videno na nyxu
Milí přátelé,
ráda bych vás ještě jednou pozvala na "Velikonoční pobyt s Naomi Aldort". Odhodlala jsem se k tomuto druhému oslovení proto, že se mi náhodou dostal do ruky hrubý nástin semináře, který si Naomi připravuje, a zjistila jsem, že seminář bude mít mnohem jiný rozměr, než jsem očekávala já a možná i většina z vás. Nepůjde tedy o takový delší webový seminář, jaké si můžeme zase dopřávat, až Naomi bude doma - levněji a v pohodlí našich domovů. Půjde o hlubokou práci na sobě, o interaktivní seminář plný cvičení, modelování situací a terapeutických her, jaký si bez osobní přítomnosti Naomi opravdu dovolit nemůžeme. A vzhledem k tomu, že Naomi už se pak pravděpodobně dlouho v Evro pě neukáže, se jedná o dosti jedinečnou příležitost... Vím, že cena je vysoká a termín pro některé z vás nevhodný, bohužel však jiný volný Naomi neměla a - jak známe Naomi - určitě to bude stát za to.
Zatím se mi na seminář přihlásilo dosti málo lidí a začíná to vypadat, že budeme muset uvažovat i o jeho zrušení, což by mi bylo velice líto. Ráda bych vás proto poprosila - pokud účast na semináři zvažujete, napište mi, prosím, co nejdříve. Pokud víte o někom, pro koho by mohl být seminář přínosným, pozvěte ho, prosím, také. Ostatní informace najdete tady:
http://www.naomialdort.cz/home/velikonocni-pobyt-s-naomi-aldort . Přihlášky vám případně ráda pošlu.
Tady je, co o semináři píše Naomi:
Seminář pro pokročilé je pro ty, kteří se již v učení Naomi dobře orientují, zúčastnili se semináře v Prudké nebo jiných seminářů, a jsou připraveni si osvojit dovednost nacházet své vlastní odpovědi a osvobodit se od omezujících myšlenek, které jim jsou na překážku v rodičovství. Nepůjde už o to získat odpovědi od Naomi, ale o to naučit se objevit svou vlastní moudrost, nezatíženou emočními omezeními a přesvědčeními. Cílem semináře pro pokročilé je, abyste si osvojili dovednost vytvářet si své vlastní odpovědi. Budeme pracovat na jednotlivých problémech účastníků, ale ne tak, že by Naomi poskytovala odpovědi, ale tak, že půjdeme do hloubky, zaměříme se na slabá místa a dostane s e nám nového vhledu, kdy rodič vidí, co do té doby neviděl.
Témata: svobodné vzdělávání (unschooling), obvyklé chyby rodičů inspirujících se Naomi, aplikace učení Naomi na vztahy mezi dospělými, komunikace, která mění napětí v lásku, emoce, agrese, chování, sourozenci, vedení, emoce a potřeby rodičů: jak respektovat svoje dítě i sami sebe, atd.
Součástí semináře bude mnoho cvičení, modelování situací, terapeutických her.
S přáním krásných jarních dní
Petra Kutáčková