• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    JANDIS_01: sakra, tohle presne jsem nechtel. dik.
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    TANTRAMAN: U me OK. .
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nazdar
    zakaznik si mi stezuje, ze neotevre tuhle stranku

Rultrans
    http://www.rultrans.com.tr/

ale prej kdyz jde od jineho providera, tak ji otevre.

mohli byste nekdo kliknout a podivat se ?

diky
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TANTRAMAN: 8.8.8.8 a 8.8.4.4
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    má google dole DNS ? 8.8.8.8 a 8.8.8.4 ?
    TURBO
    TURBO --- ---
    já mám nějakou smůlu na klimačky, za poslední půlrok už asi počtvrtý, co mi noční předá směnu "jo a tam a tam nám trochu stoupá teplota, ale podle mě dobrý" a za pár hodin se zjistí, že tam půl dne a celou noc nejede klimačka a technologie se škvaří ... někdy ty kolegy vyloženě miluju, dneska zas, díky kluci!

Obecně na víkend super záležitost.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    LOFEEK42: Vzdycky jsem se na vsechny certifikace pripravoval formou samostudia, virtual labu a proste s co nejnizsimi naklady a pokazde uspech + tady k tomu mame diskuzi: [ Certifikaty v IT - CompTIA, Cisco, Microsoft, ITIL, VMWare, Juniper, Citrix, SUN, IBM, Oracle ... ] ;-)
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    zdarec, planuju tento rok CCNA, ten prvni :), vetsinou jde o nekolikadenni nalejvarnu, coz je imho akorat tahani penez z lidi. Je v lidskych silach si to nastudovat sam a pak jit na zkousku s realnymi sancemi??
    FEDY
    FEDY --- ---
    DEINEIGE: rekl bych, ze jsi to spatne pochopil ...
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    to mam rad take zakose, co si nechteji priplatit par kacek za zalohovane napajeni a maji tam ups na 15 minut...a pak, kdyz to padne, to chteji to honem rychle resit =))

EX_ESKADR: no to bude asi vsude =)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TANTRAMAN: penez malo, lidi ve fieldu malo (pac se vsude setri)... vis prd, kde zrovna kdo lita a co resi... jasne, pokud je technik doma na pohotovosti a kope se nudou do prdele, vyrazi hned. Ale pokud resi vicero veci zaraz u vetsiho pruseru, zacnou se resit i ty priority... a ty vychazej ze smluv, logika jde stranou :-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    DANYSEK: i tak by se to dalo vnímat. každopádně pokud na dohledu vidím výpadek proudu tak se technik posílá okamžitě.
    jinak my máme síť dobrou, ale některým se nechce platit za alternativní cestu v SDH a kvůli těm se to opravuje rychle.
    dneska je telko těžkej chleba, konkurence je hodně.

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TANTRAMAN: tak zas je dobry vedet, kolik mas podle smlouvy cas na opravu... ten dotaz az tak hloupej neni ;-) Poskytovatele sluzby v konkretnim bode fakt nemusi trapit fakt, ze mas blbe postavenou sit a s jednim bodem ti pulka site lehne... :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TANTRAMAN: cywe ..treba prave bezel nejakej fakt dobrej film! ;)
    hrozne mi tenhle styl "nekoho" pripomina :D ..asi je to vsude
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nejste tady někdo z vegacomu ? byla dnes ráno s váma legrace.
    volám tam a povídám.
    vypadl vám proud v hodoníně.
    vážně ? my o ničem nevíme.
    tak to koukejte opravit.
    jaké máte číslo smlouvy
    to si děláte srandu, já mám půlku sítě dole a vy po mně chcete číslo smlouvy.
    tak my se na to podíváme.

:-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    musim se pochlubit. dnes jsem zavrel 29 dni starej listek. rumunsky flm byl docela v pohode chlapik. pichnul mi konzoli a zavolal mi teamviewer id. to se na zapade casto nevidi.
    COYOT
    COYOT --- ---
    cyve : ) auditko přesna NOCní :D
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    asi znate, ale opet pobavilo ;)

IBM - Universal Business Adapter - Websphere Integration Software - eBusiness - TV Spot - TV Ad - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lfbhiCXNPJk
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    HONZAF: néééé, prostě jsem se přímo NEPODÍVAL do konfigurace L2. zasekl jsem se na konfiguraci interface. tam byly různé enkapsulace, a už jsem nešel dál.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    TANTRAMAN: isl/802.q ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam