• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: pokud jich máš stovky tak co nějakej domino efekt...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    OMI: HDD s pár vadnejma blokama jsme před 2 tejdny předělávali na magnety a elektroodpad :D
    Začínaj se nám v práci docela kupit, budem muset vymyslet využití :D
    OMI
    OMI --- ---
    ...za LCD mi spadl kámen ze srdce a s HDD jistě není všem dnům konec. Mylsím, že jak jsou nový drahý, všichni teď udržujou to co maj a až klesnou ceny, roztrhne se s těmi o pár vadnejch blocích pytel :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: poctivě odvezl a evidentě to hodlá použít.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    OMI: tak to sis vzpomnel pozde....pred pulrokem jsem tech hdd rozebiral asi 20
    OMI
    OMI --- ---
    Ledabych se pro to stavil cestou z Aťasu, to je tak nějak mezi půlnocí a třetí.

A co HDD na magnety, nevyhazuje zase někdo něco?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: už je to zamluvený dneska v 7h. blbý je že mi to tu hnije dva měsíce a o víkendu přijede rodinka. Pár místních exemplářů projevovalo aktivní zájem a nakonec ticho a nic.

Omi kdybys to chtěl tak special pro tebe (protože vim že ty nekecáš) to "nějak" hodim do krabic a dám v baráku pod schody ale musel bys to odvézt v příštím týdnu.

Pokud chceš tak napiš booknu ti to pokud si to ten člověk dneska nesveze.
    OMI
    OMI --- ---
    já myslel n aty díly pro toho mýho opraváře.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: hlavně jsou nefunkční musel by je někdo opravit
    OMI
    OMI --- ---
    Já bych to vzal, ale jsem bez služebáku. Bylo by to neskutečně složitý...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    celkem je to 7x 17"

4ks složený,
    2 rozebraný (ale komplet jen rozšroubovaný)
    1 19" bez TN lcd ale funkční....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: tak příbuzenstvo se zjeví už v pátek takže do čtvrtka
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    takže, do čtvrtka zbaovačka těch deklarovanych LCDček. odovz možnej až v pátek ale to je mezní termín v sobotu potřebuju místo.
    BOH
    BOH --- ---
    Dotaz: nema nekdo (staci na zapujceni) PCB k 2,5" harddisku Seagate Momentus 7200.2 160GB ST9160823AS, PN: 9S513G-030 ? Jde mi o pokus o obnovu dat, zrejme odesla elektronika. Diky.
    OMI
    OMI --- ---
    RAINBOF: No, toho jsem viděl naposled před třemi léty, ale taky možnost.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMI: tebe nemyslim. apropós mas tu ten zdroj :) mam na to poštvat dlabáka ?
    OMI
    OMI --- ---
    ...no já se nabízel jenom jako "last call", rpotože víš, co to pro mne představuje -- překonat Letnou a dojet si na Václavák, tak jedině zase nějaký weekend...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mnoo tak zajimavé je že se mi ozvalo několik dušiček na ty monitory ale "nějak" to utichlo. Pak mi nyx (pozdě spárovaná platba) archivoval poštu a je vymalováno :D Takže pokud někdo chce pár mrtvých 15" s netriviálními vadami :) aď se ozve...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AKA_THE_A: je mi to fuk kuchej si to ale doma :D
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    RAINBOF: CCFL lampy ;-) Když potřebuješ nějakou sehnat do několika dnů, mrtvola je celkem snadná a rychlá možnost :D (a hlavně nechcípnou ze dne na den jako zdroje ap., chcípaj postupně a je to dobře vidět)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam