvrté a po šesté. to už jsem byla úplně mimo a moje odhodlání šlo ke kopru.
vstávali jsme po osmé.
zjistila jsem že jsem hrozný měkoň a nedám to. ale i tak to považuju za úspěch. normálně kojim i 10krát.
zkusím v tomhle pokračovat a ubírat noční kojení postupně. určitě eliminuji usínání v prsa a budu trvat na nekojení do toho nočního hladu kolem třetí.postupně zkusím odebrat kojení k ránu. uvidím jak to pujde. radikálně to nedokážu utonut. vím že někdo přestává z kojením postupně,asi to pro nás bude taky lepší. uvidím.
vlastní postílku jsem také zavrhla. společného spaní se nedokážu zatím vzdát a vím že pro syna by to byl taky problém.