• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFpoškozený HardWare: získání či poskytnutí: HDD, LCD, CD/DVD, digiťáky... Bastl-Komunita
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    SM3: točivej disk v týhle aplikaci zase sešrotuješ...kup SSD, bude to živější ;-)
    SM3
    SM3 --- ---
    V Asusu eee 1000H, mi dneska zachrčelo a pak párkrát zacvakalo v hdd a už to nejde spustit, v Biosu mam nastavený Boot z hdd, ale nečte z něj.
    Bral jsem to z druhé ruky jen na filmy do auta, takže pokud by se někomu válel doma použitelný tenhle mini disk, teď tam je Seagate Momentus 5400.5 160GB, tak bych ho využil. Může být klidně větší/menší je to fuk, stejně sebou taham ex hdd s filmy.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MA747: aha.. mam doma podle me stejnej jen ma vadny lcd a ten ma ramku podle me z obou. zkusim si v nedeli vzpomenout pripadne by byl k mani
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MA747: neni nahodou sruhej vevnitr ? ja to takhle mel byl z druhy strany mb
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MA747: spis v ramce. zkus je mezi sebou prehodit.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CHILDINTIME: docela bych se pohrabal ve fw kdyb to nevadilo... :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    Mam tu poskozeny tablet Samsung Galaxy Tab 2 10.1 s 3G (cerny). Tabletu vynechava lcd (panel je v poradku, ale asi flex k desce je spatny) a tablet je v nejakem recovery modu, prehrat system se mi nepodarilo, vypada to vadnou pamet.
    Praha
    BREBER
    BREBER --- ---
    YARRDESH: pokud si je vyndáš z kompů, tak asi máme, pošta
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    Nemáte někdo díly z Lenvo Edge E320 - potřebuji víko, lcd, panty, ideálně v celku vč kabelů. zn. Mám jen vanu s funkční deskou a baterkou....

A tedy kdyžtak bych se zbavil nějakých zbytků:
    Acer S3 MS 2346 - ruplé LCD, poškozené jedno ze dvou USB, bez disku - nebo kdyby měl někdo LCD, třeba s fleky za málo, tak ho někomu složim...
    Pak tu mám pár vraků HP Pavillion DV5 s C2D nebo Turiony, kde jsou vesměs funkční desky, ale nefungují LCD, nebo kabely k LCD.
    Ještě jsou tu nějaké zbytky Dell D620, D630 a E6400...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    byl to nafouklý kondík ve zdroji, díky
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MIKROM: ono většinou neni moc místa okolo takže jim ani nic jinýho nezbejvá :P
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DOKKTOR: v 99% případů to jsou kondíky, je to takový "kurvítko". jsou háklivý na teplo a výrobce je dává v blízkosti chladičů co topí..
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    AKA_THE_A: vklidu, ptám se tady, protože sem pájku nikdy nedržel v ruce ;)
    MIKROM: už sem se dogooglil k tomu, že tady tomu monitoru odchází nejaké tři kapacitory/kondiky, takže asi su na správné cestě. díky!
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    DOKKTOR: ještě bych dodal že pokud nerozumíš tomu, co ti MIKROM doporučuje, odnes to do servisu a popiš jim problém.
    Vyžaduje to dostat se ke zdroji, což pokud jseš v elektronice nováčkme bych nedoporučoval jako první kroky...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DOKKTOR: začal bych kontrolou kondenzátorů ve zdroji zda nejsou nafoukaný. buď přímo v monitoru, nebo v trafu, pokud je zdroj na kabelu.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    monitor samsung 2232bw - chvilku svítí, chvilku nesvítí. na stolním pc mám jenom dvi výstup a tam se spíš nechytá. na macbooku přes redukci z display portu na dsub to zatím jede, ale než se rozsvítil, tak sem musel tak třikrát vytáhnout konektor z redukce a zase ho tam strčit. chytl se i na dvi vstupu, ale zase záhy zhasl, na tom dsub vstupu zatím "drží" už skoro 10 minut ;) náké nakopnutí co s tím? kudy se ubírat?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YARRDESH: sleduj brmlab odhaduji ze pcb ted bude hodne. ja mam 3 mb k likvidaci to je asi malo ze :)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    nemate nekdo prebytecnych par mrtvych desek, zralych do srotu? vyrabim takovou instalaci a zjistil jsem, ze je to mnohem vetsi, nez kolik jsem nashromazdil srotu. zn. cim vetsi deska, tim lepe.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KRATKA_ZKRATKA: postupne ?
    KRATKA_ZKRATKA
    KRATKA_ZKRATKA --- ---
    Ahoj, prosímvás, přestal mi fungovat displej u tabletu Lenovo (postupné odcházení nezapříčiněné vlastní vinou). Máte tip na nějaký servis, kde mi to opraví (asi výměna displeje) a kde to nebude stát milióny? Moc díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam