• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TURBONOCáci celého světa, spojme se!
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    TANTRAMAN: cywe ..treba prave bezel nejakej fakt dobrej film! ;)
    hrozne mi tenhle styl "nekoho" pripomina :D ..asi je to vsude
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nejste tady někdo z vegacomu ? byla dnes ráno s váma legrace.
    volám tam a povídám.
    vypadl vám proud v hodoníně.
    vážně ? my o ničem nevíme.
    tak to koukejte opravit.
    jaké máte číslo smlouvy
    to si děláte srandu, já mám půlku sítě dole a vy po mně chcete číslo smlouvy.
    tak my se na to podíváme.

:-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    musim se pochlubit. dnes jsem zavrel 29 dni starej listek. rumunsky flm byl docela v pohode chlapik. pichnul mi konzoli a zavolal mi teamviewer id. to se na zapade casto nevidi.
    COYOT
    COYOT --- ---
    cyve : ) auditko přesna NOCní :D
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    asi znate, ale opet pobavilo ;)

IBM - Universal Business Adapter - Websphere Integration Software - eBusiness - TV Spot - TV Ad - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lfbhiCXNPJk
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    HONZAF: néééé, prostě jsem se přímo NEPODÍVAL do konfigurace L2. zasekl jsem se na konfiguraci interface. tam byly různé enkapsulace, a už jsem nešel dál.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    TANTRAMAN: isl/802.q ?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    TANTRAMAN: odpovím si sám, jsem pako, jsem pako, jsem pako :-)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    to je za špek na noční. encapsulation mismatch na L2. vůbec nevím jak se tý hlášky zbavit....

hledal jsem v síti nějakou stejnou službu pro jinýho zákazníka a tahle je první.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    je otevrena pozice na 2nd line support do Barcelony pro Colt na urovni CCNP. poskytnu kontakt. ja zajem nemam.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    miluju lístky začínající: Since few months we have many problems with ....
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    tohle vam udelaji ve frankfurtu, kdyz neplatite ucty :-) hrozne jsme se nasmali. smik,smik, zadny srany. a zarizeni vypnuty.

TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    sampling se mi podarilo na juniperu nastavit. mozna, ze ty data i davaji smysl.

ale kurna, jak z cpe vydoluju ty soubory ? jsem asi natvrdlej nebo co....a vsem ostatnim to urcite jde samo.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    TANTRAMAN: tak porad lepsi debil/zakaznik u kteryho vis ze stejne z poloviny lze :).... horsi je d***/technik, kterej po 4 hodinach zjistil ze ulomil konektor... nasledne vysvetlovani d***/zakaznikovi a d****/obchodakovi byla velka zabava
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    vcera to byla flakarna, ale ted je to prehlidka debilu/zakazniku.
    ach jo, aspon, ze platej...
    a chci pridat za tu vopicarnu tady
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nejak se mi nedari kontaktovat facebook. mame s nima dole 10g peering v londyne a jim je to uplne jedno.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    mám dovolenou :-)
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    TURBO: cítím s tebou..měl jsem taky noční celý víkend a ta směna ze soboty na neděli nebyla o moc lepší...
    TURBO
    TURBO --- ---
    musim říct, že za noční z neděle na pondělí a za tu dnešní prostě I HATE THIS JOB!!!
    (kdo ví, jaký je počasí a kdo ví, že "tady u nás" se slouží noční v jednom a fungujeme zároveň jako NOCko i helpdesk pro uplakaný zákazníčky, ten pochopí)
    (nechápu, kde sem vzal ty dvě minuty času psát sem takový hovna?)
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: co by, najdeš si příslušný RFC, podle něj zjistíš, že jde o prd a že je to v toleranci a ... jo, zameteš to pod koberec nebo ještě líp pod dvojitou podlahu, tam se toho vejde mnohem víc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam