• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISKontaktní rodičovství - attachment parenting
    LYDI
    LYDI --- ---
    chystam se koupit nejake mini pleny, ale nez do toho jdu, sem se chtela zeptat jestli nahodou nekdo nema na vic a chtel by se je zbavit? kdyztak diky
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    FI_CZECH: no, je tu i přímo klub, ale ne moc živej [ Bezplenková komunikační metoda ] :)
    REONA
    REONA --- ---
    FI_CZECH: viz záhlaví: Instinktivní rodičovství, nošení dětí, intuitivní přístupy ve výchově, společné spaní, bezplenkování a vše kolem. Nedogmaticky pro ty, kteří chtějí vychovávat své děti kombinací intuice, zdravého rozumu a s respektem.
    LYDI
    LYDI --- ---
    FI_CZECH: bezplenkova je nej! (; cim driv tim lip (;
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Planujeme s nasim 2 tydennim Matejem nastartovat bezplenkovou metodu, ale koukam, ze tohle je spis klub o botickach a chozeni na boso, tak teda Vivo boty jsme si koupili s pritelkyni - takovy ty sportovnejsi z nejakeho syntetickeho materialu a byli jsme spis zklamany, protoze ty moje mi dobre nesedely a jedna bota me zeshora na nartu tlacila az drela a pritelkyni se zacaly po par tydnech na ruznych mistech rozlepovat. Pak mam jeste Achilles sandaly a s tema jsem celkem spokojeny. Prochodil jsem v nich pul Asie a porad drzi.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ZEGA: Kupovala jsem je tady http://www.detskeboticky.net/
    Jsou to obyč Bafedo plátěnky.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    DALEEN: můžete mi pls dat tipy na obchody s dětskou obuvi kde maj botky kolem 3kil? (siroka spicka.mekka podrazka)
    dekuju
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    BEBERA: Nevím nevím, koupila jsem dítěti plátěné tenisky za 320,- s širokou špičkou a vážně měkoučkou podrážkou. Na fakt bosé chození má kožené capáčky Dadoos. Mimochodem, Dadoosky jsem si pořídila pro sebe a jsou vážně bezvadné.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BEBERA: Jinak mě ještě napadá, že v prodejně vivobarefoot říkali něco o plánovaném bazárku dětské vivo obuvi (někdy letos, neupřesnili), prý dají vědět, asi na jejich facebooku. Tak leda tam by možná byla možnost sehnat nějaké zachovalejší vivo levněji.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TORUVIEL: super, dík, takže letos i ušetřím na 2 párech sandálů po 750 :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BEBERA: "Bosé" boty pro dítě kupuju všude možně, třeba i v sekáči. Hledám širokou špičku, ohebnou a tenkou podrážku, bez podpatku, nekotníčkové, bez vložky na podporu klenby (případně s ní, ale pak ji "vyoperuju"), dostatečně široké. Na jiné parametry (ještě krom estetických) nehledím. Je to o náhodě, ale dá se takhle najít bezva bota i u značky, kde by to člověk nečekal (měla jsem už takhle dobré boty pro dceru od značek Primigi, Fare a taky nějaké bezejmenné).
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Mám dotaz k bosým botám u dětí. Byla jsem se v obchodě podívat na vivobarefoot a překvapilo mě, že měly míň ohebné podrážky než boty pro dospělé. V zásadě jsem nedokázala odhalit, co je na nich vlastně "bosého" a čím se liší od podobných kožených bot s pružnou podešví za 500... Dnes jsem v obchodě s normální obuví narazila ještě na dětské pláťáky s úplně měkkou podrážkou, srovnatelné s podrážkou dospělých bosých bot, a se širokou stopou, bratru za 250 Kč. Je tam ještě nějaká jiná výhoda značkových bosých bot, kterou na první pohled nevidím?
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    btw. holky nechystáte se náhodou některá prodávat ring sling? pokud třeba ano prosím o info do pošty ;-)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    Taky mam troje vivobarefoot. Jine jsem nezkousela.
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    INUSHKA: ok, dík, tak to je ani nebudu zkoušet objednávat, mám širokou tlapu :-)
    LUCYA: omrknu
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    RENNFRI: ja mam jedny vivobarefoot a jedny vibramfivefingers. Jinak o bosych botach je tu klub...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    RENNFRI: Já mám Vivo, už 3 modely (kožené golfové tenisky, baleriny a plátěné tenisky) a se všema jsem spokojená. Dámský model od Merrelu jsem zkoušela v obchodě a na to že mají být barefoot mi přišly strašně úzké a pod patou tvrdé.
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    INUSHKA: holky do jakých jste šly? má smysl Merell barefoot nebo mám raděj rovnou zainvestovat do vivobarefoot?
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SHARIE: Já si první barefoot boty koupila před čtvrt rokem, jiné od té doby skoro nenosím a když výjimečně musím nebo chci (přecejenom jsou místa a příležitosti, kam považuju třeba lodičky za společensky nutné), mám pocit, jako by mi nohy "osleply", jako bych v nich ztratila veškerý cit. Tuhle jsem potřebovala rychle vytáhnout před dům popelnici, protože muž na to zapomněl a popeláři už byli skoro u nás, tak jsem v předsíni nazula první pantofle, co jsem našla (ortopedické, co jsem dřív měla na doma), a na schodě před brankou jsem sebou sekla. Až si říkám, jestli to naopak nepřeháním a jestli není trochu chyba úplně si odvyknout na chůzi v normálních botách. Nejvíc mě překvapilo, že to šlo tak rychle, a to jsem předtím léta nosila do práce podpatky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam