• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KATIA: u nás v té době spal syn část noci ve své postýlce a když jsme šli spát, stěhoval se k nám (až tam nakonec zůstal natrvalo do teď)...aby nespadl, přirážela jsem jeho postýlku těsně k naší posteli, takže se nemohl skulit na zem, případně spal mezi mnou a mužem
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    BERENIKEE: Mě včera dokonce dětská řekla, že nejméně do jednoho roku nemám dávat ani lipánky a tvarohy, že je to nezdravé na játra. Mléko samo o sobě prý taky až od roku, ale nejlépe až od třech let. Jogurty jsou prý v pohodě, ale pouze bílé.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    KATIA: u nas moc necestuje --- jio vzdycky skripnu, ale problem je ze strasne rychle se uz dokazde rozperdit a prelist celou postel, takze je nebezpeci padu stejny ... takze to asi resime tak ze se stehujem s matraci na zem. Je ji ted 7 a pul m ... jsem to tu resila nedavno ....
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    SELLIGAN: Kozi vyrobky pro tak male deti pry nejsou paradoxne vhodne,protoze maji mnohem vic bilkovin nez kravske.Nevim co je na tom pravdy,ale je pravda ze i v druhu vyrobku se to lisi,male deti by treba nemeli ze stejneho duvodu tvaroh,ale jogurt je ok.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: to by se mi taky líbilo, ale nedá se na to spolehnout :-))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: tady bohužel neporadím, moje už skoro dvouleté dítě stále ještě nenapadlo, že by mohlo z postýlky nebo postele vylézt samo ;-) Takže spí s nám, ale ráno v zásadě tam, kde večer ulehlo.
    KATIA
    KATIA --- ---
    Kdo spíte s dětmi v posteli - jak řešíte, když začnou lézt a cestovat...? Dá se takové období zvládnout bez postýlky se šprušlemi? (myšleno pro období od různě cestuju a můžu spadnout z postele po lezu po hlavě přes okraj postýlky, takže je vysoká postýlka stejně na nic...).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SELLIGAN: B ty kapky moc nechtěl, ale vysypaného si ani nevšiml, je to troška bez chuti. No hodně zmordovanou mikroflóru je teda toto, to se ale prostě dítěti narve do krku a je to dost pálka http://www.lekarna.cz/probacin-lahvicky-8x10ml/

    Ale po ATB to pomohlo.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KATIA:
    ANNAWA: hm, tak ja to asi zkusim a zajdu zas do lékárny. Nemá je zakázané :) No jinou stravu než MM sice má, ale nějak nic jiného teď ani nechce..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: jasně, prostě je víc možností :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: já to nemyslela, že se nedělají jiné, ale že se dají koupit tyto a ty velmi snadno dítě slízne ze lžičky a nebo se nakapou. předpokládám, že 8mi měsíční dítě má i jinou stravu než MM, každopádně vždycky je varianta dát do odstříkaného mlíka...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KATIA: nemusí být na olejové bázi, kupovala jsem vždycky infant sypké, tam by byl v podání problém jedině kdyby dítě nemělo nic jiného než MM.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: tak hlavně pro malý děti se dělají laktobacily na olejové bázi, dá se to na lžičku nebo do mlíka. proto mě taky napadlo, jestli to mají nějak zakázané nebo prostě nějaké jiné omezení?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SELLIGAN: nasadíš úplně v pohodě, prostě mu je do něčeho vysypeš - nebo je má vyloženě zakázané?
    KATIA
    KATIA --- ---
    SELLIGAN: proč nemůžeš nasadit laktobacily?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DALEEN: jeej to bych chtela videt foto!!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    dite melo 3 dny horecky a prujmy, laktobacily zel 8m diteti nenasadim. Mleko jeste nemela. premyslela jsem nad tim, ze zkusime kozi jogurt nebo kefir. Mate nejake zkusenosti? Pokud to teda mala pozre..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LAMIA: nosim ssebou i bambusovou kuklicku i kloboucek, kdyz fouka, nasadim kuklu, kdyz je naopak hic a sviti slunicko, tak kloboucek :)
    VODA
    VODA --- ---
    pěkné hračky pro malé milce přírody, dokážu si představit, že by se daly dítkům vyrobit, tak pro inspiraci
    Moulin Roty - Catalogue en ligne
    http://www.moulinroty.fr/CatalogueOnline-1-16.html#/?page=2
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KA_TIA: rozhodovala bych se podle dítěte....se starší bych mohla jet autem na kraj světa bo jak se auto rozjelo, tak byla tuhá a byla tuhá dokud nezastavilo....mladší tam řvala neustále jak zjednaná, takže 30km cesta byla očistec....na tuhle vzdálenost bych ale volila každopádně letadlo....nicméně pokud jde o kontakt, tak bych teda prarodiče spíš naverbovala, aby dorazili oni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam