RYBKA: jo, já v zásadě souhlasím, jen jsem opatrná při plánování, jak si sěti spolu budou hrát a budou si pomáhat
(a uvědomuju si, že o týhle rovině jsi vlastně konkrétně nemluvila, že jsi mluvila spíš o tom "někoho mít", což platí ve většině případů, když vynechám případy, kdy to pak běkdy znamená "mít někoho, s kým se soudím").
přemýšlím, jestli mám nějaký důvody k nějakýmu počtu dětí a asi ne - nejdřív jsem operovala s jedním a dost (v tom bylo asi nějaký sobectví, pohodlnost), pak jsem přešla k "jedno a pak uvidíme", abych pak zřejmě vlivem hormonů v těhotenství měla pocit "klidně tři", který v zásadě trvá, ale zároveň teď uvažuju v rovině, jestli budu mít odvahu na třetí ve smyslu "jestli bude všecko v pořádku s prvním i druhým (myšleno v těhotenství i později), chce se mi podstupovat ten stres ještě jednou? chci ještě pokoušet štěstí?". (Asi je to zvláštní uvažování a asi za to teď za můžou i těhotenský hormony, uvidíme.) Nicméně si uvědomuju, že v tom v žádný fázi nebylo moc důležitý něco jako "aby nebyl sám", "aby si měl s kým hrát" nebo tak. Je to spíš iracionální, resp. racionální z mého pohledu, co zrovna chci a zvládnu, ale moc o tom nepřemýšlím proč :-)