TAPINA: Jenže já to nedělám kvůli žádným pipinám z internetu. Já jsem byla ta divná, co chodí do školy v sukni, už na základní škole, na gymplu jsem si na mámě vyvzdorovala dlouhý kabát a džíny se v mém šatníku přestaly objevovat dávno před tím, než jsem zjistila, že nějaké Módní peklo existuje. Pointa dotazu na elegantní nosící řešení byla v tom, že JÁ se ve měste ve sportovním oděvu jako cuchta bez vkusu cítím a ráda bych našla řešení, které mi umožní obléct se tak, jak JÁ CHCI, ne tak jak musím, protože jinou možnost nemám. Možná jsem to trochu nevhodně formulovala, ale nemám dojem, že by v tom příspěvku byl jakýkoliv útok nebo kritika kohokoliv, aby si zasloužil takovouhle reakci.
ADD:
MEDVED007: Dámy, je mi líto, jestli jsemvám šlápla na nějaké kuří oko, ale odmítám vést diskusi, pokud hodláte nadále být demagogické. Ono neexistuje vůbec nic mezi pohorama a sportovní bundou a formálním oděvem? Co je přesně nebezpečného na vysokách kozačkách bez podpatku a vlněných kalhotách, například? Nutím snad někde někomu zrovna sukni? Vůbec nutím někde něco někomu? Když vám nezáleží na tom, co si o vás myslí ostatní, tak proč ty ostré reakce? To tady fakt člověk nemůže napsat v první osobě názor vybočující z místní mormy, aniž by byl nařčen, že tím automaticky kritizuje ostatní? Vždyť to je úplně stejné jako na tom Módním pekle, jen na druhou stranu. MNĚ se prostě chodit ve měste v oblečení, které bylo a je určeno do přírody, resp. do hor, příčí stejně jako nevyrazila na sjezdovku v minisukni a podpatcích. Ptala jsem se proto na radu, jak to udělat, když chci nosit dítě. Co si mosíte vy, je mi srdečně jedno.