REONA: ještě k tomu nekočárkování. Taky jsem se tu ptala před půl rokem jestli to jde kočár nemít a byla jsem uklidněna, tak jsem to zkusila. Teď už 7 měsíců výhradně šátkuju/nostíkuju, kočár nemám. Chodím na kratší procházky (v okolí máme celkem dost parků/lesů). Když jedu do města, beru nosítko, v parku na lavičce se dá nakojit, přebalit, nacvaknout a běžet dál. Ta pohoda v MHD je k nezaplacení. Šátek beru na procházky mimo město když vím, že nejspíš nebudu moc vyndavat nebo na vyběhnutí typu do sámošky pro rohliky. Na spaní se snažím být doma (3x denně), když to nestihnu, usne mi v šátku (lepší) nebo nosítku. Radši mám šátek, protože mi přijde, že je tam ve větším pohodlíčku a já ji líp cítím, ale nosítko do města, protože šátkem vymetu kdejakou poflusanou podlahu. Ještě jsem nedávno pořídila ring sling a ten je spíš nadoma. Zatím kočár neplánuju, vůbec mi nechybí - to vyvětrání řeším položením na trávu na deku/přebalovací podložku/mikinu a až bude hnusně, tak se uvidí :). Ale to začnu chodit do školy, takže budu dávat mimčo na hlídání a zbytek rodiny je k nošení skeptický, tak asi něco budu muset pořídit... :/