• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LAMIA: chapu, ja kupovala prvni boty, kdyz mela anicka 11,5cm:) ale neporadim, ty livie&luca mi byly doporucovany take, ze jsou mekounke a lehke, ale nakonec mame skeanie a stonz, tak nevim.
    INANNA
    INANNA --- ---
    SHARIE: Děkuju.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LAMIA: Naše holky maj hrozný láptě, zvlášť starší, Popelku závidím :-)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    RYBKA: jojo je to píďo 14 měsíční:)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LAMIA: Máte doma Popelku? :-)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    SHARIE: bohužel oni je vůbec v anglii prý nenaskladnili mi psala. Na naše dítě s nohou 12,5 cm v tuhle chvíli nejsem vůbec sto najít v čr žádný botky teď (respektive žádný barefootový). Jediné tyto: http://eshop.nohynaboso.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=LLFLORBURPT nemáte zkušenosti? od těcg skeanii mi přijdou, že mají dost neohebný nárt
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LAMIA: zkus se domluvit primo s pani Tothovou z nohynaboso, ona ti kdyztak poradi nebo objedna, je velice mila a vstricna:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INANNA: kukla smysl ma, vzdycky se hodi:)
    ja mam manymonths z merino vlny a je fajn, dobre sedi. jinou zkusenost nemam.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    botový dotaz: kupoval jste botky SKEANIE někde jinde než na nohynaboso.cz ? google mlčí a já sháním menší velikost než mají tam. díky
    INANNA
    INANNA --- ---
    Ráda vych kamarádce, co nosí v šátku půlroční miminko koupila kuklu (pro miminko), zmiňovala se ovšem, že má takovej ten, teď nevím, jak to nazvat, ale takovou tu ochrannou vrstvu pro minko v šátku. Má smysl kupovat ještě kuklu?
    A jakou kuklu byste doporučily, budu jí kupovat rozhodně pro moje půlroční dítě.

    Jinak já nosím v pěkném elegatním kabátě, co mi jednou koupil muž a netrefil velikost, užila jsem ho jak v těhotenství, tak teď když malou nosím v šátku. A nehádejte se, vždyť na tom nezáleží. Teda podle mně. Klidně budu "špinavá máma", hlavně když budu mít spokojený dítě a bude se mnou legrace;)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    jeste k ten kabatum - novy liliputi i angelwings jsou ted na nosenideti.cz
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BEBERA: No jo, já chtěla ušetřit za materiál :o) Ale pak jsem si začala zapínat spodek originálního zipu bundy, sice to vypadalo divně, ale účel to plnilo.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TAPINA: tak proto ti tahlo na nohy :) Nemam bundu az ke kolenum, ale taky je delší a vsadku mi Tuleni usila stejne dlouhou, vsazenou do bundy zipem, vsadka je pod dítětem stazena gumou, plus jsem ještě mohla zapnout spodni dve poutka bundy. Bylo mi perfektne teplo, plus me dite ještě prijemne hralo :)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    fuj, clovek tu chvili neni a tady se kona hon na carodejnice...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    TAPINA: Co neuvidíš, přes větší dítě možná ani oběma rukama nedosáhneš.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    RYBKA: tak to ti nechci brát iluze, ale nevím nevím... Každopádně dva zipy nevypadají zle, když se to udělá dobře, není to při nošení bundy bez vsadky vidět.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DALEEN: Taky počítej s tím, že si tu věc budeš zapínat v situaci, kdy na to zapínání přes dítě neuvidíš :o) Zip mi přijde jako nejlepší varianta, taky jsem si všila do bundy extra zipy. Já kvůli odlišné délce, i jsem měla kompatibilní, ale bunda až po kolena a vsadku jsem chtěla zagumičkovat hned pod dítětem.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYBKA: Nevím jak moc by to fungovalo, ale co všít do bundy očka a na vsadku přišít větší knoflíky/olivky? Tím by se vyřešil problém s přendaváním vsadky do různých bund a kabátů, přeci jen všít očka není tak náročné jako všít zip. Nebo patentky?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    IBERIA: Ještě ne, jak jsem psala níž, možná to na tom zkrachuje :-)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    RYBKA: a kompatibilni zipy k bunde/veste uz mas? ja treba stejne nesehnala, takze mam pod zipem sveho kabatu nasity vsadkovy zip. jinak bych.na jednu strany vsadky nasila zip jeden a na druhou druhy, stejne bude vsadka dost tlusta, tak mezi nimi bude alespon centimetrova vzdalenost, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam